![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Sve više žena ovisno o seksu
|
|
14-12-2008, 05:24 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
|
Sve više žena ovisno o seksu
Prvenstveno se to odnosi na Britanke i Amerikanke, koje sve češće traže pomoć stručnjaka
Rehabilitacijski centri za pomoć seksualnim ovisnicama sve su traženiji, pa postojeći kapaciteti postaju nedovoljni. Jedan takav, Life Healing, nalazi se u Santa Feu u Novom Meksiku, kamo sve češće odlaze teške ovisnice o seksu, među kojima su se počele pojavljivati i tinejdžerice. U tom centru tretman u trajanju od mjesec dana stoji oko 30.000 dolara. Tijekom tih mjesec dana pacijentice žive u skromnim apartmanima bez televizije, mobitela i kompjutera, s obzirom da se među prijavljenima krije i nemali broj ovisnica o online seksu. Stručnjaci tvrde da ovisnice i ovisnici o seksu imaju psihološki problem koji treba liječiti. Sama terapija za žene sastoji se od izmjene osjećaja s obzirom da su najčešće usamljene, uslijed čega počinju tražiti partnera, što ih odvodi u pogrešan smjer. Najvažnije je, tvrde stručnjaci, da se pacijenti oslobode osjećaja krivnje. Carpe Diem
I wish I had an angel
For one moment of love I wish I had your angel Your Virgin Mary undone I'm in love with my lust Burning angel wings to dust I wish I had your angel tonight |
|||
|
14-12-2008, 05:26 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Sve više žena ovisno o seksu
treba ovo i kod nas a ne samo britanija i amerika
Scouse or die Éire go Brách |
|||
|
14-12-2008, 05:27 AM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
neg dodju meni
da ih cika doktor pregleda
You spin my head right round!!! |
|||
|
28-12-2008, 08:53 AM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
I ja sam ovisna o sexu,ali
ne trebam se ja lijeciti... To se ne lijeci!!!! Gone 4ever |
|||
|
28-12-2008, 09:11 AM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
Pa cure imaju veliki "apetit" nisu one krive,ne valjaju im tamo muskarci cim se one moraju lijeciti od toga.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=O8kyywZetdA http://www.youtube.com/watch?v=jeaaDmYnheE http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_...re=channel |
|||
|
28-12-2008, 10:05 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
(28-12-2008 08:53 AM)gothic Napisao/la: I ja sam ovisna o sexu,ali Cuuj!!! whahahaha Britanke su najludje!!! XD ;W You spin my head right round!!! |
|||
|
28-12-2008, 09:13 PM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
Nit sam ovisna o seksu a nit mi treba pomoc u klinici za odvikavanje.Imam sasvim normalne potrebe.I cudno mi je da ljudi mogu biti ovisni o ovome,a jos manje u nasim godinama.Ajde da si probao drogu razumijela bi ali ovo nikako
|
|||
|
28-12-2008, 11:04 PM
Upis: #8
|
|||
|
|||
|
Nije sve vise zena ovisno o sexu nego je sve vise nesposobnih muskaraca pa zene postaju ocajne
![]()
Time goes by No time to cry Life s you and I Alive...today |
|||
|
29-12-2008, 04:05 AM
Upis: #9
|
|||
|
|||
| RE: Sve više žena ovisno o seksu | |||
|
31-12-2008, 06:27 AM
Upis: #10
|
|||
|
|||
|
ja mislim da je to poremecaj i neka vrsta bolesti cim se lijece od toga, isto sam citala da jedna djevojka neznam odakle ima taj neki poremecaj i cim nesto zavibrira ( npr mobitel) ona mora da svrsi, i to je stvarno tesko jer sjedi naprimjer sa roditeljima kuci slucajno se dodirne odmah mora da se zadovolji i to joj se dogada po 50 puta na dan.
Ja volim da preteram hahahah Jos se porezem na tvoje dodire od stakla nikada se ja iz tvog srca nisam makla i još branim te a znam da istina je tanka ja nisam ziva od kad tvoja me je ruka dotakla |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| IMATE LI OSJEĆAJ DA NISTE VIŠE ISTA OSOBA KAO RANIJE??? | moStarka | 69 | 8,425 |
15-04-2010 02:06 AM Zadnji upis: sek730i |
|
| Sve vise mladih uzima drogu... | Blue kid | 51 | 4,782 |
11-02-2010 07:50 AM Zadnji upis: The Trooper |
|
| Poznajete li sve erogene zone? | tonio11 | 19 | 1,024 |
09-07-2009 01:24 AM Zadnji upis: Immortal |
|
![]() |
Strast ili nesto vise | bitch00 | 2 | 705 |
20-06-2009 06:44 AM Zadnji upis: kokica |
| Sve vrste ljubavi | (UN)TYPICAL GIRL | 8 | 4,482 |
17-03-2009 10:11 PM Zadnji upis: Doll |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

![[Slika: 10887af0.gif]](http://img397.imageshack.us/img397/1332/10887af0.gif)