![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
PENTAGRAM
|
|
18-12-2008, 03:12 AM
Upis: #31
|
|||
|
|||
|
RE: PENTAGRAM
aham jes i ja kazem. da nema tete-wiki i cika-googlea sta bi bilo
Scouse or die Éire go Brách |
|||
|
18-12-2008, 03:23 AM
Upis: #32
|
|||
|
|||
(18-12-2008 03:12 AM)Jocker Napisao/la: aham jes i ja kazem. da nema tete-wiki i cika-googlea sta bi bilo Pa naravno! ![]() !!!No da li ima koja (bilo koja) luda na ovom forumu da pomislim da sam ja to pisao??? Neka mi se javi... Bože... ja sam išao copy- paste i šta sada??? Koji grijeh? ![]() ![]()
Carpe Diem
I wish I had an angel
For one moment of love I wish I had your angel Your Virgin Mary undone I'm in love with my lust Burning angel wings to dust I wish I had your angel tonight |
|||
|
18-12-2008, 03:25 AM
Upis: #33
|
|||
|
|||
|
fazon je u tome sto nas vecina to zna i bez internet pomagala
|||
|
27-12-2008, 02:48 AM
Upis: #34
|
|||
|
|||
|
PENTAGRAM je kao što je večini poznato đavolji znak! E pa to nije tako...
p-entagram je jedan od najstarijih simbola na svijetu -koristio se prije više od četiri tisuče godina prije kirsta -pentagram je primarno poganski vjerski simbol -u današnje vrijeme izraz poganski je gotovo jednak štovanju đavla- što je velika zabluda -korijen riječi zapravo dolazi od latinske riječi paganus što znači onaj koji nastanjuje selo -dakle pogani su seljaci koji su se držali starih rituala štovanja prirode -zapravo strah crkve od onih koji žive u ruralnim selima bio je tolko jak da je iz riječi seljak, engleski villager, izvedena riječ vilain, što znaći pokrivena duša ili zao čovjek -pentagram je pretkrščanski simbol povezan s obožavanjem prirode TO ZNAČI :PENTAGRAMNEMA VEZE S VRAGOM!!! |
|||
|
07-11-2009, 11:57 AM
Upis: #35
|
|||
|
|||
|
sto brbljate ljudi
![]() kao sto rece Cinthorc,pent nema veze s vragom pentagram su...planete! ![]() venera tacnije,koja inace predstavlja zenu a pagani,od kojih pentagram i potice,bozanstva su crpili iz prirode i dijelili ih na zenska i muska,a pentagram je predstavljao zensko bozanstvo nastao je upravo zahvaljujuci kretanju venere koja time iscrtava pentagram ![]() a povezite sada jednu stvar....pagani>zena obozavana,crkva (koja je vladala u to vr)>zena bludnica ![]() i naravno da ce crkva uciniti sve da baci ljagu na zenu i sve u vezi nje..pa tako pentagram postade simbol neceg sto je zlo i rodi se satanizam,mudre i ucene zene tog doba ciji je spicasti sesir predstavljao tu mudrost proglasise vjesticama i tako u nedogled ![]() heh,djavo |
|||
|
09-11-2009, 09:26 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 09-11-2009 09:27 PM od Igor Pintarić.)
Upis: #36
|
|||
|
|||
|
Kralju gledaj.......pentagram je simol star milionima godina! Prije (jedno vrijeme u dalekoj proslosti) su se krscani raspoznavali sa tim simbolom. Treba napomenuti da je penagram bio simbol za svasta...a to sto kazes za veneru, to je djelom istina jer je krscanima (Hrvatima posebno-to jer su krscani vecinom i jer su nam blizu pa ih uzimam za primjer) je zvijezda Danica koja se na nebu najjace vidi prije zore, a ta je zvijezda ustvari planet Venera. Hiljadama godina poslje su sotonisti uzeli taj znak sebi ali postoji razlika, naime sotonistički pentagram je izokrenut, znaci ne stoji pravilno. Zato su ljudi pomjesali TADA a vidim i DANAS znacenje pentagrama kao simbola...Trebali bi neki gledat malo vise NatGeo ili citata na teti Wiki
![]() ![]()
KEYLA CRKNI HAHAHA (JADNICE KURVANJSKA) |
|||
|
26-12-2009, 05:24 AM
Upis: #37
|
|||
|
|||
|
gledala sam neki dokumentarac o pentagramu,teorijama zavjere,čipovima i sl.
bilo kako bilo,na kraju je ispalo da pentagram NIJE đavoljski znak,al ga ipak slabo informirani ljudi uzimaju za simbol satane.tako je i nekom čudnom numerologijom ispalo da je 616 trebalo biti umjesto 666-broja zvijeri.. mislim,iako slušam metal i slično,ne nabrijavam se na pentagram,jer mi je to čista glupost. a da pentagram ima neke moći?phahaha,ljudi jeste vi čitavi? de popijte vode malo da dođete sebi.čuj,pentagram ima moći.niđe veze. nađite neku zanimaciju,bavite se sportom,manite se ćiriburibarenja i pentagrama
..nikad neće razumeti te,plašiće se da ne srušiš sve,sve one njihove virtue,i boje se..jer si mnogo drukčiji od svih jer ti si stalna opasnost za njih,nešto si novo a ne znaju šta.. love me or hate me I'm still gonna shine! \m/
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
|
|||
|
26-12-2009, 06:46 AM
Upis: #38
|
|||
|
|||
|
Zapravo, 666 je originalan broj iz Biblije - znak zvijeri, a zvijer je Rim.
|
|||
|
26-12-2009, 07:50 AM
Upis: #39
|
|||
|
|||
|
let him who has understanding reckon the number of the beast, for it is a human number, it's number is 666
Revelations 13-18
|||
|
26-12-2009, 07:57 AM
Upis: #40
|
|||
|
|||
|
Da, to je to. U istom dijelu piše i o Babilonskoj kurvi, koja je isto tako Rim. Bilo danas na Nešnl Džiografiku.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)