[-]
Zadnji upisi
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Problemi & Savjeti Pregleda:21 Vrijeme:Danas
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:11 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:24 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:52 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252862 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4218 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 2 glasova - 3 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Snovi
02-07-2008, 11:07 PM
Upis: #21
RE: Snovi
San nije bio vezan za mene vec za jedan dogadjaj.Normalno da se ne sjecam svih snova pobogu.Ali zar vama nije ostao nikakav san barem jedan upecatljiv?Kojeg cete dugo pamtiti ili kojeg ste dugo pamtili?Alaaa brate nemogu vjerovat sta sam procitala.Ja znam sta sam sanjala i sta se je ostvarilo a sanjala sam jos mnoge snove koji su se ostvarili a i snove koji ce tek bit ostvareni.A ako vi tako ne sanjate,ha sta cu vam ja.A vi ako hocete vjerujte,ako ne,sta cu vam ja
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
04-07-2008, 11:50 PM
Upis: #22
Jebote ja san mozda prije par mjeseci sanjao jeben san.I danas ga se dobro sjecam.
Sanjao sam da me po Grbavici ganjo Ismet Babuka Celo da me ubije u plavoj kariranoj košulji?!? S utokom i rajom?!
Ko da mu treba ijedno.
Ja jebenije more nisam imao odavno. Možda zato što se ne sjećam većine snova. Ko ni razloga zbog kojeg me htio ukantat.
Uglavnom olakšanje koje sam osjetio kad sam se trznuo i mudro zaključio da je sve san je ravno onom koje bi Benazir Buto osjetila da je preživjela jučerašnji bum.

Ujutro sam surfao sanovnike da vidim šta to znači kad te Ćelo proganja. Džaba.
Činjenica je da su sanovnici doslovni i nijedan ne predviđa paradoksalnu činjenicu da je Ćelo ustvari Čupo, tj. da ima dugu kosu. Jelte. Baci u potok.
Šta god značilo, ja nikom ne bi poželio da ga on ganja. Ni u snu.

I to sto vi pricate,da se snovi ostvare,ja nakon ovog ne zelim da vjerujem u to Fletrovanje

Prodajem reklamni prostor!
05-07-2008, 12:18 AM
Upis: #23
Eh, robijas, ne bih ni ja da sam na tvom mjestu Wink

...san o nemogucem ima svoje ime.
Nazivamo ga NADOM.
09-07-2008, 07:29 AM
Upis: #24
obavezno kada nesto sanjam ujutro kad ustanem pogledam sta znaci,ali ne obazirem se toliko sta mi knjiga kaze.Gledala sam jednom na tv-u da vecina snova ne znace nista zato sto sto nam podsvjest salje slike koje smo vec tokom zivota prozivjeli,tj.neke dogadjaje koji su ostavili neki manje-vise emotivni trag u nama.Da li se to desilo nekad pre ili taj isti dan.Naravno da nam se desava cesce da sanjamo nesto sto se u skorije vreme desilo.Ali zato postoje snovi koje cesto ja nazivam nidje veze,e to je vec nesto sto bi trebalo da znaci,ali u vecini slucajeva te snove ne mozemo da protumacimo,koliko god da daju neke jasne znakove nekog dogadjaja,uvjek moze ispasti suprotno.
To su neki kao naucnici bla,bla,istrazivali...i tako to...
09-07-2008, 07:31 AM
Upis: #25
slazem se BlackAngel,u pravu si ti totalno...Al najgori ti je onaj san kad su nas sve zaklali u VranjakuSmijesak)) Smijesak)
10-07-2008, 03:56 AM
Upis: #26
ja sam lucidni sanjar a imam i "bogatu mastu" pa su mi snovi uvijek FANTASTICNI. LOL
11-07-2008, 03:50 AM
Upis: #27
Uvijek sto sanjam i ostvari se,majke mi,uvijek,.Pa poslije jedan te isti mi se san ponovio 3 puta i to da je bilo rato i nikako da zaboravim taj san.Kasnije mi se dogadjalo da sanjam kako usred grada ima vulkan i taj mi se san ponovio 5 puta,al hvala Bogu pa se nije ostvario al pretezno mi se snovi ostvare...
11-07-2008, 08:31 AM
Upis: #28
ah ti snovi...ponekad sanjam jedan san vise puta ali iskreno ne pridajem toliku vaznost tome..mozda bih trebala..vecine ih se ne sjecam...ma sta ti ja znam..
17-12-2008, 06:15 AM
Upis: #29
ja mislim da svaki san nešto znaci, evo jedan primjer moja mama ja sanjala miševe a miševi su lopovi, i ubrzo nakon toga kod sestre su obili i ukrali jo0j zlato

Jos se porezem na tvoje dodire od stakla
nikada se ja iz tvog srca nisam makla
i još branim te a znam da istina je tanka
ja nisam ziva od kad tvoja me je ruka dotakla
17-12-2008, 09:46 AM
Upis: #30
Ja cesto sanjam neke cudne stvare koje nemaju veze s logikom i nikada ne znam da ih protolkujem. Znam samo da snove su jos misterija i za naucnice, ne mogu ih skorz protumaciti sto i zasto. Citala sam da san traje samo 3 sekundi pred da se razbudis, a ti mislis da sanjas cela vecer. A i cula sam da covjek sanja crno - belo sto nije mi logicno jer kad se probudim, mislim da mi je san bio u boji. LOL

Da li mi se tako svetiš, il' su to te godine?
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  Najcudniji, najmisteriozniji i neponovljivi snovi koje ste imali! Keyla 55 2,477 27-07-2010 09:10 PM
Zadnji upis: sek730i