![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Sve vise mladih uzima drogu...
|
|
10-03-2009, 01:22 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
|
Sve vise mladih uzima drogu...
Evo gledam oko sebe, moji frendovi iz razreda, jedan dio ljudi koji su isli samnom u osnovnu..oni su svi navuceni na neku vrstu droge..poceli su u osnovnoj kao da bi se pokazali i ispali face, a sad se nemogu skinut s toga...a najstrasnije je to kaj svaka generacija sve ranije pocinje uzimat drogu. Ne mislim samo na marihuanu nego i na speed, koji mladima postaje puno zabavniji od marihuane..pa evo reci te kaj mislite o tome svemu..
|
|||
|
10-03-2009, 02:00 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Sve vise mladih uzima drogu...
Uvijek je bilo onih koji su zeljeli da budu drugaciji od drugih.
Da to nije dobro svi vec znaju ali... Ma sve je to foliranje! Cuo sam da je Hitler svako jutro morao da uzima speed. |
|||
|
10-03-2009, 02:27 AM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
Da, zbog bolova koje je trpio... Malo ljudi zna da je Hitler konstantno imao probleme sa zdravljem, a njegov doktor mu je prepisivao droge, pa čak i heroin da mu bude lakše.
O teškim drogama mislim sve najgore. Međutim, odobravam povremeno lakše droge, kao što su kafa, duhan, čokolada, marihuana, internet, seks... Najveći problem je valjda radoznalost. Ali jedno je probati jednom, a drugo nastaviti to konzumirati, jer "svi to rade". |
|||
|
10-03-2009, 02:52 AM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
puno raje iz mog drustva koristi marihuanu, i to mi je vise normalno, ness kao cigare.... speed nekad ako je neko slavlje poput nove god ili rodjendana, i ne smeta mi, nek rade sve sto hoce sve dok se mogu oduprijeti kad hoce od toga.... ja speed nisam probala, ali hocu i to, samo jednom, samo da vidim kako je, isto sto sam i marihuanu samo jednom probala....
|
|||
|
10-03-2009, 04:41 AM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
Ja sam ih dosta poznavao u osnovnoj,koji su već negdje oko 6 razreda poečli pušiti....a kasnije sam ih viđao i sa drogama.Nama je jednom razredna pričala,kako je jedna cura na eksurziji plesala,i da je odjednom pala na pod i počela se tresti....neko joj stavio u piće....ali eto,čak i ne želimo,ima svakakvih ljudi koji pomoću droga traže svoje žrtve.
|
|||
|
10-03-2009, 04:47 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
Ja sam bio navucen na drogu......nekoliko puta sam cak zavrsio u bolnici........veoma se tesko odvici od toga....al' SRECOM sam nekako uspio....
PINK STUDIO - Jutro Poslije Ostavi sve i dodji Zatvori prozor i pokrij me Tiho zakljucaj vrata,odjebi od mene... Tiho zakljucaj vrata,odjebi zauvijek Tvoje lice,tvoje rijeci postale su,preblijede Uzmi sal i svoju glazbu,odjebi od mene Uzmi sal i svoju glazbu,odjebi zauvijek Ako sam ti rekla da te volim Bila sam usamljena Ako sam ti rekla da te volim Bila sam pijana |
|||
|
10-03-2009, 05:02 AM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
Jako mi je drago zbog tebe što si uspio, želim ti da bez poteškoća i nastaviš bez tog zla...
|
|||
|
10-03-2009, 06:46 AM
Upis: #8
|
|||
|
|||
(10-03-2009 02:27 AM)Ocean_Soul Napisao/la: Da, zbog bolova koje je trpio... Malo ljudi zna da je Hitler konstantno imao probleme sa zdravljem, a njegov doktor mu je prepisivao droge, pa čak i heroin da mu bude lakše. Slazem se,ali najgluplje mi je kad neko uzima to da bi upao u drustvo ili da bi ispao faca...Kad to vidim odmah se pocnem smijat,jer je tuzno i jadno... Ali nije lose ponekad uzeti marihuanu ili joint da se malo razveselis,ali granice se znaju... Gone 4ever |
|||
|
10-03-2009, 07:40 AM
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
drustvo je za sve krivo, kad osoba ode u loše drustvo sve pocinje, ali ti sto zele da ispanu face sigurno ne uzimaju drogu jer nemaju oni mu.. za toga, covijeka nesto drugo i jace treba natijerati da uzme heroin, ali nekada slabost moze biti radoznalost
Jos se porezem na tvoje dodire od stakla nikada se ja iz tvog srca nisam makla i još branim te a znam da istina je tanka ja nisam ziva od kad tvoja me je ruka dotakla |
|||
|
10-03-2009, 08:47 AM
Upis: #10
|
|||
|
|||
|
Da, treba svjesno uzeti špricu po prvi put, nać si venu i ubrizgat taj otrov, a to sigurno užasno boli kad radiš prvi put (brrrrr igle bljak)... Ista stvar za kokain, nek si neko proba so ili šećer udahnut kroz nos, koliko li je to tek grozno...
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| IMATE LI OSJEĆAJ DA NISTE VIŠE ISTA OSOBA KAO RANIJE??? | moStarka | 68 | 5,388 |
27-02-2010 09:03 PM Zadnji upis: ludecure |
|
| Poznajete li sve erogene zone? | tonio11 | 19 | 614 |
09-07-2009 01:24 AM Zadnji upis: Immortal |
|
![]() |
Strast ili nesto vise | bitch00 | 2 | 272 |
20-06-2009 06:44 AM Zadnji upis: kokica |
| Sve vrste ljubavi | (UN)TYPICAL GIRL | 8 | 3,766 |
17-03-2009 10:11 PM Zadnji upis: Doll |
|
| Sve više žena ovisno o seksu | Metal_MIX | 15 | 4,597 |