[-]
Zadnji upisi
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Problemi & Savjeti Pregleda:22 Vrijeme:Danas
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:11 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:24 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:52 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252862 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4220 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sve vise mladih uzima drogu...
05-01-2010, 12:11 PM
Upis: #21
RE: Sve vise mladih uzima drogu...
Povremeno pusim travu, ne precesto, i boli me sta ko misli, Ne pricam okolo, ne pricaj okolo. LOL
Nista drugo ne odobravam i aspolutno prezirem Ljut
Imala sam tu "srecu" da sjedim pored momka kojeg sam voljela dok je sebi zabadao iglu u ruku.
Trauma za cijeli zivot vjeruj mi, i dan danas ne mogu o tome pricati bez zamagljenih ociju.
Ne znam gdje je , ne znam kako izgleda. Samo kazu da je propao i izgubio godinu na faxu.
A i ja zamalo u skoli zbog njega , ono odron zestoki, ne samo da vuces sebe nego i sve za sobom :/ K A T A S T R O F A !
Marihuanu potpuno odobravam ukoliko je osoba sigurna da nece preci na nesto vise LOL

S vremena na vrijeme me obuzme zelja da se ponašam kao dama.. Ali to ne traje dugo Cool
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
05-01-2010, 02:18 PM
Upis: #22
Sve odobravam,a ništa ne konzumiram.Sveukupno sam povukla tri dima trave i odonda više nikad.Mladi ljudi imaju slobodnu volju izbora.Čemu pojačavati mjeru oprezu kad to nikako neće spriječiti mlade željne kokaina da si ga nabave?
Podupirem ilegalizaciju svih droga,ali samo da se nekom znatiželjnom 12-godišnjem klincu ne dogodi da mu nehajno na cesti,legalno,stariji ponudi ganđu,bez straha od posljedica.
Sve u svemu,ko voli nek izvoli.Ako nisi svjestan što je to droga,radi sine sa sobom što ti je volja,uništi se.
Ko je glup možeš ga okovima prikovati,opet će napraviti glupost.Pustiš li mudroga među narkomane,neće drogu ni okusiti.

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
05-01-2010, 08:18 PM
Upis: #23
Ma jedino bih odobrio marihuanu samo neka je umjereno

[Slika: 16645ic0.gif]

[Slika: 14707qs8.jpg]
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
07-01-2010, 09:47 AM
Upis: #24
ma oću još i na to trošit lovu...malo mi je i ovako love još da trošin na cigarete i marihuanu...kako da ne

....život je lijep kad se živjet zna i zato uzmi sve što ti da; sreća je kratka živi zbog nje, ne traži previše i dobit češ sve...
07-01-2010, 09:53 AM
Upis: #25
Droga je zdrava.Kad se drogiramo odumiru nam mozdane stanice.Prve mozdane stanice koje odumiru su naravno one najslabije mozda stanice.Znaci da ostaju samo one najjace mozda stanice.

Dakle,drogirajmo se da bi bili pametniji.

Prodajem reklamni prostor!
07-01-2010, 01:07 PM
Upis: #26
Meni celo drustvo koristi razne opijate a ja cigaretu u usta u zivotu nisam stavila... Nemam zelju da radim to sebi, niti da skacem sebi u stomak droga-problem... Kada koristis to gubis prijatelje i rodbinu. Smatram da opijate uzimaju samo slabici koji nemaju kako drugacije da se istaknu ili oni koji beze od problema! Misle da je IN ici i hvaliti se ej juce sam ispusio jednu buxnu sam jbt! Znaci to kada cujem od druga iz razreda samo se sklonim od njega. Svako normalan njega ne bi velicao u svojim ocima...

Najveci baxuz, od svih baxuza... Wink
08-01-2010, 05:44 AM
Upis: #27
(07-01-2010 09:53 AM)robijas Napisao/la:  Droga je zdrava.Kad se drogiramo odumiru nam mozdane stanice.Prve mozdane stanice koje odumiru su naravno one najslabije mozda stanice.Znaci da ostaju samo one najjace mozda stanice.

Dakle,drogirajmo se da bi bili pametniji.

Odumiru sve, a najprije one najpotrebnije. Vjeruj znam i osjetim to nakon jednog pijanstva. A kako bi tek bilo sa konstantim uzimanjem droga, ne, ne zelim isprobavati. Volim svoj mozak.
08-01-2010, 06:20 AM
Upis: #28
Postovana zla gospodjo,

Pretpostavljam da je vas smisao za humor danas uzeo slobodan dan.

Prodajem reklamni prostor!
08-01-2010, 06:21 AM
Upis: #29
hahaha slazem se LOL

[Slika: 16645ic0.gif]

[Slika: 14707qs8.jpg]
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
08-01-2010, 07:16 AM
Upis: #30
(08-01-2010 06:20 AM)robijas Napisao/la:  Postovana zla gospodjo,

Pretpostavljam da je vas smisao za humor danas uzeo slobodan dan.

Dobro pretpostavljate gospodine. Prilicno sam ozbiljna.
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  IMATE LI OSJEĆAJ DA NISTE VIŠE ISTA OSOBA KAO RANIJE??? moStarka 69 8,425 15-04-2010 02:06 AM
Zadnji upis: sek730i
  Poznajete li sve erogene zone? tonio11 19 1,025 09-07-2009 01:24 AM
Zadnji upis: Immortal
Zbunjen Strast ili nesto vise bitch00 2 705 20-06-2009 06:44 AM
Zadnji upis: kokica
  Sve vrste ljubavi (UN)TYPICAL GIRL 8 4,482 17-03-2009 10:11 PM
Zadnji upis: Doll
  Sve više žena ovisno o seksu Metal_MIX 15 4,901 06-01-2009 09:46 AM
Zadnji upis: Jocker