[-]
Zadnji upisi
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:19 Vrijeme:Danas
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Šank Pregleda:9 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:47 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252855 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:Ocean_Soul Odgovora:1 Momke Pregleda:20 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4216 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 1 glasova - 5 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sjećanja na vaše bivše ljubavi........
06-03-2010, 07:17 AM
Upis: #1
27 Sjećanja na vaše bivše ljubavi........
Koja su vaša mišljenja o osobama koje ste prije voljeli,bili u vezi?bi ste li ponovno bili sa nekom prijašnjom curom ili dečkom?
ja baš nemam neka dobra sjećanja na stare ljubavi ugl. gadoviPokvaren zub.....jedino mi je prva ljubav ostala u dobrom sjećanju i tu bi vezu voljela ponovno započetiMislim se

ps.oprostite ako je ova tema već bila!

The battlefield only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and foolsPeacePeace
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
06-03-2010, 08:25 AM
Upis: #2
RE: Sjećanja na vaše bivše ljubavi........
(06-03-2010 07:17 AM)hot girl**** Napisao/la:  Koja su vaša mišljenja o osobama koje ste prije voljeli,bili u vezi?bi ste li ponovno bili sa nekom prijašnjom curom ili dečkom?
ja baš nemam neka dobra sjećanja na stare ljubavi ugl. gadoviPokvaren zub.....jedino mi je prva ljubav ostala u dobrom sjećanju i tu bi vezu voljela ponovno započetiMislim se

ps.oprostite ako je ova tema već bila!

to je to Pokvaren zub salim se..ima ih dobrih, ali ne bih zeljela nijednu vezu ponoviti LOL

WhY eveRything tHat's suPposed 2 Be bAd maKe me fEel so gOod? EverythiNg tHey told me nOt 2 is eXactly whAt i wouLd...
06-03-2010, 08:26 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 06-03-2010 08:28 AM od teen_lutka.)
Upis: #3
Imam samo jednog bivseg momka.
Misljenje? Hmh, jako komplikovano za objasniti, ali evo. Veza od 3 mjeseca, medjutim 2 godine smo bili zaljubljeni jedno u drugo. I pored toga smo uvijek bili dobri prijatelji. Imali smo neke cudne prelaze - cas smo super, cas smo u svadji. Mnogo, mnogo losih stvari koje sam dozivjela od njega sam ostavila daleko iza sebe, sve je to proslost. Ali ono dobro cuvam, to je jedno kratko vrijeme (par mjeseci) kad smo bili SAMO prijatelji. (nase sitne gluposti, tajne, prica, telefonski razgovor) Uvijek se trudim da u tom bespucu nadjem nesto pozitivno, pa eto.

On je danas jedna potpuno druga osoba, sad smo samo poznanici i nista vise.

Ne bih se upustala u tu vezu ponovo.. Jednostavno danas ne vidim svrhu tim svadjama, pomirenjima, glupostima. Kad saberem i oduzmem vise sam se patila nego sto sam bila zaljubljena i na sedmom nebu. Sto je bilo, bilo je. Ostaje iza nas.

Moje ime nije vazno
jer je namjera
to sto cini razliku
od covjeka do covjeka

Nemam nikog da me vodi
to mi ne treba
jer jos uvijek moja glava
meni pripada
07-03-2010, 04:29 AM
Upis: #4
Bivši nisu bez razloga bivši Pokvaren zub
Sada sam u idealnoj vezi, tako da one prošle nisu ni vrijedne sjećanja. Smijesak

Wish you were here...
Me, oh, my country man,
wish you were here...

I wish you were here...
Don't you know the snow is getting colder?
And I miss you like hell,
And I'm feeling blue...

Il n'y a que les montagnes qui ne se rencontrent jamais.
07-03-2010, 11:04 AM
Upis: #5
Ma joj ja mislim da ima svako jednu osobu sto ce uvjek htjet (nomra bas znacit volit),,ta bivsa il bivsi ce ostat zauvjek u ljepim mislima. Smijesak
07-03-2010, 02:29 PM
Upis: #6
Sa svima sam ostala u dobrim odnosima, ali ne bih nikada ponovila nijednu vezu. Smijesak
Bivsi su sa razlogom ^^

Al' meni eto, nista sem nas dvoje, nije znacilo...
07-03-2010, 11:59 PM
Upis: #7
(07-03-2010 04:29 AM)Ema Napisao/la:  Bivši nisu bez razloga bivši Pokvaren zub
Sada sam u idealnoj vezi, tako da one prošle nisu ni vrijedne sjećanja. Smijesak

isti slučaj Smijesak

..nikad neće razumeti te,plašiće se da ne srušiš sve,sve one njihove virtue,i boje se..jer si mnogo drukčiji od svih jer ti si stalna opasnost za njih,nešto si novo a ne znaju šta..

love me or hate me I'm still gonna shine! \m/
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
08-03-2010, 01:27 AM
Upis: #8
Da mi nije bilo dobro s njima ne bih bila s njima. Ne mogu reci da su gadovi - zasto bih uopce bila s njima? A obicno razmislim unaprijed i nikad nisam ulijetala u veze s ljudima koji mi nisu OK. Pomislim s nostalgijom ponekad, kad se sjetim necega - ali rijetko. Zadovoljna sam sad.
08-03-2010, 03:06 AM
Upis: #9
(07-03-2010 04:29 AM)Ema Napisao/la:  Bivši nisu bez razloga bivši Pokvaren zub

Slazem se (:
samo sto nemozes za svakog rec to tako olako Tuzna najsretnija bi bila kad bih mogla odmah to reci...
ustv. to ej obicno samo jedan, uvijek jedan ce ostati ono bash.. TuznaMuti mi se
09-03-2010, 08:20 PM
Upis: #10
ako si usamljen i trenutna veza nije dobra kao ona prijasnja da. u suprotnom ne. a ne mogu vjerovati kako se neki mogu zadovoljit s manje ili s onim sto im nije po volji. recimo izades vani svaka druga cura ili desko ti je bolja od onog sto imas.

ako je pitanje samo opstanka razumjeti cu. posto mene to ne briga
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
Smiley27 Definicija ljubavi leptiric 40 9,958 25-08-2009 05:58 AM
Zadnji upis: day dreamer
  Vase misljenje ... Nana 14 777 21-08-2009 07:04 AM
Zadnji upis: crazyme
27 viđanje sa dečkom vaše najbolje frendice! jedna_irna_iz_voza 36 3,236 25-07-2009 01:56 AM
Zadnji upis: malo_madam
27 sta je sex bez ljubavi ludic 15 1,854 30-04-2009 01:26 AM
Zadnji upis: Keyla
  Sve vrste ljubavi (UN)TYPICAL GIRL 8 4,482 17-03-2009 10:11 PM
Zadnji upis: Doll