![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Problem nova djevojka..
|
|
08-01-2010, 09:40 AM
Upis: #21
|
|||
|
|||
|
RE: Problem nova djevojka..
ahahhaaaj sto se ja uvijek presmijem tvojim (treba reci kvalitetnim) postovima
aaj mati ahahahah
Scouse or die Éire go Brách |
|||
|
08-01-2010, 09:21 PM
Upis: #22
|
|||
|
|||
|
Znas sta kazu, bolje bolan kraj nego bol bez kraja. Zato, glavu gore. Bit ce jos djevojaka i boljih od te
I necu pustiti uzdah kad zamislim te.. Oprosti vreme je doslo da krenem dalje, da se osetim ponovo LIBERO |
|||
|
17-01-2010, 02:33 AM
Upis: #23
|
|||
|
|||
|
ev ovako hvala vam na svemu nisam odavno ulazio pa nisam procito te komentare.. Bas sam nedavno pitao "sta sam ti uradio pa me tako nagradjujes!!!" Usutila je .. ali dje god idem pojavi se ona
kao da bog namjerno to radi .. Znaci odem u susjedni grad na autobuskoj ona.. vratim se kuci opet navecer odem u susjedni grad ona u istom kaficu nezz dal se to meni cini ili je fakat tako .. a neku vecer sam je isto pitao "zasto imas glupu sliku o meni" (nista mi u bogu nije vjerovala) i odg mi je .. Da je bilo malo nesuglasica sa njenim roditeljima tj sa mamom .. i onda je otisla u ZG .. :/ nismo vishe nish pricali
|
|||
|
20-01-2010, 07:52 AM
Upis: #24
|
|||
|
|||
|
hahaha koliko ti imas god bgt??
|
|||
|
20-01-2010, 11:33 PM
Upis: #25
|
|||
|
|||
| RE: Problem nova djevojka.. | |||
|
21-01-2010, 01:14 AM
Upis: #26
|
|||
|
|||
|
^I onda 95-godište ide s podsmijehom ispitivat koje je Kwoki godište
To je kad se klinci kurče! Njegov problem uopće nije smiješan,normalan je.Nije ultra GLUP kao neki,samo je odraz neiskustva s curama,što nije nešto što zavijeđuje podsmijeh. Ti koji imaš 14-15 godina sigurno si imo strašne ljubavne probleme kad ti je ovo fakat smiješno.
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
21-01-2010, 07:33 AM
Upis: #27
|
|||
|
|||
|
ma to me savrseno ne zanima... bgm.. Volio bi da se ona vrati men .. Dal je ok da je pravim ljubomornom ? Kak da se postavim da joj bude krivo ono kak da joj poklonim svoju paznju ... Kak da se postavim da se ponovo vrati .. :/ fakat ljudi ne mogu da zivim bezz nje ..
|
|||
|
21-01-2010, 12:15 PM
Upis: #28
|
|||
|
|||
|
Ljubav nakon mjesec ipo ? Sranje.
Zao mi je sto ti rusim snove ![]() Ontopic : sacekaj da jos malo odraste . S vremena na vrijeme me obuzme zelja da se ponašam kao dama.. Ali to ne traje dugo
|
|||
|
24-02-2010, 08:59 PM
Upis: #29
|
|||
|
|||
|
ljubav je zahebana stvar..
|
|||
|
10-05-2010, 07:44 AM
Upis: #30
|
|||
|
|||
|
sto prije se suois sa razocarenjem i sto prije ga pravilno prihvatis i usmjeris,to bolje
svakim novim iskustvom,postajes jaci i mocniji,naravno,ako si dovoljno jak da ga pravilno artikulises procitaj malo kako je lajbni to definisao :od zla imamo velike koristi,podsticaj za dalji napredak ... sto se mene tice,ja imam problem sa prevelikim egom,i kao takav stvrio sam sebi veliki probelm nezadovoljsta,ljubav sam ugusio radi ega,prizeljkivao poraz na tom polju kako bih dobio vrijeme i prostor da radim na sebi sam.... sve u svemu,ovo je za tebe spansko selo i suplja prica... poenta je da prigrlis poraz i naucis iz njega :jedini nacin da prestanemo praviti greske jeste da steknemo iskustvo,a jedini nacin da steknemo iskustvo jeste da pravimo greske
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| problem s roditeljima | _buntovnica_ | 4 | 111 |
02-09-2010 02:48 AM Zadnji upis: _buntovnica_ |
|
| imam problem koji me poćeo jako brinuti | vjeverica xD | 26 | 2,125 |
11-05-2010 03:49 AM Zadnji upis: teen_lutka |
|
![]() |
nezz da li je problem ali pomozite | eMiNiCa | 19 | 4,037 |
27-04-2010 06:30 PM Zadnji upis: Guitar hero |
| Moja najbolja drugarica i njezin problem | Zanchy | 1 | 865 |
13-04-2010 04:50 AM Zadnji upis: Zanchy |
|
| problem? | Flogging Molly | 19 | 2,729 |
27-01-2010 08:14 AM Zadnji upis: gracija |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

aaj mati ahahahah

kao da bog namjerno to radi .. Znaci odem u susjedni grad na autobuskoj ona.. vratim se kuci opet navecer odem u susjedni grad ona u istom kaficu