[-]
Zadnji upisi
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:roSSonera Odgovora:64 Muzika Pregleda:1946 Vrijeme:Danas
Kod mene svira
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7772 Muzika Pregleda:106866 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:The Trooper Odgovora:699 WC-oteka Pregleda:12378 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:_leeylich_ Odgovora:24516 WC-oteka Pregleda:271694 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:55 TEEN kafić Pregleda:562 Vrijeme:Danas
CTRL V
Temu pokrenuo:Scarlett Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:368 WC-oteka Pregleda:7156 Vrijeme:Danas
Black Devil !
Temu pokrenuo:AdNaN_94 Zadnji odgovorio:AdNaN_94 Odgovora:7 TEEN kafić Pregleda:54 Vrijeme:Danas
Koji internet odabrati?
Temu pokrenuo:Lilihipich Zadnji odgovorio:Lilihipich Odgovora:11 Internet Pregleda:57 Vrijeme:Danas
prvi seksualni odnos-da li boli,krvari...
Temu pokrenuo:ivanica Zadnji odgovorio:Ocean_Soul Odgovora:10 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:1724 Vrijeme:Juce
***oprosti mi majko ja ne mogu vise ****
Temu pokrenuo:selmy Zadnji odgovorio:Mimmy Odgovora:4 Životne priče Pregleda:530 Vrijeme:Juce
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 1 glasova - 5 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem nova djevojka..
08-01-2010, 09:40 AM
Upis: #21
RE: Problem nova djevojka..
ahahhaaaj sto se ja uvijek presmijem tvojim (treba reci kvalitetnim) postovima Pokvaren zub aaj mati ahahahah Hahaha

Scouse or die

Éire go Brách
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
08-01-2010, 09:21 PM
Upis: #22
Znas sta kazu, bolje bolan kraj nego bol bez kraja. Zato, glavu gore. Bit ce jos djevojaka i boljih od te Wink

I necu pustiti uzdah kad zamislim te.. Oprosti vreme je doslo da krenem dalje, da se osetim ponovo LIBERO
17-01-2010, 02:33 AM
Upis: #23
ev ovako hvala vam na svemu nisam odavno ulazio pa nisam procito te komentare.. Bas sam nedavno pitao "sta sam ti uradio pa me tako nagradjujes!!!" Usutila je .. ali dje god idem pojavi se ona Muti mi se kao da bog namjerno to radi .. Znaci odem u susjedni grad na autobuskoj ona.. vratim se kuci opet navecer odem u susjedni grad ona u istom kaficu Muti mi se nezz dal se to meni cini ili je fakat tako .. Muti mi se a neku vecer sam je isto pitao "zasto imas glupu sliku o meni" (nista mi u bogu nije vjerovala) i odg mi je .. Da je bilo malo nesuglasica sa njenim roditeljima tj sa mamom .. Muti mi se i onda je otisla u ZG .. :/ nismo vishe nish pricali
20-01-2010, 07:52 AM
Upis: #24
hahaha koliko ti imas god bgt??
20-01-2010, 11:33 PM
Upis: #25
(20-01-2010 07:52 AM)Tigar- Napisao/la:  hahaha koliko ti imas god bgt??

17
21-01-2010, 01:14 AM
Upis: #26
^I onda 95-godište ide s podsmijehom ispitivat koje je Kwoki godište Smijesak
To je kad se klinci kurče!

Njegov problem uopće nije smiješan,normalan je.Nije ultra GLUP kao neki,samo je odraz neiskustva s curama,što nije nešto što zavijeđuje podsmijeh.
Ti koji imaš 14-15 godina sigurno si imo strašne ljubavne probleme kad ti je ovo fakat smiješno.

Wink

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
21-01-2010, 07:33 AM
Upis: #27
ma to me savrseno ne zanima... bgm.. Volio bi da se ona vrati men .. Dal je ok da je pravim ljubomornom ? Kak da se postavim da joj bude krivo ono kak da joj poklonim svoju paznju ... Kak da se postavim da se ponovo vrati .. :/ fakat ljudi ne mogu da zivim bezz nje .. Muti mi se
21-01-2010, 12:15 PM
Upis: #28
Ljubav nakon mjesec ipo ? Sranje.
Zao mi je sto ti rusim snove Pusac

Ontopic : sacekaj da jos malo odraste .

S vremena na vrijeme me obuzme zelja da se ponašam kao dama.. Ali to ne traje dugo Cool
24-02-2010, 08:59 PM
Upis: #29
ljubav je zahebana stvar.. Peace
10-05-2010, 07:44 AM
Upis: #30
sto prije se suois sa razocarenjem i sto prije ga pravilno prihvatis i usmjeris,to bolje Smijesak svakim novim iskustvom,postajes jaci i mocniji,naravno,ako si dovoljno jak da ga pravilno artikulises Smijesak procitaj malo kako je lajbni to definisao :od zla imamo velike koristi,podsticaj za dalji napredak ... sto se mene tice,

ja imam problem sa prevelikim egom,i kao takav stvrio sam sebi veliki probelm nezadovoljsta,ljubav sam ugusio radi ega,prizeljkivao poraz na tom polju kako bih dobio vrijeme i prostor da radim na sebi sam....

sve u svemu,ovo je za tebe spansko selo i suplja prica... Smijesak poenta je da prigrlis poraz i naucis iz njega :

jedini nacin da prestanemo praviti greske jeste da steknemo iskustvo,a jedini nacin da steknemo iskustvo jeste da pravimo greske

[Slika: zvdaf6.jpg]
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  problem s roditeljima _buntovnica_ 4 111 02-09-2010 02:48 AM
Zadnji upis: _buntovnica_
  imam problem koji me poćeo jako brinuti vjeverica xD 26 2,125 11-05-2010 03:49 AM
Zadnji upis: teen_lutka
Smiley13 nezz da li je problem ali pomozite eMiNiCa 19 4,037 27-04-2010 06:30 PM
Zadnji upis: Guitar hero
  Moja najbolja drugarica i njezin problem Zanchy 1 865 13-04-2010 04:50 AM
Zadnji upis: Zanchy
  problem? Flogging Molly 19 2,729 27-01-2010 08:14 AM
Zadnji upis: gracija