![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Sastavi i pismeni zadaci
|
|
02-05-2010, 09:39 PM
Upis: #1
|
|||
|
|||
|
Sastavi i pismeni zadaci
Uskoro imam poslednji pismeni u Osnovnoj skoli, i treba mi sastav na temu:
1. Jos samo ovo zelim da ti kazem, ili 2. Gotovo je detinjstvo. Pomagajteee....♥♥♥ Bez tvojih ociju ja ne gledam..bez tvog glasa ja ne pevam..bez tvojih suza ja ne placem..bez tebe-ja ne zivim...!!! |
|||
|
04-05-2010, 06:41 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Sastavi i pismeni zadaci
Hvlala na ispali.
Bez tvojih ociju ja ne gledam..bez tvog glasa ja ne pevam..bez tvojih suza ja ne placem..bez tebe-ja ne zivim...!!! |
|||
|
04-05-2010, 06:57 AM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
Nista,i drugi put.
Prodajem reklamni prostor! |
|||
|
04-05-2010, 07:17 AM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
Ma nije ispala, ali tvoji radovi trebaju da budu prozeti tvojim emocijama, pogotova ovakve teme koje su dosta licne, i smatram da ti niko ne treba pisati. Nikada nisam mogla razumjeti kako neko ocekuje da dobije napisane sastave. A pogotovo ne mogu da vjerujem da si dobila TEME koje ce biti na pismenoj. Mi to tako u moj vakat nismo radili
. Nije dobro za srednju, a i svakako se moras nauciti pisanju. Fino sjedi i pisi ono sto ti padne na pamet, oblikuj recenice i to je to. Mozes naci neke citate pa pisati debatu na osnovu njih i tako dalje...
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. |
|||
|
05-05-2010, 11:16 PM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
Jednostavno ne znam da pisem sastave!!! Talenat sam za matematiku, ali za srpski nikako...://
Bez tvojih ociju ja ne gledam..bez tvog glasa ja ne pevam..bez tvojih suza ja ne placem..bez tebe-ja ne zivim...!!! |
|||
|
05-05-2010, 11:32 PM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
eee mala znas kako ces da probas uzmes olovku i papir i pises sve sto ti padne na pamet na zadanu temu tako ces se uvjezbat znaci pisi sve sto ti padne na pamet
DIrty Anlges Crew |
|||
|
08-05-2010, 08:22 AM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
Nema to veze za sta si talentiran, moras se znati pravilno izrazavati. Ja npr nisam posebno talentovana za matematiku pa fino sjednem,i vjezbam dok ne krene, slicno je i sa jezikom s tim sto jezik moras vjezbati cijeli zivot. Ne zelis valjda zavrsiti skolu ne znajuci napisati sastav (ne mora to biti sastav u rangu Ive Andrica, ali moras znati staviti svoje misli na papir makar one bile najjednostavnije i najbanalnije), tako ce ti i svakodnevno izrazavanje biti dosta bolje (a ne puno uzrecica tipa uuuu, znaci, ovaj, onaj, dakle itd) .
Takodjer pocni citati knjige i obogacuj svoj rjecnik. Malo po malo i bit ce sve odlicno . Ne mozes samo reci: "Ne znam da pisem sastave", i odustati. Radi na tome i aBd usojeh nece izostati .
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

. Nije dobro za srednju, a i svakako se moras nauciti pisanju. Fino sjedi i pisi ono sto ti padne na pamet, oblikuj recenice i to je to. Mozes naci neke citate pa pisati debatu na osnovu njih i tako dalje...