[-]
Zadnji upisi
teretana ne valja???
Temu pokrenuo:Nhjufy Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:5 Momke Pregleda:210 Vrijeme:Danas
Uhapšen režiser Roman Polanski
Temu pokrenuo:Shadowboxer Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:7 Svijet slavnih Pregleda:333 Vrijeme:Danas
Pomoc hitnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Temu pokrenuo:Meedena Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:1 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:33 Vrijeme:Danas
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:71 Muzika Pregleda:2000 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:709 WC-oteka Pregleda:12452 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:eMo_PrInCeSs Odgovora:24519 WC-oteka Pregleda:272819 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:57 TEEN kafić Pregleda:601 Vrijeme:Danas
Najljepsi muskarac na svijetu(poznati)
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:142 Svijet slavnih Pregleda:33535 Vrijeme:Danas
*Komentari na Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:2484 Slike forumaša i komentari Pregleda:45570 Vrijeme:Danas
* Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:495 Slike forumaša i komentari Pregleda:49927 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sastavi i pismeni zadaci
02-05-2010, 09:39 PM
Upis: #1
Sastavi i pismeni zadaci
Uskoro imam poslednji pismeni u Osnovnoj skoli, i treba mi sastav na temu:
1. Jos samo ovo zelim da ti kazem, ili
2. Gotovo je detinjstvo.

Pomagajteee....♥♥♥

Bez tvojih ociju ja ne gledam..bez tvog glasa ja ne pevam..bez tvojih suza ja ne placem..bez tebe-ja ne zivim...!!!
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
04-05-2010, 06:41 AM
Upis: #2
RE: Sastavi i pismeni zadaci
Hvlala na ispali.

Bez tvojih ociju ja ne gledam..bez tvog glasa ja ne pevam..bez tvojih suza ja ne placem..bez tebe-ja ne zivim...!!!
04-05-2010, 06:57 AM
Upis: #3
Nista,i drugi put. Wink

Prodajem reklamni prostor!
Pronadji sve upise od ovog clana
04-05-2010, 07:17 AM
Upis: #4
Ma nije ispala, ali tvoji radovi trebaju da budu prozeti tvojim emocijama, pogotova ovakve teme koje su dosta licne, i smatram da ti niko ne treba pisati. Nikada nisam mogla razumjeti kako neko ocekuje da dobije napisane sastave. A pogotovo ne mogu da vjerujem da si dobila TEME koje ce biti na pismenoj. Mi to tako u moj vakat nismo radili Pokvaren zub. Nije dobro za srednju, a i svakako se moras nauciti pisanju. Fino sjedi i pisi ono sto ti padne na pamet, oblikuj recenice i to je to. Mozes naci neke citate pa pisati debatu na osnovu njih i tako dalje...

Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
05-05-2010, 11:16 PM
Upis: #5
Jednostavno ne znam da pisem sastave!!! Talenat sam za matematiku, ali za srpski nikako...://

05-05-2010, 11:32 PM
Upis: #6
eee mala znas kako ces da probas uzmes olovku i papir i pises sve sto ti padne na pamet na zadanu temu tako ces se uvjezbat znaci pisi sve sto ti padne na pamet

DIrty Anlges Crew
08-05-2010, 08:22 AM
Upis: #7
Nema to veze za sta si talentiran, moras se znati pravilno izrazavati. Ja npr nisam posebno talentovana za matematiku pa fino sjednem,i vjezbam dok ne krene, slicno je i sa jezikom s tim sto jezik moras vjezbati cijeli zivot. Ne zelis valjda zavrsiti skolu ne znajuci napisati sastav (ne mora to biti sastav u rangu Ive Andrica, ali moras znati staviti svoje misli na papir makar one bile najjednostavnije i najbanalnije), tako ce ti i svakodnevno izrazavanje biti dosta bolje (a ne puno uzrecica tipa uuuu, znaci, ovaj, onaj, dakle itd) .

Takodjer pocni citati knjige i obogacuj svoj rjecnik. Malo po malo i bit ce sve odlicno Wink. Ne mozes samo reci: "Ne znam da pisem sastave", i odustati. Radi na tome i aBd usojeh nece izostati Wink.

Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
Odgovori na upis