![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Što biste učinili kada biste saznali da vam ostaje još samo jedan dan života?
|
|
06-06-2010, 08:15 PM
Upis: #131
|
|||
|
|||
|
RE: Što biste učinili kada biste saznali da vam ostaje još samo jedan dan života?
ubio bi se da mi ne ostane ni taj hahahahahaha
|
|||
|
06-06-2010, 10:37 PM
Upis: #132
|
|||
|
|||
|
RE: Što biste učinili kada biste saznali da vam ostaje još samo jedan dan života?
Hmmm... Uzela bi sve pare koje imam , kupila sve sto sam ikad zeljela , odjecu , sminku ... Ljubila se i ucinila 'ono' xD po prvi put :$ Svu bi rodbinu ispozdravljala , ponasala se bahato , zabavno ...
Momku kojeg sam voljela sve bih prinala , cak otisla do njeg ii radila s njim sta god mi padne na pamet xD Iii jos mng toga , nezz sad
Nikada nemoj otici, ako imas razlog za ostati, znamo sta jesmo, a ne znamo sta mozemo biti... |
|||
|
19-06-2010, 02:25 AM
Upis: #133
|
|||
|
|||
|
Pokusala da ispravim greske, i potrazila osobu koju volim !
|
|||
|
22-06-2010, 04:31 AM
Upis: #134
|
|||
|
|||
|
Jedan dan zivota?
Vjerovatno bih i taj posljednji dan provela sa deckom. Ne bih panicila,jer nema koristi.. Ne bih nista ispravljala sto sam vec ucinila,jer ja se za svoje postupke ne kajem. Ljubav je stvar osjećanja, a ne volje. Ne mogu voljeti zato što hoću, a još manje zato što moram, stoga je obavezna ljubav glupost. |
|||
|
23-06-2010, 02:55 AM
Upis: #135
|
|||
|
|||
|
huh . provela bih se ko nikad
![]() ![]() ne bi uzimala pare i kupila sebi obucu odjecu sminku i ostala sranja, opljackala bi sve radnje hahaha i ukrala Bugatti-a Veyrona ..(najjace, najskuplje i najbrze auto )
|
|||
|
24-06-2010, 10:01 AM
Upis: #136
|
|||
|
|||
|
Otisao bih do Osijeka.
Prodajem reklamni prostor! |
|||
|
25-06-2010, 11:14 PM
Upis: #137
|
|||
|
|||
|
Kad malo bolje skontam,ne bih nista .... pomirio bi se s tim ....ostao bih sam i iscekivao sutrasnji dan ....
|
|||
|
11-07-2010, 12:02 AM
Upis: #138
|
|||
|
|||
|
Zasigurno bih ga provela sa svojom porodicom,najdražim prijateljima,rođacima.Pokušala bih ispraviti neke greške.Definitivno bih razgovarala sa jednom osobom kojoj već odavno želim mnogo toga reći....ma uradila bih svašta.Znam da sigurno ne bih išla u šoping i ta sranja,jer šta mi vrijede te krpice kada ih nikad neću obući ... znači bit' ću pokojna...
|
|||
|
15-07-2010, 07:06 AM
Upis: #139
|
|||
|
|||
|
Uuuuh. Svaštaaa.
![]() ![]() ![]()
baby u're makin' it harder. better. faster. stronger.
|
|||
|
24-07-2010, 08:27 PM
Upis: #140
|
|||
|
|||
|
Hmm...Razgovarala bih sa drugaricom, izvinila bih se....
Sve bih izgrlila, izljubila... (: Rekla bih im da ne placu, ako im zafalim nek se sete kako je meni zaista lepo bilo zbog njih, i da je meni tamo gore... Svoj strah bih naravno sakrila.. Zahvalila bih se svima... Rekla bih koliko me nerviraju pojedini ljudi....uradila bih nesto lepo za svakog od prijatelja, porodice, da me pamti...Smejala bih se ceo dan... ) Smuvala bih se sa nekim... D
![]() "Nemoguće je tačno odrediti trenutak rađanja prijateljstva. Kao što postoji kap koja prepuni sud kad ga punite, tako nakon niza prijatnih gestova postoji onaj koji vam prepuni srce." James Boswell |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Koliko vam je vremena potrebno da se spremite? | sugar babe_ | 56 | 2,854 |
01-09-2010 01:48 AM Zadnji upis: teen_cura |
|
![]() |
Pitate se je li ovo što vidite 'stvarno'? | swatka_opasna | 56 | 11,338 |
19-08-2010 11:07 PM Zadnji upis: barilla |
![]() |
Što vas trenutno najviše pati? | Keyla | 350 | 12,866 |
25-07-2010 02:46 AM Zadnji upis: MimoSvijet |
| Kada jednom padnes..?? | DramaQueen | 20 | 1,396 |
24-07-2010 09:58 PM Zadnji upis: Dajra |
|
| kada biste mogli vratiti vrijeme....? | ljepotica bez zvijeri | 120 | 8,745 |
24-07-2010 08:47 PM Zadnji upis: sek730i |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

Momku kojeg sam voljela sve bih prinala , cak otisla do njeg ii radila s njim sta god mi padne na pamet xD Iii jos mng toga , nezz sad 

Sve bih izgrlila, izljubila... (: Rekla bih im da ne placu, ako im zafalim nek se sete kako je meni zaista lepo bilo zbog njih, i da je meni tamo gore... Svoj strah bih naravno sakrila.. ![[Slika: 4748.png]](http://www.signaturebar.com/uploads/images/4748.png)