![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Sve vise mladih uzima drogu...
|
|
18-01-2010, 06:06 AM
Upis: #41
|
|||
|
|||
|
RE: Sve vise mladih uzima drogu...
a jebiga... ja nisam sam na travi pa ono... al jebiga...toe sve uglavnom postalo relativno normalno ono...
|
|||
|
19-01-2010, 11:49 AM
Upis: #42
|
|||
|
|||
(18-01-2010 06:06 AM)speedfreak Napisao/la: a jebiga... ja nisam sam na travi pa ono... al jebiga...toe sve uglavnom postalo relativno normalno ono... Nije normalno i nece nikad biti. Jer sve to vuce ka vise. Al to je tvoj stav, imas potpuni support. I da ne mjenja te kao osobu sad, al nastavi s tim pa se javi kroz godinu dana i reci jel te pormjenilo ![]() Poznavala, pardon, obozavala sam momka koji je povremeno uzimao ex, koku i slicna sranja, al kada je presao na heroin niko ga vise nije poznavao Kuzis poentu ? Dok vec Marihuana, nista protiv, i sama ponekad zapalim
S vremena na vrijeme me obuzme zelja da se ponašam kao dama.. Ali to ne traje dugo
|
|||
|
19-01-2010, 08:32 PM
Upis: #43
|
|||
|
|||
|
Bolje uzimat drogu nego slusat turbo folk
KOMUNJARA |
|||
|
19-01-2010, 08:46 PM
Upis: #44
|
|||
|
|||
|
haha jest i to dobro kazes
Sve je lako kad si mlad ... ![]() |
|||
|
20-01-2010, 02:05 AM
Upis: #45
|
|||
|
|||
|
A fore,ha ha.
Treutno me privlači vutra samo
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
20-01-2010, 06:57 AM
Upis: #46
|
|||
|
|||
(19-01-2010 08:32 PM)The Trooper Napisao/la: Bolje uzimat drogu nego slusat turbo folk ahahhahahahahahahahhahahahahhahahahahaha hahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahaha hahahahahhahaha vuahahahahahhahahahahahahahhahaha omgomg ahahahhahahahahahahahahahahahaha ihihihihihihihi ohohohohohhohohohoohhohohoohohho buhuuhuhuhuhuhuhuhhuhuuhuhuhuhuhhuuh eheheheheheehhehehehehehehehehehehehhe ahahahahhahahahahahahahahhahahahahaha GET A LIFE P.S. Nije da slušan cajke al stvarno ste i jedni i drugi dosadni kad serete.... ....život je lijep kad se živjet zna i zato uzmi sve što ti da; sreća je kratka živi zbog nje, ne traži previše i dobit češ sve... |
|||
|
20-01-2010, 09:19 AM
Upis: #47
|
|||
|
|||
|
Probao marijanu na ekskurziji, posle probe jos 3 dzointa smotali i posle 2 meseca jos jednom duvao zbog nove. I to je to, ne planiram da uskoro, mozda tamo u junu pred raspust ili za moj rodjendan. I to mi je super, ali imam drugare koji bukvalno svaki dan po 3-4 buxne ispuse, i to je skroz bzv. Ceo zivot im se svodi oko trave. E matori kad cemo da duvamo? E jel si nabavio? E imamo dva paketica skanka, znas kakav, moras da probas. I samo takve price, tako da mi se trava smucila zbog tolikog slusanja o njoj. Sto se tice tezih droga, hteo sam da probam slicice ali mi je onda drugar, inace redovni duvac, rekao da to nikako ne smem da probam jer to ostaje u telu duzi period i uvek moze da se aktivira, tako da ne bih da rizikujem.
I da se vratim na marihuanu. Definitivno ne izaziva zavisnost, tipa cigare, koje trenutno ostavljam i osecam toliko zelju. Ali izaziva drugu vrstu, da kazemo ''zavisnosti'', koja je na psihickoj bazi. Imas onaj osecaj uuuu kako je bilo dobro moram ponovo, ali tome se moze odoliti lako. ![]() I nemojte da kenj*ate kako ljudi puse, piju, duvaju i sta ti ja znam zbog drugih, to mozda samo napaceni klinci koji nemaju svoje ja. Recimo za mene zna 10-ak osoba iz moje okoline da sam probao marijanu i to je to, i ne zelim da neko sazna. Ne mogu da objasnim zasto, ne zbog nekih prica ili zato sto bi promenili misljenje o meni, ko me voli ovakvog volece me i sa tom cinjenicom, nego ne znam, jednostavno ne mogu da objasnim. Ovo nisam ni morao da iskucam, ali me mrzi da brisem
Nisu losa vremena, losi su ljudi.. |
|||
|
21-01-2010, 01:49 PM
Upis: #48
|
|||
|
|||
|
To je tako tuzno... mladi ljudi svesno upopashtavaju svoj zivot... nikad nisam probala drogu i nikad necu! To je za mene jedno od najvecih zla!
Da li mi se tako svetiš, il' su to te godine? |
|||
|
23-01-2010, 10:23 AM
Upis: #49
|
|||
|
|||
|
Sto se tice gandze,prije je bila puno jeftinija i bila je puno bolja,bar meni.Prije je bio pravi prijateljski dim,kako ja to volim nazvat,koji je pucao na smijanje.Sada vise nema tog prirodnog dima,nego sve neki lazni skank,iliti spricano smece,koje me svaki put puca na tlak i povisen puls,te sam prestao redovno pljugati.
Sad samo u specijalnim prilikama i to u zavisnosti od kvalitete vutre. Prodajem reklamni prostor! |
|||
|
09-02-2010, 07:57 PM
Upis: #50
|
|||
|
|||
(20-01-2010 09:19 AM)joxy fu93 Napisao/la: Probao marijanu na ekskurziji, posle probe jos 3 dzointa smotali i posle 2 meseca jos jednom duvao zbog nove. I to je to, ne planiram da uskoro, mozda tamo u junu pred raspust ili za moj rodjendan. I to mi je super, ali imam drugare koji bukvalno svaki dan po 3-4 buxne ispuse, i to je skroz bzv. Ceo zivot im se svodi oko trave. E matori kad cemo da duvamo? E jel si nabavio? E imamo dva paketica skanka, znas kakav, moras da probas. I samo takve price, tako da mi se trava smucila zbog tolikog slusanja o njoj. Sto se tice tezih droga, hteo sam da probam slicice ali mi je onda drugar, inace redovni duvac, rekao da to nikako ne smem da probam jer to ostaje u telu duzi period i uvek moze da se aktivira, tako da ne bih da rizikujem. Ma to ti mislis.Druga stvar je kad neko pusi s vremena na vrijeme,al kad pocnes konstantno pusit travu,prestane djelovat,i naravno,preci ces na nesto teze,itd. ![]() Ne pricam u prazno,poznajem curu koja je pocela iz zajebancije,pa posto je labilna osoba,nije mogla reci NE,jer to je ono ˝trava je nide veze,nece mi nista bit˝,i nastavila s tim. Takoder,jedna cura iz mog razreda pusi travu.Na kilometar je mogu skuzit,ponasanje je odaje.Trese se pocesto,mrda nogom,izbjegava kontakt ocima. Uzas. Probala jesam,iz znatizelje,ali ne bih vise nikad.Glupiranje i nekontrolisanost ponasanja mi ne treba,ne vidim nista pozitivno u tome.Ko voli nek izvoli,samo nemojte pretjerivati.
Nisam ti rekao tad, al cu ti reci sad,je*em i tebe,i tvoj bioloski sat. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| IMATE LI OSJEĆAJ DA NISTE VIŠE ISTA OSOBA KAO RANIJE??? | moStarka | 69 | 8,425 |
15-04-2010 02:06 AM Zadnji upis: sek730i |
|
| Poznajete li sve erogene zone? | tonio11 | 19 | 1,024 |
09-07-2009 01:24 AM Zadnji upis: Immortal |
|
![]() |
Strast ili nesto vise | bitch00 | 2 | 705 |
20-06-2009 06:44 AM Zadnji upis: kokica |
| Sve vrste ljubavi | (UN)TYPICAL GIRL | 8 | 4,482 |
17-03-2009 10:11 PM Zadnji upis: Doll |
|
| Sve više žena ovisno o seksu | Metal_MIX | 15 | 4,901 |