[-]
Zadnji upisi
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:roSSonera Odgovora:64 Muzika Pregleda:1946 Vrijeme:Danas
Kod mene svira
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7772 Muzika Pregleda:106864 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:The Trooper Odgovora:699 WC-oteka Pregleda:12378 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:_leeylich_ Odgovora:24516 WC-oteka Pregleda:271691 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:55 TEEN kafić Pregleda:562 Vrijeme:Danas
CTRL V
Temu pokrenuo:Scarlett Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:368 WC-oteka Pregleda:7154 Vrijeme:Danas
Black Devil !
Temu pokrenuo:AdNaN_94 Zadnji odgovorio:AdNaN_94 Odgovora:7 TEEN kafić Pregleda:54 Vrijeme:Danas
Koji internet odabrati?
Temu pokrenuo:Lilihipich Zadnji odgovorio:Lilihipich Odgovora:11 Internet Pregleda:57 Vrijeme:Danas
prvi seksualni odnos-da li boli,krvari...
Temu pokrenuo:ivanica Zadnji odgovorio:Ocean_Soul Odgovora:10 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:1724 Vrijeme:Juce
***oprosti mi majko ja ne mogu vise ****
Temu pokrenuo:selmy Zadnji odgovorio:Mimmy Odgovora:4 Životne priče Pregleda:530 Vrijeme:Juce
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 
Što biste učinili kada biste saznali da vam ostaje još samo jedan dan života?
06-06-2010, 08:15 PM
Upis: #131
RE: Što biste učinili kada biste saznali da vam ostaje još samo jedan dan života?
ubio bi se da mi ne ostane ni taj hahahahahaha

[Slika: 34138_1264570149207_1678371086_522396_1009859_n.jpg]
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
06-06-2010, 10:37 PM
Upis: #132
RE: Što biste učinili kada biste saznali da vam ostaje još samo jedan dan života?
Hmmm... Uzela bi sve pare koje imam , kupila sve sto sam ikad zeljela , odjecu , sminku ... Ljubila se i ucinila 'ono' xD po prvi put :$ Svu bi rodbinu ispozdravljala , ponasala se bahato , zabavno ... LOL Momku kojeg sam voljela sve bih prinala , cak otisla do njeg ii radila s njim sta god mi padne na pamet xD Iii jos mng toga , nezz sad LOL LOL

Nikada nemoj otici,
ako imas razlog za ostati,
znamo sta jesmo,
a ne znamo sta mozemo biti...
19-06-2010, 02:25 AM
Upis: #133
Pokusala da ispravim greske, i potrazila osobu koju volim !
22-06-2010, 04:31 AM
Upis: #134
Jedan dan zivota?

Vjerovatno bih i taj posljednji dan provela sa deckom.
Ne bih panicila,jer nema koristi..
Ne bih nista ispravljala sto sam vec ucinila,jer ja se za svoje postupke ne kajem.

Ljubav je stvar osjećanja, a ne volje. Ne mogu voljeti zato što hoću, a još manje zato što moram, stoga je obavezna ljubav glupost.
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
23-06-2010, 02:55 AM
Upis: #135
huh . provela bih se ko nikad LOLLOL
ne bi uzimala pare i kupila sebi obucu odjecu sminku i ostala sranja, opljackala bi sve radnje hahaha i ukrala Bugatti-a Veyrona ..(najjace, najskuplje i najbrze auto ) LOL
24-06-2010, 10:01 AM
Upis: #136
Otisao bih do Osijeka.

Prodajem reklamni prostor!
25-06-2010, 11:14 PM
Upis: #137
Kad malo bolje skontam,ne bih nista .... pomirio bi se s tim ....ostao bih sam i iscekivao sutrasnji dan ....

[Slika: 33zfq7t.gif]
11-07-2010, 12:02 AM
Upis: #138
Zasigurno bih ga provela sa svojom porodicom,najdražim prijateljima,rođacima.Pokušala bih ispraviti neke greške.Definitivno bih razgovarala sa jednom osobom kojoj već odavno želim mnogo toga reći....ma uradila bih svašta.Znam da sigurno ne bih išla u šoping i ta sranja,jer šta mi vrijede te krpice kada ih nikad neću obući ... znači bit' ću pokojna...
15-07-2010, 07:06 AM
Upis: #139
Uuuuh. Svaštaaa. LOLLOLLOLLOL

baby u're makin' it harder. better. faster. stronger. Heart
24-07-2010, 08:27 PM
Upis: #140
Hmm...Razgovarala bih sa drugaricom, izvinila bih se.... Smijesak Sve bih izgrlila, izljubila... (: Rekla bih im da ne placu, ako im zafalim nek se sete kako je meni zaista lepo bilo zbog njih, i da je meni tamo gore... Svoj strah bih naravno sakrila.. Smijesak Zahvalila bih se svima... Rekla bih koliko me nerviraju pojedini ljudi....uradila bih nesto lepo za svakog od prijatelja, porodice, da me pamti...Smejala bih se ceo dan... Smijesak) Smuvala bih se sa nekim... LOLD

[Slika: 4748.png]

"Nemoguće je tačno odrediti trenutak rađanja prijateljstva. Kao što postoji kap koja prepuni sud kad ga punite, tako nakon niza prijatnih gestova postoji onaj koji vam prepuni srce."
James Boswell
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  Koliko vam je vremena potrebno da se spremite? sugar babe_ 56 2,854 01-09-2010 01:48 AM
Zadnji upis: teen_cura
Zbunjen Pitate se je li ovo što vidite 'stvarno'? swatka_opasna 56 11,338 19-08-2010 11:07 PM
Zadnji upis: barilla
Smiley13 Što vas trenutno najviše pati? Keyla 350 12,866 25-07-2010 02:46 AM
Zadnji upis: MimoSvijet
  Kada jednom padnes..?? DramaQueen 20 1,396 24-07-2010 09:58 PM
Zadnji upis: Dajra
  kada biste mogli vratiti vrijeme....? ljepotica bez zvijeri 120 8,745 24-07-2010 08:47 PM
Zadnji upis: sek730i