![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Priznajem
|
|
10-03-2010, 04:05 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
Priznajem
Evo ljudi ovdje mozete reci neke stvari koje ne mozete nikome uzivo, vase navike itd.. olaksajte si dusu
(ispricavam se ako tema ne spada ovdje)Evo ja cu pocet: -Priznajem da jedem previse cokolade ![]() ...da uvijek kasnim ...da mi je C.Ronaldo gadan i ne kuzim sta svi vide u njemu ![]() ...da mi se svidjas iako to ne zelim ...da mrzim kad neko pise OwAkO WhY eveRything tHat's suPposed 2 Be bAd maKe me fEel so gOod? EverythiNg tHey told me nOt 2 is eXactly whAt i wouLd... |
|||
|
10-03-2010, 04:15 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 11-03-2010 12:35 AM od hot girl****.)
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Priznajem
Priznajem:
-da si nikada ne ću oprostiti što sam u srednjoj bila bezobzirna prema svima,sebična... -da sam previše brbljava -da sam često ne organizirana -da previše ,,visim" na kompu -da sam ovisna o facebook-u,twitter-u i u zadnje vrijeme i o ovom forumu
The battlefield only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools ![]()
|
|||
|
10-03-2010, 05:46 AM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
- da mrzim ljudsku rasu iz dna duše
- da želim da nas sviju pobije meteor - da često nenamjerno otkrivam previše o sebi - da znam biti izgubljena u vlastitim mislima, i da mi treba vremena da dođem sebi - da mi se zna desiti da izgovorim neku slučajnu riječ koja mi je u glavi, iako ne pričam ni sa kim u tom trenutku - da sam strašno nepovjerljiva prema drugima. |
|||
|
10-03-2010, 06:06 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 10-03-2010 06:07 AM od Millione.)
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
da cu se zaljubit na ovom forumu
da sam se vec ostalo, pa i nemam bas sta za rec i ja sam uzasan prema drugima neka nas meteor visim na kompu volin i house glazbu solo sam! |
|||
|
10-03-2010, 07:56 AM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
-priznajem da sam kukavica ispao par puta i da cu od sada da [piiiiiiip] mamu svakom levatu
stisni sake, stisni zube budi sto jesi pokazi sto znas |
|||
|
10-03-2010, 08:47 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
admir, ma ne optercuj se s time. kreni naprijed
solo sam! |
|||
|
10-03-2010, 11:11 PM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
Priznajem da sam zaljubljena.
Priznajem da previse slusam muziku, ometa me to u ucenju. Priznajem da sam zlopamtilo. Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
07-04-2010, 06:39 AM
Upis: #8
|
|||
|
|||
(10-03-2010 05:46 AM)Ocean_Soul Napisao/la: - da mrzim ljudsku rasu iz dna duše (10-03-2010 11:11 PM)Shadowboxer Napisao/la: Priznajem da sam zaljubljena. Potpisujem sve to i jos: -da čestp pričam sama sa sobom -da često imam jakoo loše mišljenje o nekim ljudim azbog glupih stvari -dA često imam napadaje hiperaktivnosti ╔♥═╗╔╗ ╚╗╔╝║║♥═╦╦╦═╗ ╔╝╚╗♥╚╣║║║║╠╣ ╚═♥╝╚═╩═╩TARJA °`°¤o::Tarja FoReVeR::o¤°`° By living a life worth remembering, you become immortal.♥ Truth begins in lies. The hottest love has the coldest end. |
|||
|
07-04-2010, 10:14 PM
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
Priznajem
* Da sam zlopamtilo * Da previše visim na compu * Da sam srušio neke stranice i forume s frendovima (I da ih ne rusim vise)* Da sam njuškalo ![]() * Da sam opsjednut o muzici i kad nemogu da nadem nista novo poludim ... * Da se uvijek bojim da je Zemlja u opasnosti od nepogoda iz Svemira i da se tim previše bavim * Da znam biti izgubljen u mislima i to nekad duže vrijeme * Da mrzim bezobrazne ljude ............ KEYLA CRKNI HAHAHA (JADNICE KURVANJSKA) |
|||
|
20-04-2010, 03:49 AM
Upis: #10
|
|||
|
|||
|
-pocinjem da preterujem u cokoladicama
-trebala bih da pocnem da vezbam malo -hocu da se odvojim od nekih osoba, i jedva cekam letnji raspust jer je zbog skole to nemoguce -nedostaje mi drug -hooooooocu decka xD ![]() "Nemoguće je tačno odrediti trenutak rađanja prijateljstva. Kao što postoji kap koja prepuni sud kad ga punite, tako nakon niza prijatnih gestova postoji onaj koji vam prepuni srce." James Boswell |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

Priznajem
(ispricavam se ako tema ne spada ovdje)

(I da ih ne rusim vise)
![[Slika: 4748.png]](http://www.signaturebar.com/uploads/images/4748.png)