![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Svjetsko prvenstvo u fudbalu
|
|
30-06-2010, 09:18 PM
Upis: #11
|
|||
|
|||
|
RE: Svjetsko prvenstvo u fudbalu
Vuvuzele mogu da NE nerviraju samo one koji nikad nisu navijali i nemaju nikakv navijacki duh.
Mene ne nerviraju, mene izludjuju i mislim da su generalno usrale cijeli dozivljaj svjetskog prvenstva, pogotovo sa navijacke strane. Inace mi je krivo sto je Srbija ispala jer je svakako zasluzila da prodje.. Australiji nije nista trebalo [svakako bi ispali sa onim rezultatom Ghana - Njemacka] a ipak su ucinili sve da sjebu Srbiju. Uz to sudija nije sudio CISTI PENAL na kraju utakmice koji bi Srbiji donio rezultat od 2-2 i tako bi ona prosla.. Ali sta ces.. Inace Argentina mi je najdraza i mislim da je vec dosta postigla [poslije losih kvalifikacija] ali mislim da moze da stigne i do finala
|
|||
|
01-07-2010, 09:38 AM
Upis: #12
|
|||
|
|||
|
ja sam cuo da su u srbiji GANU-ti...hahahaha....i realno gana je jaca ekipa i posteno je sto je prosla uz njemacku naravno...
stisni sake, stisni zube budi sto jesi pokazi sto znas |
|||
|
01-07-2010, 10:22 AM
Upis: #13
|
|||
|
|||
|
e da bas sam gledo vjesti neki dan...kao neka hobotnica,gurnu joj dvije slicece za zastavama ekipa u nekim prozirnim kutijama i ona se kao priljepi na pobjednika,nije nista fulala dosad.:0
Ne mora se se uvijek postići određeni cilj, važno je da on postoji. |
|||
|
05-07-2010, 02:01 AM
Upis: #14
|
|||
|
|||
|
španijaa
![]() ja mislim da ce spanija pobiditi
Fukare TZ ![]() 1987
|
|||
|
05-07-2010, 06:55 PM
Upis: #15
|
|||
|
|||
|
Deutschland, deutschland !!! xD
|
|||
|
05-07-2010, 07:59 PM
Upis: #16
|
|||
|
|||
|
Isto tako za Njemacku navijam. Ako Njemci ne pobijede, onda neka pobijedi Holandija.
![]() Fidele, ovo za Aus-Srb, meni je isto zao sto ne prodjose ali je sramota sto su izgubili od Australije kojoj je glavni sport ragbi. Nase zemlje ipak zive za fudbal. To je isto kao kad bi Srbija dobila Austral. u ragbiju. Ipak, blam je ublazen time sto su ispale Italija i Francuska. Najdraze mi je bilo kad je Njemacka razbila Englesku. Engleska je Hrvatsku iz kvalifikacija izbacila, grrrr. Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
06-07-2010, 08:53 AM
Upis: #17
|
|||
|
|||
|
ma njemacka ce da osvoji =)
Bolje da me mrze zbog onog sto jesam,nego da me vole zbog onog sto nisam |
|||
|
12-07-2010, 06:48 PM
Upis: #18
|
|||
|
|||
|
Ne prodje Njemacka u finale i dobi Spanija.
Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
12-07-2010, 11:37 PM
Upis: #19
|
|||
|
|||
|
Neka je pobjedila Spanija.Od pocetka navijam za nju i mogu reci da trenutno igraju najljepsi fudbal na svijetu.
|
|||
|
17-07-2010, 03:17 AM
Upis: #20
|
|||
|
|||
|
Obožaavam Španijuu, Špance
i njihooov fudbaaal. Tako da sam prezadovoljnaa zbog toga što su onii osvojilii.
baby u're makin' it harder. better. faster. stronger.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Kvalifikacije za Europsko prvenstvo... | ++Aisha++ | 29 | 1,421 |
15-09-2007 07:14 AM Zadnji upis: jask0 |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

![[Slika: n1056123691_30078305_3654.jpg]](http://i255.photobucket.com/albums/hh124/Danieloncarevic/n1056123691_30078305_3654.jpg)