[-]
Zadnji upisi
teretana ne valja???
Temu pokrenuo:Nhjufy Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:5 Momke Pregleda:210 Vrijeme:Danas
Uhapšen režiser Roman Polanski
Temu pokrenuo:Shadowboxer Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:7 Svijet slavnih Pregleda:334 Vrijeme:Danas
Pomoc hitnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Temu pokrenuo:Meedena Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:1 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:34 Vrijeme:Danas
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:71 Muzika Pregleda:2000 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:709 WC-oteka Pregleda:12452 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:eMo_PrInCeSs Odgovora:24519 WC-oteka Pregleda:272822 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:57 TEEN kafić Pregleda:601 Vrijeme:Danas
Najljepsi muskarac na svijetu(poznati)
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:142 Svijet slavnih Pregleda:33537 Vrijeme:Danas
*Komentari na Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:2484 Slike forumaša i komentari Pregleda:45570 Vrijeme:Danas
* Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:495 Slike forumaša i komentari Pregleda:49927 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomozite ljudi!
29-07-2010, 08:38 PM
Upis: #1
Pomozite ljudi!
Imam drugara koji ima jedinstveni problem: navučen je na internet.
stalno na njemu visi, neće ništa drugo da radi, nego se stalno prijavljuje na razne forume, bleji po fejsbuku, a skoro je otvorio profil i na bravobook-u!!!
šalje poruke raznim cicama, i ide na sajber okupljališta. neće ništa da jede, kaže najeo se u igrici.
Ovo je prilično retko, pa molim za pomoć, ako iko ima iskustva u ovakvim stvarima!

mačka mačka mačka
slavina...
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
29-07-2010, 10:03 PM
Upis: #2
RE: Pomozite ljudi!
pa po meni ja se nebi mucio s tim imo sam i ja takvog prijatelja stalno na kompu igrice bla bla ..ako bas hoces pomoc reci ga roditeljima da mu zabrane, izvedi ga van upoznaj ga s nekim,ma nije to to sad neki problem vecina ti to danas tako radi...

Ne mora se se uvijek postići određeni cilj,
važno je da on postoji.
29-07-2010, 10:15 PM
Upis: #3
Ne moze njemu niko pomoci LOL

29-07-2010, 10:27 PM
Upis: #4
Obrati se njegovim roditeljima.Vjerojatno treba ljecenje znam po frendu imao je jako slican problem.

Old days, good times I remember..gold days, days I'll always treasure..funny faces full of love and laughter, funny places summer nights and streetcars take me back to a world gone away...
29-07-2010, 11:18 PM
Upis: #5
Obrati se roditeljima. Nek' mu isključe internet.. pa da vidimo kako će jest u igrici. O moj Bože !
Sa srećom.

Imam pogresan stav, losu narav, opasan zivot, neiscrpnu moc.. al' bas me briga. Sve ce jednom proc.
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
30-07-2010, 04:07 AM
Upis: #6
Hvala na savetima, baš ste srca! Heart Plazim se
tako nešto sam i ja imao u vidu, štaviše, razmišljao sam u tom pravcu, ali ne znam koliko je izvodljivo, jer su mu i roditelji otvorenih shvatanja. oni to ne smatraju kao problem... stalno pokušavam da ga odvučem dalje od kompjutera i interneta, ali on, čak i kad izađemo, proverava poruke na svom iPhone-u!
nema devojku već 2 godine, sav je postao flegmatičan... Razmisljam
skoro je upoznao jednu na nekom sajtu, ali strah ga je da se upozna sa njom...

mačka mačka mačka
slavina...
31-07-2010, 02:10 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 31-07-2010 02:10 PM od MissWoBo.)
Upis: #7
Nagovori ga da se upozna sa tom curom. LOL Imat' će šta drugo da radi osim da bleji po 'net-u i da jede na igrici. Pokvaren zub
Lijepo od tebe što mu želiš pomoć btw. LOL
E za roditelje nemam riječi, bukvalno. Muti mi se
Ja budem 2 sata u komadu na 'net-u i odma je priča da ' visim ' i da je štetno, a on zbog 'net-a postaje ( ili več jeste ) ' no lajfer '. :/ A njegovi roditelji ništa. :/
LOL

Just be yourself. Smijesak
03-08-2010, 01:37 AM
Upis: #8
pa njegovi roditelji jesu čudni, tako da činjenica da njih to ništa ne pogađa nije preterano interesantna. u mladosti su držali hipi komunu, a i dan danas ih čovek može videti kao propagatore nudizma.
doktor mu je savetovao da ne ide više na internet jer će oslepeti... to njegovo preterivanje čak utiče i na njegovo zdravlje!

mačka mačka mačka
slavina...
03-08-2010, 02:24 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 03-08-2010 02:26 AM od Tigar-.)
Upis: #9
aeee ba japanac ne serii nasao nas ovde levatit Smijesak
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
Smiley13 ljudi zamolio bi vas za mali savet sta da radim??? draloni 30 6,792 30-07-2010 07:47 AM
Zadnji upis: teen_lutka
  PREVARILA SAM GA..KAKO DA ZIVIM SAD STIM??MOLIM VAS POMOZITE MI fros 18 1,593 01-05-2010 05:51 AM
Zadnji upis: DramaQueen
Smiley13 nezz da li je problem ali pomozite eMiNiCa 19 4,038 27-04-2010 06:30 PM
Zadnji upis: Guitar hero
  Pramenovi,pomozite pls Zanchy 22 4,906 25-03-2010 11:30 AM
Zadnji upis: metalka_inoue
11 Zene pomozite briga 3 916 20-01-2010 12:40 AM
Zadnji upis: LadyEvil