![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Pomozite ljudi!
|
|
29-07-2010, 08:38 PM
Upis: #1
|
|||
|
|||
|
Pomozite ljudi!
Imam drugara koji ima jedinstveni problem: navučen je na internet.
stalno na njemu visi, neće ništa drugo da radi, nego se stalno prijavljuje na razne forume, bleji po fejsbuku, a skoro je otvorio profil i na bravobook-u!!! šalje poruke raznim cicama, i ide na sajber okupljališta. neće ništa da jede, kaže najeo se u igrici. Ovo je prilično retko, pa molim za pomoć, ako iko ima iskustva u ovakvim stvarima! mačka mačka mačka slavina... |
|||
|
29-07-2010, 10:03 PM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Pomozite ljudi!
pa po meni ja se nebi mucio s tim imo sam i ja takvog prijatelja stalno na kompu igrice bla bla ..ako bas hoces pomoc reci ga roditeljima da mu zabrane, izvedi ga van upoznaj ga s nekim,ma nije to to sad neki problem vecina ti to danas tako radi...
Ne mora se se uvijek postići određeni cilj, važno je da on postoji. |
|||
|
29-07-2010, 10:15 PM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
Ne moze njemu niko pomoci
|
|||
|
29-07-2010, 10:27 PM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
Obrati se njegovim roditeljima.Vjerojatno treba ljecenje znam po frendu imao je jako slican problem.
Old days, good times I remember..gold days, days I'll always treasure..funny faces full of love and laughter, funny places summer nights and streetcars take me back to a world gone away... |
|||
|
29-07-2010, 11:18 PM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
Obrati se roditeljima. Nek' mu isključe internet.. pa da vidimo kako će jest u igrici. O moj Bože !
Sa srećom. Imam pogresan stav, losu narav, opasan zivot, neiscrpnu moc.. al' bas me briga. Sve ce jednom proc. |
|||
|
30-07-2010, 04:07 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
Hvala na savetima, baš ste srca!
![]() tako nešto sam i ja imao u vidu, štaviše, razmišljao sam u tom pravcu, ali ne znam koliko je izvodljivo, jer su mu i roditelji otvorenih shvatanja. oni to ne smatraju kao problem... stalno pokušavam da ga odvučem dalje od kompjutera i interneta, ali on, čak i kad izađemo, proverava poruke na svom iPhone-u! nema devojku već 2 godine, sav je postao flegmatičan... skoro je upoznao jednu na nekom sajtu, ali strah ga je da se upozna sa njom... mačka mačka mačka slavina... |
|||
|
31-07-2010, 02:10 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 31-07-2010 02:10 PM od MissWoBo.)
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
Nagovori ga da se upozna sa tom curom.
Imat' će šta drugo da radi osim da bleji po 'net-u i da jede na igrici. ![]() Lijepo od tebe što mu želiš pomoć btw. ![]() E za roditelje nemam riječi, bukvalno. ![]() Ja budem 2 sata u komadu na 'net-u i odma je priča da ' visim ' i da je štetno, a on zbog 'net-a postaje ( ili več jeste ) ' no lajfer '. :/ A njegovi roditelji ništa. :/
Just be yourself.
|
|||
|
03-08-2010, 01:37 AM
Upis: #8
|
|||
|
|||
|
pa njegovi roditelji jesu čudni, tako da činjenica da njih to ništa ne pogađa nije preterano interesantna. u mladosti su držali hipi komunu, a i dan danas ih čovek može videti kao propagatore nudizma.
doktor mu je savetovao da ne ide više na internet jer će oslepeti... to njegovo preterivanje čak utiče i na njegovo zdravlje! mačka mačka mačka slavina... |
|||
|
03-08-2010, 02:24 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 03-08-2010 02:26 AM od Tigar-.)
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
aeee ba japanac ne serii nasao nas ovde levatit
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
![]() |
ljudi zamolio bi vas za mali savet sta da radim??? | draloni | 30 | 6,792 |
30-07-2010 07:47 AM Zadnji upis: teen_lutka |
| PREVARILA SAM GA..KAKO DA ZIVIM SAD STIM??MOLIM VAS POMOZITE MI | fros | 18 | 1,593 |
01-05-2010 05:51 AM Zadnji upis: DramaQueen |
|
![]() |
nezz da li je problem ali pomozite | eMiNiCa | 19 | 4,038 |
27-04-2010 06:30 PM Zadnji upis: Guitar hero |
| Pramenovi,pomozite pls | Zanchy | 22 | 4,906 |
25-03-2010 11:30 AM Zadnji upis: metalka_inoue |
|
![]() |
Zene pomozite | briga | 3 | 916 |
20-01-2010 12:40 AM Zadnji upis: LadyEvil |

Pretraga