![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Pidzama party
|
|
27-10-2008, 06:56 AM
Upis: #21
|
|||
|
|||
|
RE: Pidzama party
nemam iskustva s tim,al bi želio napravit jednom.al mislim da sam jos mlad.
|
|||
|
05-08-2009, 09:44 AM
Upis: #22
|
|||
|
|||
|
meni deluje nekako bzvz
Ko voli ne zaboravlja ko zaboravi nikada nije voleo
|
|||
|
13-11-2009, 07:08 PM
Upis: #23
|
|||
|
|||
|
hhahaha....ja sutra idem na jedan na petak 13.,
meni su pidžama partiji super........prvo pogledamo hrpu filmova onda igramo igre twister i tako pa se prežderavamo ,plesemo,onda boce,borbe jastucima.........ma sve za pet ali nas nikako nije vise od 5......... ![]()
Smile!!!______________-----------Smile!!!
|
|||
|
28-02-2010, 12:20 AM
Upis: #24
|
|||
|
|||
pidzama partyji nisu ja to da se napijete...ili tako nesto...
evo vam par mojih savjeta: 1.kupite grickalica...sokova.. 2.nabavite neke filmove 3.pozovite prijatelje 4.isplanirajte sta cete sve raditi.. 5.napravite nesta ludo i nezaboravno... ![]() 6.naravno pripremite piđame 7.napravite neke kolače ali to svi zajedno..jer ce onda biti puno finiji i zabavno je praviti ih.. 8.sjednite svi u krug..i pricajte o tajnama i super stvarima..željama... 9.idite kasno spavati sto kasnije to bolje... moj prvi piđama party je bio super a i jako lud..ali nisu smjeli ostati spavati ostao je spavati samo moj dečko...malo smo popili...al ne puno...imala sam 14 godina...on je bas htio spavati kraj mene...zaključao je vrata...onda sam ja zaspala...kada sam se probudila bili smo goli...vjerovatno znate sto se dogodilo tako da vam nemoram ni pricati...od tada samo zovem frendce na tulume i partije...
|
|||
|
01-03-2010, 09:00 PM
Upis: #25
|
|||
|
|||
|
piđama party su zakon
![]() ...ludilo,jednom se cijeli razred u srednjoj skupio na takvom partiju,baš nam je bilo fenomenalno.Malo mjuze,alkohola,filmića....
The battlefield only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools ![]()
|
|||
|
19-04-2010, 04:50 AM
Upis: #26
|
|||
|
|||
(28-02-2010 12:20 AM)lery969 Napisao/la: pidzama partyji nisu ja to da se napijete...ili tako nesto... Sve to super.Ali ne kužim: " malo smo popili...al ne puno...imala sam 14 godina...on je bas htio spavati kraj mene...zaključao je vrata...onda sam ja zaspala...kada sam se probudila bili smo goli...vjerovatno znate sto se dogodilo tako da vam nemoram ni pricati..." O.o Ne kuzim! @ tema: nisam dosad imala tako tih iskustava, samo jednom sa sestrom nerođeno.Spavala ona kod mene, pričale, smijale se, plakale, plesale.Nismo pile i nije bilo tako "ludo" kao kod vas ali meni je bilo ^^. ╔♥═╗╔╗ ╚╗╔╝║║♥═╦╦╦═╗ ╔╝╚╗♥╚╣║║║║╠╣ ╚═♥╝╚═╩═╩TARJA °`°¤o::Tarja FoReVeR::o¤°`° By living a life worth remembering, you become immortal.♥ Truth begins in lies. The hottest love has the coldest end. |
|||
|
01-05-2010, 08:18 AM
Upis: #27
|
|||
|
|||
|
Jooj
Ja sam to staaaalno pravila Twoja slaba tacka je moja ljepota <3 |