[-]
Zadnji upisi
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:roSSonera Odgovora:64 Muzika Pregleda:1946 Vrijeme:Danas
Kod mene svira
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7772 Muzika Pregleda:106866 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:The Trooper Odgovora:699 WC-oteka Pregleda:12378 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:_leeylich_ Odgovora:24516 WC-oteka Pregleda:271693 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:55 TEEN kafić Pregleda:562 Vrijeme:Danas
CTRL V
Temu pokrenuo:Scarlett Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:368 WC-oteka Pregleda:7156 Vrijeme:Danas
Black Devil !
Temu pokrenuo:AdNaN_94 Zadnji odgovorio:AdNaN_94 Odgovora:7 TEEN kafić Pregleda:54 Vrijeme:Danas
Koji internet odabrati?
Temu pokrenuo:Lilihipich Zadnji odgovorio:Lilihipich Odgovora:11 Internet Pregleda:57 Vrijeme:Danas
prvi seksualni odnos-da li boli,krvari...
Temu pokrenuo:ivanica Zadnji odgovorio:Ocean_Soul Odgovora:10 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:1724 Vrijeme:Juce
***oprosti mi majko ja ne mogu vise ****
Temu pokrenuo:selmy Zadnji odgovorio:Mimmy Odgovora:4 Životne priče Pregleda:530 Vrijeme:Juce
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 
Što biste učinili kada biste saznali da vam ostaje još samo jedan dan života?
06-11-2007, 03:12 AM
Upis: #1
Th_jockey Što biste učinili kada biste saznali da vam ostaje još samo jedan dan života?
Eto, naslov govori sve...
Što biste učinili kada biste saznali da vam ostaje još samo jedan dan života?

Rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi se carsija da radi,
rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi ce svi!
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
06-11-2007, 03:43 AM
Upis: #2
RE: Što biste učinili kada biste saznali da vam ostaje još samo jedan dan života?
hmmm...zanimljivo...probudim se,uzmem sve pare koje u kuci nadjem,odem u grad,kupim najlepse stvari koje nadjem,pozdravim se sa svom mojom rodbinom i prijateljima...heh sad ne znam vise,ak se setim javicu... LOL

The way that you stare,starts a fire in me,
come up to my room,you sexy little thing
and let's play a game,I won't be a tease
I'll show you the boom,my sexy little thing
06-11-2007, 03:49 AM
Upis: #3
RE: Što biste učinili kada biste saznali da vam ostaje još samo jedan dan života?
Bacila bih se s nebodera LOL

06-11-2007, 04:32 AM
Upis: #4
pa trudila bi se biti sto bolja sa svima (bar jednom u zivotu), napravila bih nezaboravan party, varala bi momka, ucinila "ono"po prvi put........dala bi svoje stvari u dobrotvorne svrhe.........nestalo mi je inspiracije
06-11-2007, 05:01 AM
Upis: #5
mislim da bi mi bilo tesko i da bi mi bilo tesko suzdrzati se da ne zaplacem....no dobro!

provela bih taj dan sa svojim najblizima...
sa roditeljim i sekom..pozdravila se sa svima koje znam,i rekla bih sestri da mojima isprica sveee o meni.bash sve!LOL znaimljivo bash!zar ne?LOL

najvjerovatnije bih pricala i s jednim momkom kog sam dugo volila i sve bi mu to rekla....Plazim se

ostatak dana bi provela negdje u gradu s nekim macanimaSmijesakSmijesak

haha jesam loodaLOL

ett toliko od meneLOL

[Slika: mb0ac4.jpg]

My secret combination
It 's a mystery for you
Use your imagination
I 'm not easy but I 'm true
06-11-2007, 07:17 AM
Upis: #6
ubila bih se Smijesak
da prekratim muke

...jer ja mogu i sama,ti si me naucio-klosar i dama ne idu zajedno...[Slika: f_kubrickfootm_0258ff3.png]
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
06-11-2007, 07:27 AM
Upis: #7
proveo bih se kao nikad u zivotu

ZA TEBE...
06-11-2007, 11:37 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 06-11-2007 11:39 PM od Anabel Lee.)
Upis: #8
Pogledala na kalendar i vidjela da je 1. april Plazim se i posvađala se s budalom koja mi je to rekla jer me isprepadala..

Da mi stvarno preostaje još samo jedan dan života, provela bih se kao nikad u životu..Provela bih dan s obitelji i prijateljima.

Dodirni dlanom nedodirljive i spasi nas neuhvatljive...Pronađi me, pronađi me u sobi gde umire dan...
07-11-2007, 03:01 AM
Upis: #9
sta bi ucinila dosta tesko pitanje hehe sve sto nisam do sad uradila
hehe
08-11-2007, 08:56 PM
Upis: #10
oprostila bih se s najblizima, s onima koji zasluzuju razgowarati sa mnom na taj dan... napisala bih puno pisama, da swatko od njih ima jedno pismo od mene za rodjendan i bozic....

ja imam proslost,ti imas buducnost...snowi su izmedju...
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  Koliko vam je vremena potrebno da se spremite? sugar babe_ 56 2,855 01-09-2010 01:48 AM
Zadnji upis: teen_cura
Zbunjen Pitate se je li ovo što vidite 'stvarno'? swatka_opasna 56 11,338 19-08-2010 11:07 PM
Zadnji upis: barilla
Smiley13 Što vas trenutno najviše pati? Keyla 350 12,866 25-07-2010 02:46 AM
Zadnji upis: MimoSvijet
  Kada jednom padnes..?? DramaQueen 20 1,396 24-07-2010 09:58 PM
Zadnji upis: Dajra
  kada biste mogli vratiti vrijeme....? ljepotica bez zvijeri 120 8,745 24-07-2010 08:47 PM
Zadnji upis: sek730i