[-]
Zadnji upisi
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:10 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:23 Vrijeme:Danas
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:20 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:48 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252855 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4216 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 2 glasova - 3 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Snovi
10-03-2010, 01:40 AM
Upis: #111
RE: Snovi
(09-03-2010 10:36 PM)Millione Napisao/la:  nit sanjam nit vjerujem. popis u cega ne vjerujem> van zemaljci. angeli, bogovi, svetci, djeda mraz, duhovi, vracare, super moci, vukodlak, vjestice, proroci, drakule, cudna stvorenja, itd...

prije spavanja uzmem kemijsku i papir te zapisem sve sto me ceka za sutra. moze biti i kratkorocno i dugorocno. ako sam dosao doma u 1h ujutro i sad bi trebao odma zaspati, ne! prvo promislim sto di i kako pola sata pa onda spavanje.

ici praznog zeludca spavati je isto zdravo kao i prazne glave.

a ujutro zapini za popisom..i neces imat vremena za gluposti.

ma sanjas ti,samo sto se budis u non-rem fazi LOL
ja u zadnje vrijeme sanjam ubojstva (mozda previse gledam CSI) Sokiran

WhY eveRything tHat's suPposed 2 Be bAd maKe me fEel so gOod? EverythiNg tHey told me nOt 2 is eXactly whAt i wouLd...
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
10-03-2010, 04:14 AM
Upis: #112
(11-01-2010 05:56 AM)eMiNiCa Napisao/la:  ja sam sanjala kao da se bacam s jedne visoke zgrade i ja tonem u mrak i onda kad padnem tako gdje spavam i bas me zaboli kad padnem,,,probudi me ta bol..Muti mi se
xD...Smijesak))
to mi je jedan od najstrasnijih snova..Tuzna((

meni se to cesce desava.. ono ii da zapnem i ostalo ii da me ta bol il pad zaboli pa se trznem ii probudim :/

aa inace mi se snovi ostvaruju Muti mi se
vecina sto sanjam mi se ostvari :/
11-03-2010, 04:13 AM
Upis: #113
Ja sam sanjao da povracam u skolskom wc-u i da me posle toga ortak vodi gajbi i budim se i osecam mucninu i stvarno se ispovracam i ne odem u sk.. Muti mi se
Zao mi je ako je nekom ovo bilo gadno.. Pokvaren zub

Nisu losa vremena, losi su ljudi..
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
27-04-2010, 08:19 AM
Upis: #114
sanjao rat,sanjao da me covjek bez glave ganja po stubistu,sanjao da letim niz neke stepenice i poljubim neko drvo,sanjao da sam dobio 5 u skoli(hvala bogu pa ne moram to vise sanjat),sada sanjam da dobijem 6 na faxu LOL i zadnji san 10-20 specijalaca me hapsi,gaza nogama na ulici i vode me u stanicu gdje me nastavljaju gazat LOL
14-05-2010, 12:08 AM
Upis: #115
Ja uglavnom gluposti sanjam.
A samo jednom sam sanjala san koji se ostvario sutradan.

Wish you were here...
Me, oh, my country man,
wish you were here...

I wish you were here...
Don't you know the snow is getting colder?
And I miss you like hell,
And I'm feeling blue...

Il n'y a que les montagnes qui ne se rencontrent jamais.
20-05-2010, 04:53 AM
Upis: #116
Meni se recimo dešavalo da različiti snovi imaju isto mjesto događaja. Recimo 3-4 sna u nizu se dešavaju na identičnom mjestu, u nekom evropskom gradu gdje ima ogromna robna kuća sa h&m prodavnicom i trenutno je sniženje. U jednom snu uđem i razgledam, u drugom samo prođem pored, a u trećem hoću da uđem ali mi nešto ne dozvoljava.. Također sam dosta puta sanjala rat, pa se sakrivamo po nekakvim podrumima. Nedavno sam sanjala da se ljubim sa George Clooney-jem (?), a poslije toga u istom snu i sa mojim najboljim prijateljem. Nekoliko puta mi se desilo u životu da vidim neku situaciju, koju sam vidjela i prije, ali ne znam da li u snu ili negdje drugo.. Sinoć sam sanjala da bježim od nečeg strašnog, i nas je stotinjak, i u toj frci uhvatim nekog slatkog crnog momka za ruku i trčimo zajedno. Ah ti snovi. LOL
20-05-2010, 09:47 PM
Upis: #117
Moji snovi.. Uglavnom su to neki čudni snovi. Najčešće sanjam osobe koje mi nedostaju, npr najbolji prijatelj koji je u Americi, kako kasnim negdje (Baš sinoć sam sanjala kako me drugarica čeka na autobuskoj stanici da idemo na more, a ja u kući nikako da se spremim i uradim sve što je potrebno. Pao mrak, a ja i dalje u kući. Nešto mi ne da da izađem i uradim sve na vrijeme), sanjam i osobe za koje nisam baš monogo vezana, a koje su umrle.. (npr djed, drugarcina nana, nekadašnji komšija. Tri noći za redom sanjala sam drugaricinu nanu, ona mi nije htjela nanijeti zlo, ali sam se plašila i nje i nekog zla koje me je proganjalo. I još sam se probudila u 3 i 33. Tu noć više oka sklopila nisam.), sanjam rat, sahrane (Jednom sam sanjala vlastitu Muti mi se), neke životinjice koje me znaju gristi (skoro sam sanjala svoju kuću punu pacova raznih veličina.. bili su posvuda. brbbrbrbMuti mi se) ... Jako, jako rijetko sanjam nešto lijepo. Ili ništa ne sanjam ili neke strahote. Zadnji lijep san kojeg se sjećam je bio kad sam našla nekakvu torbu punu slatkiša, koju sam, naravno -baksuz, izgubila. Tad sam vjerovatno bila gladna Pokvaren zub

Moje ime nije vazno
jer je namjera
to sto cini razliku
od covjeka do covjeka

Nemam nikog da me vodi
to mi ne treba
jer jos uvijek moja glava
meni pripada
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  Najcudniji, najmisteriozniji i neponovljivi snovi koje ste imali! Keyla 55 2,474 27-07-2010 09:10 PM
Zadnji upis: sek730i