[-]
Zadnji upisi
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Problemi & Savjeti Pregleda:22 Vrijeme:Danas
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:11 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:24 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:52 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252862 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4220 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sve vise mladih uzima drogu...
10-03-2009, 08:50 AM
Upis: #11
RE: Sve vise mladih uzima drogu...
Ma strašno.
Uopšte mi ne ulazi u glavu kako je to danas cool.
Šta,naduvao si se,sad si kao neka faca?
Ma daaaaaj. Get a life.

Bu,ha,moj život je sranje,ovo -ono,odoh da pušim , pijem i da se drogiram..
Muti mi se

[Slika: 4lgh8hs.jpg]
Brave people may loose their life; ...the non brave... Smijesak never had one.
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
11-03-2009, 04:43 AM
Upis: #12
(10-03-2009 08:50 AM)Soul Napisao/la:  Ma strašno.
Uopšte mi ne ulazi u glavu kako je to danas cool.
Šta,naduvao si se,sad si kao neka faca?
Ma daaaaaj. Get a life.

Bu,ha,moj život je sranje,ovo -ono,odoh da pušim , pijem i da se drogiram..
Muti mi se

potpisujem ovo...
totalna glupost, ne postoje osobe koje ne mogu da se same nose sa svim problemima. Samo postoje one koje nesto hoce da urade, i one kojima je to mrsko... Pa jbt kad bi se ja tako lako drogirao radi problema koje imam bio bi najveci narkoman LOL

...a kad vec te "cool osobe" hoce da ih nesto "odvali", pa brate izletis na autoput, odvalit ce te nesto sigurno...LOL

........like the fire needs the air, I won't burn unless you're there.........
11-03-2009, 05:01 AM
Upis: #13
^^Hahaha....U pravu si LOLLOL....Meni su droge sasvim glupa i ne shvatam kako neko u njima vidi spas....Mislim se

Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall.
03-01-2010, 08:25 AM
Upis: #14
E ovo moram komentarisati. Likovi i likice iz moje skole su poceli sa drogom u 6.razredu osnovne (tacnije prvo su poceli puseci CAJEVE pred skolom, kao to je bilo kuul tad u 5 razredu), nakon toga na red su dosle cigare, pa marihuana, i sad kokain kod vecine. Koliko GLUP, imbecilan i povodljiv moras biti da zbog toga sto svi to rade moras i ti. Hiljadu puta sam bila u situaciji u kojoj sam mogla probati drogu i nikada to nisam uradila. Zasto? Zato sto NE ZELIM da droga bude ulaznica u neko drustvo, ne zelim da me droga promjeni jer sebi se svidjam ovakva kakva jesam Pokvaren zub, ne zelim da izlaz iz problema vidim u drogi, ne zelim da razocaram ljude oko sebe i sto je najvaznije NE ZELIM da razocaram sebe.

Puna mi je kapa cura koje su do prije par mjeseci bile normalno drustvo, a sada postaju dekolteirane, napusene, dopicnjak fukse (ne mogu da nadjem primjereniji naziv). Muka mi je od gledanja do nedavno najboljih prijatelja kako tonu sve dublje i dublje u pakao droge. Hiljadu puta smo radili istrazivanja u skoli o stetnosti droge, pa kako im do đavola nije nista od toga uslo u glavu?! Ne podnosim do jucer najbolje drugove koji su u zelji da postanu pravi "frajeri" izgubili sebe.

Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
03-01-2010, 08:34 AM
Upis: #15
Sve to krene s nekom radoznaloscu, padnete na price kako vidite zmajeve kad se napusite i naravno da zelite probatiMislim se Ja sam prije marihuanu probao nego cigarete i stao sam na tom..zanimalo me kakvo je, vidio-probao-prestaoSmijesak Nedavno sam i cigare poceo konzumirati ali sam se i toga ostavio jer sam aktivni sportas, bit ce da imam jaku voljuLOL
Stvarno mi je zao onih koji se navuku na neko od tih sranja, bile to teske ili lake drogeMuti mi se

R.I.P. Miika Tenkula
03-01-2010, 10:40 PM
Upis: #16
hm... da istina da je sve više mladih na drogama,ali tome kao da se ne mogu oduprijet,u osnovnoj sam imao par drugova i drugarica koji su od 3-4 razreda pušili cigare i mislili da su face msm ono jesu bili ali u očima mangupa.šta ima zanimljivo u cigari nezz,probao sam i beze mi je šta ima zanimljivo u uvlačenju dima i katrana neam blage Muti mi se ali eto.alkohol hm... vjerovali ili ne u društvu sam jedini koji ne konzumira alkohol (nikad niti planiram) imam 18 god a imam prijatelja koji nemaju ni 15 a već su alkosi,jbt sve sestra mi ima 13 god pa pije i starci ništa neka je malo (dok ja branim ali ko mene sluša :'( .sada u razredu u srednjoj imam par njih koji duvaju marihuanu i misle da su face,hehe e ja sam faca što dođem napušen u školu i kenjam neka sranja izvaljujem se i tako to.čak zapale na času i nije mi jasno kako profesori ne primjete,ili možda i primjete ali ne reaguju jer je jedan od razredne nećak a ostali šta znam.... imao sam priliku da mi se nudilo sve i marihuana i extazi i tako ta sra*** ali nisam htio da probam niti planiram.imam i ja problema kao i svi mi ali ja jednostavno ne vidim spas u tome.ako me baš problemi uhvate odem malo na pecanje sam kraj vode i izbistri se um,malo vozanje biciklom,ili se zatvorim u sobu i malo odvrnem metal \m/ i iskačem se i eto to je dovoljno da smetnem probleme s uma bar na neko vrijeme.zar mi je za to potrebna droga Muti mi se.... i mi smo u školama imali xxxxx puta predavanja o drogama i sam sam izlagao koji put ali to niko ne sluša a oni koji slušaju hmm..... pitanje koliko će im to ostati u glavi... da vas više ne gnjavim u svakom slučaju mi je žao svake osobe koja spas (prividni) pronalazi i kojekakvim drogama i lošim stvarima Muti mi se Tuzna

92% of teens have moved on to turbo folk. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this into your signature.

---/\---
---\/--- If You
---[]--- Support METAL
---[]--- add the GUITAR to your
--/[]\-- page
-/._. \-
/_/ \_\
╔══╦═╦══╦═╦╗
║║║║╩╬╗╔╣╩║╚╗
╚╩╩╩═╝╚╝╚╩╩═╝
04-01-2010, 02:56 AM
Upis: #17
ma fazon je napušit se i da te što više ljudi primjeti kad si high Wink
imam punu kapu prijatelja koji su počeli sa cigarama a sad ih viđam sa vutrom,ima ih koji su počeli uzimat kojekakve tablete tipa ekstazija,pa i heroin.
a sve je počelo jedne lijepe večeri kad su htjeli probat ,samo da vide kako je to i više neće nikad uzet' ili jedne lijepe večeri kad su htjeli ući u neko dojajno društvo pa im je ulaznica jedan džoint..
to tako počinje htjeli vi to prihvatiti ili ne.
a završi sa tvojim smrtovnicama po gradu.
ili početi se drogirati samo zato da bi ti bilo bolje i da bi pobjegao od usrane stvarnosti u kojoj se nalaziš.
vidjeti izlaz iz problema u alkoholu ili drogama?ma daj,odrasti.
koliko ti je bolje dok si napušen,toliko puta ti je gore kad to popusti.
veća si faca ako kažeš ,NE’ kad se nađeš u iskušenju,nego da poklekneš pred istim.
i više si ,kuul' ako se suočiš sa problemima sa dve noge na zemlji bez droge nego sa dve noge u oblacima sa drogom.

svako ima različit stav što se tiče droga.
ovo je moj.
toliko.

..nikad neće razumeti te,plašiće se da ne srušiš sve,sve one njihove virtue,i boje se..jer si mnogo drukčiji od svih jer ti si stalna opasnost za njih,nešto si novo a ne znaju šta..

love me or hate me I'm still gonna shine! \m/
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
04-01-2010, 06:49 PM
Upis: #18
Ajd malo ne kakite.. U marihuani nema ništa loše. Čak dobro dođe, naravno onima koji ju ne konzumiraju redovno.. Što će reći, prvo probajte pa onda pametujte . Prijelaz s marihuane na teže droge nije nužan, heroinski ovisnici ju čak i ne podnose. I mnogo je manje štetna od cigareta i alkohola.. Što se tiče ovisnosti- glupost, tko se još navukao na marihuanu ?! I razlog za konzumaciju marihuane uopće ne mora biti nagomilavanje problema i kojekakve bezizlazne situacije. Većinom ju probaju iz radoznalosti ili samo zato što im je došlo.. xD
No, ne dajte se vi zavaravati. Ostanite puni predrasuda, kakite otvoreno, bnk .. Smijesak

Don't tell me to just say no ,
I'm an addict,
I say don't let me go ..
Whatever happened to

Sex, Drugs & Rock 'n' Roll
?
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
04-01-2010, 07:03 PM
Upis: #19
Ma nisu oni krivi, škole forsiraju tu kampanju protiv droga, a ona uključuje, kako heroin, tako i lakše stvari poput marihuane, cigara i alkohola. Mada sam primijetila da je marihuana često izjednačavana sa heroinom, a sami znate kako se uzima heroin, a kako marihuana, od kojeg predoziranja se umire a od kojeg ne, tako da je to dvoje niđe veze. Što se mene tiče, povremeno uzmem, i zaboli me šta ko misli. Meni ne šteti, možda nekom drugom šteti pa se grozi toga. Ali danas imate puno ljudi sa recimo odličnom karijerom, sa djecom i ženom, koji ponekad zapale. Ako je neko psihički slaba osoba, može preći i na nešto teže ako mu vutra nije dosta, e tu leži velika opasnost. Isto kao što ima toliko ljudi kojima je dosta trava, tako ima i dosta ljudi koji su sa nje prešli na nešto teže. Sve je to individualno, i za sve treba uzeti odgovornost.

04-01-2010, 07:23 PM
Upis: #20
Citiraj:Što će reći, prvo probajte pa onda pametujte.

probala,tako da imam svo pravo pametovati Wink

Citiraj:Što se tiče ovisnosti- glupost, tko se još navukao na marihuanu ?!

pucaš u prazno.
informiši se malo.

naravno da je ok zapaliti povremeno,nije ništa loše u tome..
i naravno,ko je jak i ima jaku volju neće preć na teže droge kad vutra prestane imati onaj efekat ko u početku.

..nikad neće razumeti te,plašiće se da ne srušiš sve,sve one njihove virtue,i boje se..jer si mnogo drukčiji od svih jer ti si stalna opasnost za njih,nešto si novo a ne znaju šta..

love me or hate me I'm still gonna shine! \m/
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  IMATE LI OSJEĆAJ DA NISTE VIŠE ISTA OSOBA KAO RANIJE??? moStarka 69 8,425 15-04-2010 02:06 AM
Zadnji upis: sek730i
  Poznajete li sve erogene zone? tonio11 19 1,025 09-07-2009 01:24 AM
Zadnji upis: Immortal
Zbunjen Strast ili nesto vise bitch00 2 705 20-06-2009 06:44 AM
Zadnji upis: kokica
  Sve vrste ljubavi (UN)TYPICAL GIRL 8 4,482 17-03-2009 10:11 PM
Zadnji upis: Doll
  Sve više žena ovisno o seksu Metal_MIX 15 4,901 06-01-2009 09:46 AM
Zadnji upis: Jocker