![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Što biste učinili kada biste saznali da vam ostaje još samo jedan dan života?
|
|
06-11-2007, 03:12 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
Eto, naslov govori sve...
Što biste učinili kada biste saznali da vam ostaje još samo jedan dan života? Rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi se carsija da radi,
rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi ce svi! |
|||
|
06-11-2007, 03:43 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Što biste učinili kada biste saznali da vam ostaje još samo jedan dan života?
hmmm...zanimljivo...probudim se,uzmem sve pare koje u kuci nadjem,odem u grad,kupim najlepse stvari koje nadjem,pozdravim se sa svom mojom rodbinom i prijateljima...heh sad ne znam vise,ak se setim javicu...
The way that you stare,starts a fire in me, come up to my room,you sexy little thing and let's play a game,I won't be a tease I'll show you the boom,my sexy little thing |
|||
|
06-11-2007, 03:49 AM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
RE: Što biste učinili kada biste saznali da vam ostaje još samo jedan dan života?
Bacila bih se s nebodera
|
|||
|
06-11-2007, 04:32 AM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
pa trudila bi se biti sto bolja sa svima (bar jednom u zivotu), napravila bih nezaboravan party, varala bi momka, ucinila "ono"po prvi put........dala bi svoje stvari u dobrotvorne svrhe.........nestalo mi je inspiracije
|
|||
|
06-11-2007, 05:01 AM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
mislim da bi mi bilo tesko i da bi mi bilo tesko suzdrzati se da ne zaplacem....no dobro!
provela bih taj dan sa svojim najblizima... sa roditeljim i sekom..pozdravila se sa svima koje znam,i rekla bih sestri da mojima isprica sveee o meni.bash sve! znaimljivo bash!zar ne?![]() najvjerovatnije bih pricala i s jednim momkom kog sam dugo volila i sve bi mu to rekla.... ![]() ostatak dana bi provela negdje u gradu s nekim macanima ![]() ![]() haha jesam looda ![]() ett toliko od mene
![]() My secret combination It 's a mystery for you Use your imagination I 'm not easy but I 'm true |
|||
|
06-11-2007, 07:17 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
ubila bih se
![]() da prekratim muke ...jer ja mogu i sama,ti si me naucio-klosar i dama ne idu zajedno...
|
|||
|
06-11-2007, 07:27 AM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
proveo bih se kao nikad u zivotu
ZA TEBE... |
|||
|
06-11-2007, 11:37 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 06-11-2007 11:39 PM od Anabel Lee.)
Upis: #8
|
|||
|
|||
|
Pogledala na kalendar i vidjela da je 1. april
i posvađala se s budalom koja mi je to rekla jer me isprepadala..Da mi stvarno preostaje još samo jedan dan života, provela bih se kao nikad u životu..Provela bih dan s obitelji i prijateljima. Dodirni dlanom nedodirljive i spasi nas neuhvatljive...Pronađi me, pronađi me u sobi gde umire dan... |
|||
|
07-11-2007, 03:01 AM
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
sta bi ucinila dosta tesko pitanje hehe sve sto nisam do sad uradila
hehe |
|||
|
08-11-2007, 08:56 PM
Upis: #10
|
|||
|
|||
|
oprostila bih se s najblizima, s onima koji zasluzuju razgowarati sa mnom na taj dan... napisala bih puno pisama, da swatko od njih ima jedno pismo od mene za rodjendan i bozic....
ja imam proslost,ti imas buducnost...snowi su izmedju... |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Koliko vam je vremena potrebno da se spremite? | sugar babe_ | 56 | 2,855 |
01-09-2010 01:48 AM Zadnji upis: teen_cura |
|
![]() |
Pitate se je li ovo što vidite 'stvarno'? | swatka_opasna | 56 | 11,338 |
19-08-2010 11:07 PM Zadnji upis: barilla |
![]() |
Što vas trenutno najviše pati? | Keyla | 350 | 12,866 |
25-07-2010 02:46 AM Zadnji upis: MimoSvijet |
| Kada jednom padnes..?? | DramaQueen | 20 | 1,396 |
24-07-2010 09:58 PM Zadnji upis: Dajra |
|
| kada biste mogli vratiti vrijeme....? | ljepotica bez zvijeri | 120 | 8,745 |
24-07-2010 08:47 PM Zadnji upis: sek730i |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

![[Slika: mb0ac4.jpg]](http://s4.tinypic.com/mb0ac4.jpg)
![[Slika: f_kubrickfootm_0258ff3.png]](http://img26.picoodle.com/img/img26/3/8/12/f_kubrickfootm_0258ff3.png)