![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Priznajem
|
|
23-05-2010, 04:57 AM
Upis: #11
|
|||
|
|||
|
RE: Priznajem
Priznajem da previse vremena provodim za internetom i da premalo ucim
Pitam se kako sam jos uvijek odlicna
Ja kockam sa dugom...sa srećom i tugom |
|||
|
24-07-2010, 08:45 PM
Upis: #12
|
|||
|
|||
|
Priznajem da sam idiot ogrooooomni... xD Zaslepljena ljubavlju sam ucinila ogromne glupooosti.. .
Ali i dalje volim )))
![]() "Nemoguće je tačno odrediti trenutak rađanja prijateljstva. Kao što postoji kap koja prepuni sud kad ga punite, tako nakon niza prijatnih gestova postoji onaj koji vam prepuni srce." James Boswell |
|||
|
24-07-2010, 09:49 PM
Upis: #13
|
|||
|
|||
|
Priznajem:
- nekada sam jaako bezobrazna - ponekad kazem stvari koje ne mislim - mnogo razmisljam o stvarima koje su u mom zivotu sporedne - cokoladu jedem mnogo ( to mi je najveca mana ) - veoma sam ponosna i nema te stvari na svijetu zbog koje bih ja svoj ponos pogazila - mrzim cistiti svoju sobu,ali volim kada je uredna stoga odmah idem da je pocistim To je trenutno sto mi pada na pamet,ako se sjetim jos necega javim vam
Ljubav je stvar osjećanja, a ne volje. Ne mogu voljeti zato što hoću, a još manje zato što moram, stoga je obavezna ljubav glupost. |
|||
|
06-08-2010, 06:20 AM
Upis: #14
|
|||
|
|||
|
priznajem da sam ljubomorna : (
doɴ'т wαιт ғor тнe perғecт мoмeɴт..тαĸe α мoмeɴт αɴd мαĸe ιт perғecт... |
|||
|
06-08-2010, 06:47 AM
Upis: #15
|
|||
|
|||
|
Priznajem da bi mu oci iskopao.
Novcem mozes kupiti sat, ali ne i vrijeme. |
|||
|
06-08-2010, 06:50 AM
Upis: #16
|
|||
|
|||
|
Priznajem da mi nedostaje
.. Priznajem da sam previse ljubomorna... I priznajem da ne znam kako dalje .. Ali takodjer priznajem da duboko u sebi znam da bit ce bolje
![]() Jedan osmijeh ne kosta nista, a znaci mnogo
|
|||
|
06-08-2010, 10:09 AM
Upis: #17
|
|||
|
|||
|
Priznajem da se osjećam zatočeno u ovoj "državi" i da hoću da idem vani, bilo gdje. I da se bojim za ljude koje volim jer ih neko može pregazit, upucat itd. jer mi nemamo zatvore. Al zato drugih, bespotrebnih stvari imamo na pretek.
|
|||
|
06-08-2010, 06:56 PM
Upis: #18
|
|||
|
|||
|
I ja priznajem da znam bit ljubomorna pa se popnem na ku*ac i sebi i njemu
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
06-08-2010, 11:32 PM
Upis: #19
|
|||
|
|||
|
-priznajem da sam čudna
-priznajem da volim obaveze -priznajem da mrzim neodgovornost i dvoličnost -priznajem da ne volim popularne (ni selebritije ni one idiote iz škole što si umišljaju da su cool) ![]() -priznajem da volim sjediti napolju do kasno u noć i razmišljati -priznajem da previse spavam -priznajem da volim putovati Imam pogresan stav, losu narav, opasan zivot, neiscrpnu moc.. al' bas me briga. Sve ce jednom proc. |
|||
|
07-08-2010, 06:07 PM
Upis: #20
|
|||
|
|||
(06-08-2010 06:56 PM)Keyla Napisao/la: I ja priznajem da znam bit ljubomorna pa se popnem na ku*ac i sebi i njemu I ja sam ista takva al jbg
Ljubav je stvar osjećanja, a ne volje. Ne mogu voljeti zato što hoću, a još manje zato što moram, stoga je obavezna ljubav glupost. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

Ali i dalje volim ![[Slika: 4748.png]](http://www.signaturebar.com/uploads/images/4748.png)

.. Priznajem da sam previse ljubomorna... I priznajem da ne znam kako dalje ![[Slika: os515s.jpg]](http://i45.tinypic.com/os515s.jpg)