[-]
Zadnji upisi
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:21 Vrijeme:Danas
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:19 Vrijeme:Danas
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Šank Pregleda:9 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:47 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252855 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4216 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sve vise mladih uzima drogu...
08-01-2010, 07:54 AM
Upis: #31
RE: Sve vise mladih uzima drogu...
Ja bih prije rekao da ste poprilicno imuno deficijentni.Odgovarati ozbiljno na moj neozbiljan post je najblaze receno moronski.

Prodajem reklamni prostor!
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
08-01-2010, 09:43 AM
Upis: #32
(08-01-2010 07:16 AM)LadyEvil Napisao/la:  
(08-01-2010 06:20 AM)robijas Napisao/la:  Postovana zla gospodjo,

Pretpostavljam da je vas smisao za humor danas uzeo slobodan dan.

Dobro pretpostavljate gospodine. Prilicno sam ozbiljna.

ahahahah a ta kazes, nemoj rec Pokvaren zub ahahahah

Scouse or die

Éire go Brách
08-01-2010, 10:50 AM
Upis: #33
Hajde da se drogiramo,
ma nek se oci sjaje
Hajde da se drogiramo
To je ono najljepse sto nam srce poznaje!

Stell dich mitten in den Regen,
glaub an seinen Tropfensegen
spinn dich in das Rauschen ein
und versuche gut zu sein!
08-01-2010, 09:23 PM
Upis: #34
(08-01-2010 07:54 AM)robijas Napisao/la:  Ja bih prije rekao da ste poprilicno imuno deficijentni.Odgovarati ozbiljno na moj neozbiljan post je najblaze receno moronski.

To je samo vase misljenje koje me usput uopce ne zanima.
08-01-2010, 10:12 PM
Upis: #35
(08-01-2010 10:50 AM)Shadowboxer Napisao/la:  Hajde da se drogiramo,
ma nek se oci sjaje
Hajde da se drogiramo
To je ono najljepse sto nam srce poznaje!

to brate, zadaaaaj Hahaha

Scouse or die

Éire go Brách
09-01-2010, 12:14 AM
Upis: #36
ja stvarno ne razumijem..znaju da im skodi sve to i opet uzimaju..pa ako ti to treba uzmi cijelo paklo zvaka stavi u usta idi brate mili lijeci se.. ha ya..Smijesak))
oni nasli nesto glumiti kako su cool...halo ba odaljavas se od drustva..nemas kontrolu nad sobom
i ko je reko da se bez droge alkohola i cigareta ne moze dobro zabaviti...
mah nek svako radi sta hoce s svog zivota..on ce se poslije kajati,al ce tad biti kasno...Tuzna(((
jbg..ako on nece da razumijem nemojte se truditi da mu objasnjavate..Smijesak))

You could be the one in my dreams
You could be much more than you seem
Anything I've wanted in life
Do you understand what I mean?
I can see that this could be fate
I can love you more than they hate
Doesn't matter who they will blame
We can beat them at their own game

For just one night, we could be the same No matter what they say
17-01-2010, 02:24 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 17-01-2010 02:26 PM od speedfreak.)
Upis: #37
isuse vi svi pričate takve gluposti...kakve veze ima ak neko pljuga il vuče lajne il se nazoba na nekom partiju s eksom...toe njegova stvar...ja sam redovno na svemu i jebeno mi je..a to ne mjenja mene ko osobu il da bi me ekipa odjebala zbog tog...jebiga takva sam i boli me penis...a vi serete tu svima koji su ajmo reč narkomani... a neznate kak je to ...pa jebiga nekima je jebeno dok su na nečem dok to ne preraste u jebenu ovisnost...ovak kad je zajebancija na partiju il s ekipom zakaj ne isuse... ak se nekom tripa nek tripa boli ga... to veseli ljude zato je i droga izmišljena -.-''
17-01-2010, 07:42 PM
Upis: #38
(17-01-2010 02:24 PM)speedfreak Napisao/la:  isuse vi svi pričate takve gluposti...kakve veze ima ak neko pljuga il vuče lajne il se nazoba na nekom partiju s eksom...toe njegova stvar...ja sam redovno na svemu i jebeno mi je..a to ne mjenja mene ko osobu il da bi me ekipa odjebala zbog tog...jebiga takva sam i boli me penis...a vi serete tu svima koji su ajmo reč narkomani... a neznate kak je to ...pa jebiga nekima je jebeno dok su na nečem dok to ne preraste u jebenu ovisnost...ovak kad je zajebancija na partiju il s ekipom zakaj ne isuse... ak se nekom tripa nek tripa boli ga... to veseli ljude zato je i droga izmišljena -.-''

Mozda ti se cini da se to nas ne tice ali tice se cjelokupnog drustva u kome zivimo. Imam dosta ekipe koji su na svemu kao sto ti kazes i jebeno im je ali se upropastavaju. I ja sam prosla kroz fazu duvanja i znam kako je kad mislis da je to super i bezazleno. Ali nije.
17-01-2010, 09:09 PM
Upis: #39
Moji vecina prijatelja koristi marihuanu, neznam.
Vise mi je normalno sto to rade, ja bi voljela da ne rade al et.
Neki prodaju neki koriste.
Ja do sad nisam i mislim da necu.

[Slika: ndt1g7.jpg]

Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti.

. Just game!
18-01-2010, 02:40 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 18-01-2010 03:08 AM od Keyla.)
Upis: #40
(17-01-2010 02:24 PM)speedfreak Napisao/la:  isuse vi svi pričate takve gluposti...kakve veze ima ak neko pljuga il vuče lajne il se nazoba na nekom partiju s eksom...toe njegova stvar...ja sam redovno na svemu i jebeno mi je..a to ne mjenja mene ko osobu il da bi me ekipa odjebala zbog tog...jebiga takva sam i boli me penis...a vi serete tu svima koji su ajmo reč narkomani... a neznate kak je to ...pa jebiga nekima je jebeno dok su na nečem dok to ne preraste u jebenu ovisnost...ovak kad je zajebancija na partiju il s ekipom zakaj ne isuse... ak se nekom tripa nek tripa boli ga... to veseli ljude zato je i droga izmišljena -.-''

Tvoje mišljenje.Ali ne ponižavaj tuđa mišljenja,jer svako na to ima pravo,ne?Svako ima pravo izjasniti svoj stav vezi droge.

Ja sam se već izjasnila.Preferiram povremeno konzumiranje lakih droga.Jačih ne jer sam povodljiva što se takih stvari tiče pa bi se brzo ujebala,garant bi mi se toliko svidjelo da iako ZNAM što bi uslijedilo,opet ne bi odolila. Smijesak
Šta fali nekad se totalno opustit na takav način s ekipom,zujat,klebarit se i sprdat. Smijesak

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  IMATE LI OSJEĆAJ DA NISTE VIŠE ISTA OSOBA KAO RANIJE??? moStarka 69 8,425 15-04-2010 02:06 AM
Zadnji upis: sek730i
  Poznajete li sve erogene zone? tonio11 19 1,024 09-07-2009 01:24 AM
Zadnji upis: Immortal
Zbunjen Strast ili nesto vise bitch00 2 705 20-06-2009 06:44 AM
Zadnji upis: kokica
  Sve vrste ljubavi (UN)TYPICAL GIRL 8 4,482 17-03-2009 10:11 PM
Zadnji upis: Doll
  Sve više žena ovisno o seksu Metal_MIX 15 4,900 06-01-2009 09:46 AM
Zadnji upis: Jocker