![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Sve vise mladih uzima drogu...
|
|
08-01-2010, 07:54 AM
Upis: #31
|
|||
|
|||
|
RE: Sve vise mladih uzima drogu...
Ja bih prije rekao da ste poprilicno imuno deficijentni.Odgovarati ozbiljno na moj neozbiljan post je najblaze receno moronski.
Prodajem reklamni prostor! |
|||
|
08-01-2010, 09:43 AM
Upis: #32
|
|||
|
|||
(08-01-2010 07:16 AM)LadyEvil Napisao/la:(08-01-2010 06:20 AM)robijas Napisao/la: Postovana zla gospodjo, ahahahah a ta kazes, nemoj rec ahahahah
Scouse or die Éire go Brách |
|||
|
08-01-2010, 10:50 AM
Upis: #33
|
|||
|
|||
|
Hajde da se drogiramo,
ma nek se oci sjaje Hajde da se drogiramo To je ono najljepse sto nam srce poznaje! Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
08-01-2010, 09:23 PM
Upis: #34
|
|||
|
|||
| RE: Sve vise mladih uzima drogu... | |||
|
08-01-2010, 10:12 PM
Upis: #35
|
|||
|
|||
(08-01-2010 10:50 AM)Shadowboxer Napisao/la: Hajde da se drogiramo, to brate, zadaaaaj
Scouse or die Éire go Brách |
|||
|
09-01-2010, 12:14 AM
Upis: #36
|
|||
|
|||
|
ja stvarno ne razumijem..znaju da im skodi sve to i opet uzimaju..pa ako ti to treba uzmi cijelo paklo zvaka stavi u usta idi brate mili lijeci se.. ha ya..
))oni nasli nesto glumiti kako su cool...halo ba odaljavas se od drustva..nemas kontrolu nad sobom i ko je reko da se bez droge alkohola i cigareta ne moze dobro zabaviti... mah nek svako radi sta hoce s svog zivota..on ce se poslije kajati,al ce tad biti kasno... (((jbg..ako on nece da razumijem nemojte se truditi da mu objasnjavate.. ))
You could be the one in my dreams You could be much more than you seem Anything I've wanted in life Do you understand what I mean? I can see that this could be fate I can love you more than they hate Doesn't matter who they will blame We can beat them at their own game For just one night, we could be the same No matter what they say |
|||
|
17-01-2010, 02:24 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 17-01-2010 02:26 PM od speedfreak.)
Upis: #37
|
|||
|
|||
|
isuse vi svi pričate takve gluposti...kakve veze ima ak neko pljuga il vuče lajne il se nazoba na nekom partiju s eksom...toe njegova stvar...ja sam redovno na svemu i jebeno mi je..a to ne mjenja mene ko osobu il da bi me ekipa odjebala zbog tog...jebiga takva sam i boli me penis...a vi serete tu svima koji su ajmo reč narkomani... a neznate kak je to ...pa jebiga nekima je jebeno dok su na nečem dok to ne preraste u jebenu ovisnost...ovak kad je zajebancija na partiju il s ekipom zakaj ne isuse... ak se nekom tripa nek tripa boli ga... to veseli ljude zato je i droga izmišljena -.-''
|
|||
|
17-01-2010, 07:42 PM
Upis: #38
|
|||
|
|||
(17-01-2010 02:24 PM)speedfreak Napisao/la: isuse vi svi pričate takve gluposti...kakve veze ima ak neko pljuga il vuče lajne il se nazoba na nekom partiju s eksom...toe njegova stvar...ja sam redovno na svemu i jebeno mi je..a to ne mjenja mene ko osobu il da bi me ekipa odjebala zbog tog...jebiga takva sam i boli me penis...a vi serete tu svima koji su ajmo reč narkomani... a neznate kak je to ...pa jebiga nekima je jebeno dok su na nečem dok to ne preraste u jebenu ovisnost...ovak kad je zajebancija na partiju il s ekipom zakaj ne isuse... ak se nekom tripa nek tripa boli ga... to veseli ljude zato je i droga izmišljena -.-'' Mozda ti se cini da se to nas ne tice ali tice se cjelokupnog drustva u kome zivimo. Imam dosta ekipe koji su na svemu kao sto ti kazes i jebeno im je ali se upropastavaju. I ja sam prosla kroz fazu duvanja i znam kako je kad mislis da je to super i bezazleno. Ali nije. |
|||
|
17-01-2010, 09:09 PM
Upis: #39
|
|||
|
|||
|
Moji vecina prijatelja koristi marihuanu, neznam.
Vise mi je normalno sto to rade, ja bi voljela da ne rade al et. Neki prodaju neki koriste. Ja do sad nisam i mislim da necu. ![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
18-01-2010, 02:40 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 18-01-2010 03:08 AM od Keyla.)
Upis: #40
|
|||
|
|||
(17-01-2010 02:24 PM)speedfreak Napisao/la: isuse vi svi pričate takve gluposti...kakve veze ima ak neko pljuga il vuče lajne il se nazoba na nekom partiju s eksom...toe njegova stvar...ja sam redovno na svemu i jebeno mi je..a to ne mjenja mene ko osobu il da bi me ekipa odjebala zbog tog...jebiga takva sam i boli me penis...a vi serete tu svima koji su ajmo reč narkomani... a neznate kak je to ...pa jebiga nekima je jebeno dok su na nečem dok to ne preraste u jebenu ovisnost...ovak kad je zajebancija na partiju il s ekipom zakaj ne isuse... ak se nekom tripa nek tripa boli ga... to veseli ljude zato je i droga izmišljena -.-'' Tvoje mišljenje.Ali ne ponižavaj tuđa mišljenja,jer svako na to ima pravo,ne?Svako ima pravo izjasniti svoj stav vezi droge. Ja sam se već izjasnila.Preferiram povremeno konzumiranje lakih droga.Jačih ne jer sam povodljiva što se takih stvari tiče pa bi se brzo ujebala,garant bi mi se toliko svidjelo da iako ZNAM što bi uslijedilo,opet ne bi odolila. ![]() Šta fali nekad se totalno opustit na takav način s ekipom,zujat,klebarit se i sprdat.
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| IMATE LI OSJEĆAJ DA NISTE VIŠE ISTA OSOBA KAO RANIJE??? | moStarka | 69 | 8,425 |
15-04-2010 02:06 AM Zadnji upis: sek730i |
|
| Poznajete li sve erogene zone? | tonio11 | 19 | 1,024 |
09-07-2009 01:24 AM Zadnji upis: Immortal |
|
![]() |
Strast ili nesto vise | bitch00 | 2 | 705 |
20-06-2009 06:44 AM Zadnji upis: kokica |
| Sve vrste ljubavi | (UN)TYPICAL GIRL | 8 | 4,482 |
17-03-2009 10:11 PM Zadnji upis: Doll |
|
| Sve više žena ovisno o seksu | Metal_MIX | 15 | 4,900 |
06-01-2009 09:46 AM Zadnji upis: Jocker |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

ahahahah

))
(((![[Slika: ndt1g7.jpg]](http://i49.tinypic.com/ndt1g7.jpg)