[-]
Zadnji upisi
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:10 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:23 Vrijeme:Danas
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:20 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:47 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252855 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4216 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 2 glasova - 4 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PENTAGRAM
18-12-2008, 03:12 AM
Upis: #31
RE: PENTAGRAM
aham jes i ja kazem. da nema tete-wiki i cika-googlea sta bi bilo Pokvaren zub

Scouse or die

Éire go Brách
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
18-12-2008, 03:23 AM
Upis: #32
(18-12-2008 03:12 AM)Jocker Napisao/la:  aham jes i ja kazem. da nema tete-wiki i cika-googlea sta bi bilo Pokvaren zub

Pa naravno!BravoooBravooo!!!
No da li ima koja (bilo koja) luda na ovom forumu da pomislim da sam ja to pisao??? Neka mi se javi... Bože... ja sam išao copy- paste i šta sada??? Koji grijeh?HahahaHahahaHahaha

Carpe Diem

I wish I had an angel
For one moment of love
I wish I had your angel
Your Virgin Mary undone
I'm in love with my lust
Burning angel wings to dust
I wish I had your angel tonight

18-12-2008, 03:25 AM
Upis: #33
fazon je u tome sto nas vecina to zna i bez internet pomagala Pokvaren zub

Scouse or die

Éire go Brách
27-12-2008, 02:48 AM
Upis: #34
PENTAGRAM je kao što je večini poznato đavolji znak! E pa to nije tako...
p-entagram je jedan od najstarijih simbola na svijetu
-koristio se prije više od četiri tisuče godina prije kirsta
-pentagram je primarno poganski vjerski simbol
-u današnje vrijeme izraz poganski je gotovo jednak štovanju đavla- što je velika zabluda
-korijen riječi zapravo dolazi od latinske riječi paganus što znači onaj koji nastanjuje selo
-dakle pogani su seljaci koji su se držali starih rituala štovanja prirode
-zapravo strah crkve od onih koji žive u ruralnim selima bio je tolko jak da je iz riječi seljak, engleski villager, izvedena riječ vilain, što znaći pokrivena duša ili zao čovjek
-pentagram je pretkrščanski simbol povezan s obožavanjem prirode
TO ZNAČI :PENTAGRAMNEMA VEZE S VRAGOM!!!
07-11-2009, 11:57 AM
Upis: #35
sto brbljate ljudi Smijesak
kao sto rece Cinthorc,pent nema veze s vragom
pentagram su...planete! Smijesak
venera tacnije,koja inace predstavlja zenu
a pagani,od kojih pentagram i potice,bozanstva su crpili iz prirode i dijelili ih na zenska i muska,a pentagram je predstavljao zensko bozanstvo
nastao je upravo zahvaljujuci kretanju venere koja time iscrtava pentagram Smijesak
a povezite sada jednu stvar....pagani>zena obozavana,crkva (koja je vladala u to vr)>zena bludnica Smijesak
i naravno da ce crkva uciniti sve da baci ljagu na zenu i sve u vezi nje..pa tako pentagram postade simbol neceg sto je zlo i rodi se satanizam,mudre i ucene zene tog doba ciji je spicasti sesir predstavljao tu mudrost proglasise vjesticama i tako u nedogled Smijesak
heh,djavo
09-11-2009, 09:26 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 09-11-2009 09:27 PM od Igor Pintarić.)
Upis: #36
Kralju gledaj.......pentagram je simol star milionima godina! Prije (jedno vrijeme u dalekoj proslosti) su se krscani raspoznavali sa tim simbolom. Treba napomenuti da je penagram bio simbol za svasta...a to sto kazes za veneru, to je djelom istina jer je krscanima (Hrvatima posebno-to jer su krscani vecinom i jer su nam blizu pa ih uzimam za primjer) je zvijezda Danica koja se na nebu najjace vidi prije zore, a ta je zvijezda ustvari planet Venera. Hiljadama godina poslje su sotonisti uzeli taj znak sebi ali postoji razlika, naime sotonistički pentagram je izokrenut, znaci ne stoji pravilno. Zato su ljudi pomjesali TADA a vidim i DANAS znacenje pentagrama kao simbola...Trebali bi neki gledat malo vise NatGeo ili citata na teti Wiki SmijesakSmijesakSmijesak

KEYLA CRKNI HAHAHA (JADNICE KURVANJSKA)
26-12-2009, 05:24 AM
Upis: #37
gledala sam neki dokumentarac o pentagramu,teorijama zavjere,čipovima i sl.

bilo kako bilo,na kraju je ispalo da pentagram NIJE đavoljski znak,al ga ipak slabo informirani ljudi uzimaju za simbol satane.tako je i nekom čudnom numerologijom ispalo da je 616 trebalo biti umjesto 666-broja zvijeri..
mislim,iako slušam metal i slično,ne nabrijavam se na pentagram,jer mi je to čista glupost.
a da pentagram ima neke moći?phahaha,ljudi jeste vi čitavi?
de popijte vode malo da dođete sebi.čuj,pentagram ima moći.niđe veze.

nađite neku zanimaciju,bavite se sportom,manite se ćiriburibarenja i pentagrama Plazim se Smijesak

..nikad neće razumeti te,plašiće se da ne srušiš sve,sve one njihove virtue,i boje se..jer si mnogo drukčiji od svih jer ti si stalna opasnost za njih,nešto si novo a ne znaju šta..

love me or hate me I'm still gonna shine! \m/
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
26-12-2009, 06:46 AM
Upis: #38
Zapravo, 666 je originalan broj iz Biblije - znak zvijeri, a zvijer je Rim.

26-12-2009, 07:50 AM
Upis: #39
let him who has understanding reckon the number of the beast, for it is a human number, it's number is 666
Revelations 13-18 Smijesak

Scouse or die

Éire go Brách
26-12-2009, 07:57 AM
Upis: #40
Da, to je to. U istom dijelu piše i o Babilonskoj kurvi, koja je isto tako Rim. Bilo danas na Nešnl Džiografiku. Pokvaren zub

Odgovori na upis