[-]
Zadnji upisi
teretana ne valja???
Temu pokrenuo:Nhjufy Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:5 Momke Pregleda:210 Vrijeme:Danas
Uhapšen režiser Roman Polanski
Temu pokrenuo:Shadowboxer Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:7 Svijet slavnih Pregleda:333 Vrijeme:Danas
Pomoc hitnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Temu pokrenuo:Meedena Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:1 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:33 Vrijeme:Danas
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:71 Muzika Pregleda:2000 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:709 WC-oteka Pregleda:12452 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:eMo_PrInCeSs Odgovora:24519 WC-oteka Pregleda:272819 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:57 TEEN kafić Pregleda:600 Vrijeme:Danas
Najljepsi muskarac na svijetu(poznati)
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:142 Svijet slavnih Pregleda:33535 Vrijeme:Danas
*Komentari na Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:2484 Slike forumaša i komentari Pregleda:45570 Vrijeme:Danas
* Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:495 Slike forumaša i komentari Pregleda:49927 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 2 glasova - 3 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Snovi
05-01-2009, 01:53 AM
Upis: #41
RE: Snovi
Sanjam sve i svasta.Npr,sinoc sam sanjala da sam trudna(u ovim godinama),ali mi skroz mali stomak.moja mama sva sretna,vodi me kod doktora kao trebam se ja poroditi,i mi dodjemo tamo i ja njoj kazem:ali mama ja sam tek 3.mjesec?a mama ce:a da stvarno vidi....ajmo onda kuci.ma skroz bezveze ne znam odakle pokupim ideje.

I cesto sanjam da sam umrla i da ja onda gledam negdje iz prikrajka kako ljudi placu za mnom,sahranjuju me...

A jednom,samo jednom u zivotu sam imala san koji me upozorio!!To je bilo jos dok sam isla u osnovnu.sanjam ja dosli smo na cas fizike i nastavnica trazi zadacu da pogleda.i ja nemam!i u tom trenutku se probudim,i pogledam na sat kad ono 6 i 15.A u pola 7 ustajem u skolu.i odjednom.....Sjetim se da za danas moram napisati zadacu iz fizike!!!!!!i ja brze bolje tih 15 minuta kojih sam se *slucajno*probudila ranije iskoristim da napisem zadacu....
Da li je to bila slucajnost ili me je san stvarno upozorio...ne znam.
i dodjem u skolu a nastavnica dijeli jedninice onom ko nije napisao....

Mrzim snove u kojima padam.To mi je tako uzasan osjecaj.

Zaljubljen/a Sve je lako kad si mlad ... Zaljubljen/a
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
05-01-2009, 03:41 AM
Upis: #42
Ja sam jednom sanjala da se u mojoj ulici
ratuje.....i tu bio moj otac i ocevi mojih frendica i frendova
...jednom da su me opkolili vukovi....
itd....

Svako musko kaze
da je zensko davo,a svaki
od njih Boga moli da ga jedan
davo
VOLI!!!

Bez obzira na to koliko ste snažni kao pojedinac, zajedno smo snažniji nego što bismo to ikada bili kao pojedinci.
08-01-2009, 04:48 AM
Upis: #43
Kazu da kada se probudis i ako odmah pogledas u ogledalo zaboravis sta si sanjao..
npr. jutros, tj. u 2 kad sam se probudila LOL znala sam sta sam sanjala i kako sam ustala na stocicu je bilo ogledalo i stvarno sam zaboravila sta sam sanjala..
a inace mi se desavalo da sanjam nekoliko dana uzastopno duhove, a najgori san mi je bio, ja kako bezim sa detetom, dete je bilo moje haha, a juri m djavo i hoce da ga otme...uzas Smijesak

People = Shit
24-02-2009, 06:57 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 24-02-2009 06:57 AM od ami.)
Upis: #44
jao ja sam jedno vrijeme samo zmije sanjala i nekve ribe, kao ja moram sama preplivatina drugu stranu obale a vida mutna i puna riba i zmija i ja samo zatvorim oci i preplivam da me ni jedna ne ujede.
A neku sam noc najruzniji san sanjala kao ja trudna i idem u skolu ali svi me udaraju u stomak,kao brat me kuci zeli izrezati sa nožem ne zato sto sam trudne vec kao svi poludili, jao kad sam se probudila sva sam se tresla od straha i od straha sam i budna pola sata drzala se za stomak
ovo je rijetkost da se sjecam sna obicno odmah sve zaboravim

Jos se porezem na tvoje dodire od stakla
nikada se ja iz tvog srca nisam makla
i još branim te a znam da istina je tanka
ja nisam ziva od kad tvoja me je ruka dotakla
24-02-2009, 07:04 AM
Upis: #45
jbg ja sam jednom sanjao da sam dobio djevojčice blizance.....ali najgore što saim ih ja rodio LOL
ja mi bolesnih snova Pokvaren zub

[Slika: 33zfq7t.gif]
24-02-2009, 07:31 AM
Upis: #46
Ja sam sanjala da sam rodila dječake blizance. I bili su plavi! Što me malo zabrinulo, jer smo i ja i dragi brinete (ali ON u familiji ima blizanaca). Pokvaren zub Skipped generation? Prediction?

24-02-2009, 07:51 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 24-02-2009 07:52 AM od Svibanjska noć.)
Upis: #47
I ja sam sanjala jednom da cu roditi blizance a nedavno sanjala kako sam rodila dijete bez muke za 15 minuta i bio decko kraj mene jos.I jos sam se cudila kako me doktor nije trebao dole rezati i sivati Muti mi se
24-02-2009, 08:28 AM
Upis: #48
Ja sam nedavno sanjala da sam trudna.
Mi na nekom porodicnom okupljanju i ja im to priznam i pobjegnem.
Mada kazu kad sanjas da si trudan to znaci da nosis nek teret.

[Slika: ndt1g7.jpg]

Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti.

. Just game!
24-02-2009, 08:31 AM
Upis: #49
Kao npr. nogu tvog dragog na svom stomaku. Pokvaren zub

24-02-2009, 05:46 PM
Upis: #50
Kod mene ih ima puno,evo jedan
Vako ja,moja starija sestra,mama i vjestica-za koju smo mislili da je dobra-nije htjela da ode od nase kuce
Mama je otisla na sprat po drva-tamo nam ne stojeWink
A ja i seka u po noci otisle brati jagode u basti
beremo mi kad ono gore sve rakete na nebu,mi lijepo pogledamo a ono vjestica na metli voza se po nebu i mi potrcimo gore nna sprat kad tamo moja mama mrtva,a pored nje stoji vjestica

kad sanjas da si mrtav mislim da znaci da ces duze da zivis
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  Najcudniji, najmisteriozniji i neponovljivi snovi koje ste imali! Keyla 58 2,748 08-08-2010 08:03 AM
Zadnji upis: MohteDD