[-]
Zadnji upisi
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:roSSonera Odgovora:64 Muzika Pregleda:1946 Vrijeme:Danas
Kod mene svira
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7772 Muzika Pregleda:106866 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:The Trooper Odgovora:699 WC-oteka Pregleda:12378 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:_leeylich_ Odgovora:24516 WC-oteka Pregleda:271693 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:55 TEEN kafić Pregleda:562 Vrijeme:Danas
CTRL V
Temu pokrenuo:Scarlett Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:368 WC-oteka Pregleda:7156 Vrijeme:Danas
Black Devil !
Temu pokrenuo:AdNaN_94 Zadnji odgovorio:AdNaN_94 Odgovora:7 TEEN kafić Pregleda:54 Vrijeme:Danas
Koji internet odabrati?
Temu pokrenuo:Lilihipich Zadnji odgovorio:Lilihipich Odgovora:11 Internet Pregleda:57 Vrijeme:Danas
prvi seksualni odnos-da li boli,krvari...
Temu pokrenuo:ivanica Zadnji odgovorio:Ocean_Soul Odgovora:10 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:1724 Vrijeme:Juce
***oprosti mi majko ja ne mogu vise ****
Temu pokrenuo:selmy Zadnji odgovorio:Mimmy Odgovora:4 Životne priče Pregleda:530 Vrijeme:Juce
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pirsing :D
11-06-2010, 10:54 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 17-06-2010 05:31 AM od AbbyBoomBoo.)
Upis: #1
Smiley25 Pirsing :D
E ovako,hocu praviti pirs na nosu i hrskavici uha i imam par pitanja,pa sto vise odgovora to bolje ;]]]
Bravooo
Za pocetak khmm...drugarica ce mi pravit pirs u nocu i sebi je radili i sve je super ispalo,nema nikakve infekcije niti bilo kakvog sranja Tapsem ! Hrsavicu to idem radit u zlataru gdje sam jednu vec uradila i to mi nije strah,ali za nos jeste...Da li ima ko kakvo iskustvo ili savjet? Razmisljam
Gledala sam po pirs studima i kosta oko 60KM i sve je to okejj,ali problem su starci,jer treba neko od roditelja prisustvovat tome,a to nece moci tako lako,to je nemoguce! Placem

HELPPP MEE Good one
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
Odgovori na upis