![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Snovi
|
|
17-12-2008, 09:56 AM
Upis: #31
|
|||
|
|||
RE: Snovi
(17-12-2008 09:46 AM)Kitty Cat Napisao/la: Ja cesto sanjam neke cudne stvare koje nemaju veze s logikom i nikada ne znam da ih protolkujem. Znam samo da snove su jos misterija i za naucnice, ne mogu ih skorz protumaciti sto i zasto. Citala sam da san traje samo 3 sekundi pred da se razbudis, a ti mislis da sanjas cela vecer. A i cula sam da covjek sanja crno - belo sto nije mi logicno jer kad se probudim, mislim da mi je san bio u boji. Da i ja sam to cula, ali nema logike, s kim god da sam pricala kaze da je sanjao u boji. I svaki san mi je bio u boji...
|
|||
|
03-01-2009, 07:03 AM
Upis: #32
|
|||
|
|||
(20-06-2008 10:52 PM)Black_Cat. Napisao/la: ahh ja Bgm svasta sanjam paa moja drugarica je sanjala da su se ona i njena mama i brat vozili i da njena mama da bi izbjegla da udari u most koji je bio na rijeci skrene i skoluta se sa rijeke i sutradan ona,njena mama i brat imaju sudar udari ih neki covjek na raskrscu....e ja mislim da tu ima povezanosti..... a ja u posljednje vrijeme nista ne sanjam.......iako gotovo sve sto sam dosada sanjala je bilo povezano s ubojstvo i vukovima i vjesticama.....jednom sam sanjala da smo ja i moja drugarica snimale film i da nas je napala vjestica hahahha
Svako musko kaze da je zensko davo,a svaki od njih Boga moli da ga jedan davo VOLI!!! Bez obzira na to koliko ste snažni kao pojedinac, zajedno smo snažniji nego što bismo to ikada bili kao pojedinci. |
|||
|
04-01-2009, 02:59 AM
Upis: #33
|
|||
|
|||
|
Ja sam jednom pokusao protumaciti san, ali mi se tumacenje nije cinilo logicnim, svi znakovi su upucivali na probleme u porodici koje nisam imao...
When you photograph people in colour you photograph their clothes. ![]() you photograph their souls! |
|||
|
04-01-2009, 03:02 AM
Upis: #34
|
|||
|
|||
|
ja sam sanjala da sam si iscupala prmen kose sa glave,tj ne iscupala da sam sam povukla i dae otpo,onda sam dan poslje sanjala da mie mama umrla i dan poslje da je rat...koma...
|
|||
|
04-01-2009, 03:10 AM
Upis: #35
|
|||
|
|||
(04-01-2009 03:02 AM)jedna mawa Napisao/la: ja sam sanjala da sam si iscupala prmen kose sa glave,tj ne iscupala da sam sam povukla i dae otpo,onda sam dan poslje sanjala da mie mama umrla i dan poslje da je rat...koma... Opadanje kose obicno znaci da podsvjesno znas da gubis prijatelja... When you photograph people in colour you photograph their clothes. ![]() you photograph their souls! |
|||
|
04-01-2009, 03:16 AM
Upis: #36
|
|||
|
|||
|
Meni se cesto desi da sanjam da sam u vezi s frajerima koje ne podnosim.
Mrzim to Time goes by No time to cry Life s you and I Alive...today |
|||
|
04-01-2009, 04:11 AM
Upis: #37
|
|||
|
|||
|
sinoc sam u snu sanjala sve sto sam radila te veceri???
neznam sta to znaci,al sve je biloo potpuno isto?? Veceras,na nebu ce biti mnogo zvijezda,ali samo je jedna prava.....<3 Da je samo malo srece da mi vrati jedno vece barem jedno vece sa tobom <3 <3 ***Mirella*** |
|||
|
04-01-2009, 05:37 AM
Upis: #38
|
|||
|
|||
|
"Opadanje kose obicno znaci da podsvjesno znas da gubis prijatelja.."
..^^ ovo je istina izgubila sam jednog..jbga..
|
|||
|
04-01-2009, 05:41 AM
Upis: #39
|
|||
|
|||
|
ma snovi su posebna tema...kada bi o tome pisali bio bi to citav roman
We`re all wanna believe in LOVE...We`re all wanna believe in something...xD |
|||
|
04-01-2009, 06:17 AM
Upis: #40
|
|||
|
|||
|
Ja sanjam da sam u mocvari i sve oko mene crno i
potpuna noc...I pored mene crvi... Ja se utapam u mocvari punoj crva... Glupo je... Gone 4ever |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Najcudniji, najmisteriozniji i neponovljivi snovi koje ste imali! | Keyla | 55 | 2,476 |
27-07-2010 09:10 PM Zadnji upis: sek730i |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

,ruzno,lijepo,veselo,tuzno,ali kao sto malena kaze ne razmisljam puno o tome ...ono kao to je san(nece se ostvarit) e,da kad smo kod toga,jel se vama mozda ikad san ostvario?(mozda vam se cini glupo pitanje,ali me interesuje,pa sta cu,moram pitat ...to je jace od mene
![[Slika: 2ptpglc.jpg]](http://i32.tinypic.com/2ptpglc.jpg)