![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Svadbena torta
|
|
20-06-2009, 12:00 AM
Upis: #11
|
|||
|
|||
|
RE: Svadbena torta
Oj prvu ili drugu bih htjela imat na svom vjenčanjuu
.Prelijepe su !
|
|||
|
21-06-2009, 01:27 AM
Upis: #12
|
|||
|
|||
|
Kad vidjeh temu 'svadbena torta' i postavila OS, pomislih da se sto ne blizi lol.
![]() Prve 2 slike koje je ona postavila su mi predivne, jos da imaju okus cheesecake-a, yum!
Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
21-06-2009, 07:31 PM
Upis: #13
|
|||
|
|||
|
aww.prva slika koju je OS postavilaa..
Takoo mi se svidjaa. ![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
21-06-2009, 08:52 PM
Upis: #14
|
|||
|
|||
|
Prva je zakon,a ove ostale i nisu nesh..
![]() Na netu sa gleala par slika i nisu mi loshe one torte na katove ![]() Nekako simpa su.. Veceras,na nebu ce biti mnogo zvijezda,ali samo je jedna prava.....<3 Da je samo malo srece da mi vrati jedno vece barem jedno vece sa tobom <3 <3 ***Mirella*** |
|||
|
27-06-2009, 12:00 AM
Upis: #15
|
|||
|
|||
|
Lijepo izgledaju,a još se jedu mm
.
Pričaj sam sa sobom i pusti da prenoći. |
|||
|
27-06-2009, 12:15 AM
Upis: #16
|
|||
|
|||
|
kaj ja znam..meni nisu bog zna sto
|
|||
|
11-07-2009, 05:28 PM
Upis: #17
|
|||
|
|||
|
Meni su sve prelijepe,a naljepse su mi prva,druga i cetvrta.
>KaXes da si exTra,a ja sam mnOgo boŁja,JbgX fuXo,Ti si samO droŁja;P< .....Za swe 0Ne k0Ji Me 0g0waRaju..imAm N0wu wijeSt .... sTa g0D wi RaDiLi..ja 0sTajeM THE BEST .....^^ Poslije $vakog pada ustajem ...... nikad ne odu$tajem ...... jaČa po$tajem ...... do kraja o$tajem ...... za tebe ne brinem $e............ $ebe ne $tidim $e.... |
|||
|
11-07-2009, 11:14 PM
Upis: #18
|
|||
|
|||
|
meni bi bilo žao uništiti ove torte...tu dekoraciju...fkt, ono za gledanja i divljenja torte
![]() |
|||
|
12-07-2009, 01:17 AM
Upis: #19
|
|||
|
|||
|
i meni je zao kad ja gladam u tortu a ne smijem je dirat,xD vise je volim pojesti pa nek je onda opet prave hehe
You could be the one in my dreams You could be much more than you seem Anything I've wanted in life Do you understand what I mean? I can see that this could be fate I can love you more than they hate Doesn't matter who they will blame We can beat them at their own game For just one night, we could be the same No matter what they say |
|||
|
23-08-2009, 09:29 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 23-08-2009 09:30 PM od Zanchy.)
Upis: #20
|
|||
|
|||
|
Evo jedna stranica sa puno svadbeni torti......a sve torte su ummmm....naravno i prelijepe su....
Evo link http://images.google.ba/imgres?imgurl=ht...start%3D40 Naravno,kada otvorite prvo ce vam se otvoriti vjencanice,ali ako zelite pogledati torte mozete kliknuti na "torte i kolaci"...Eto malo objasnjenje... >KaXes da si exTra,a ja sam mnOgo boŁja,JbgX fuXo,Ti si samO droŁja;P< .....Za swe 0Ne k0Ji Me 0g0waRaju..imAm N0wu wijeSt .... sTa g0D wi RaDiLi..ja 0sTajeM THE BEST .....^^ Poslije $vakog pada ustajem ...... nikad ne odu$tajem ...... jaČa po$tajem ...... do kraja o$tajem ...... za tebe ne brinem $e............ $ebe ne $tidim $e.... |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

.Prelijepe su !

![[Slika: ndt1g7.jpg]](http://i49.tinypic.com/ndt1g7.jpg)

![[Slika: 2njevkz.gif]](http://i41.tinypic.com/2njevkz.gif)