![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Svjetsko prvenstvo u fudbalu
|
|
24-06-2010, 11:20 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
|
Svjetsko prvenstvo u fudbalu
Ne mogu vjerovat da niko ni da pomene ovo.
Moj komentar: milo mi je sto Francuska ide doma (takav blam) a zao mi je Srbije i Slovenije. ![]() Misljenja? Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
24-06-2010, 08:00 PM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Svjetsko prvenstvo u fudbalu
Da , i meni je drago sto Francuska pakuje kofere ..
A sinoc kad sam gledala Srbiju , zamalo nisam zaplakala od srece .. Za Sloveniju onak .. Nije mi ni njih bas zao .. Ali et ;D Navijam za Spaniju i Brazil , ostale drzave nisu mi vazne
Nikada nemoj otici, ako imas razlog za ostati, znamo sta jesmo, a ne znamo sta mozemo biti... |
|||
|
24-06-2010, 11:54 PM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
NJemačka!Al' mi krivo šta Englezi uradiše od Slovenije. -.-'
I naravno, Australci od Srbije.Ouch. -.-' °`°¤o::Tarja FoReVeR::o¤°`° By living a life worth remembering, you become immortal.♥ Truth begins in lies. The hottest love has the coldest end. 'Cause you can't deny You've blown my mind When I touch your body I feel I'm losing control |
|||
|
25-06-2010, 09:31 AM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
Sad igra Njemacka protiv Engleske, nadam se da ce ih razbit. Ipak je Engleska Hrvatsku izbacila iz kvalifikacija
. To mi je jedan od razloga sto ne volim njihov fudbalski tim.![]() Zao mi je sto Novi Zeland nije prosao, nijesu bili kompletni blam kao sto su neke moje drugarice mislile ovdje. Ipak je ovo nacija kojoj je ragbi sve na svijetu.
Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
25-06-2010, 10:54 PM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
Meni isto bilo zao Srbije i Slovenije sto nisu prosli .... pogotovo Srbije jer mislim da su zaslužili da prodju dalje ....i ljute te me neki komentari tipa koje sam vidjao kod svojih prijatelja : ajmo Australijaa,bas mi je drago sto nije Srbija prosla
...pa boze,sigurno da cu navijati za svoje susjede,a ne za tamo neku Australiju ....Inace,Španija mi je favorit i nadam se da ce pobjediti
|
|||
|
26-06-2010, 01:09 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
i meni je španija favorit
![]() a navijam i za braziL
|
|||
|
29-06-2010, 08:30 PM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
Ja bas ovo i ne gledam,ali desi se ponekad..
Juce je Brazil dobro igrao,koliko sam vidjela. Favorita nemam,ali po pricama nekih meni dragih osoba mozda bi to mogla biti Spanija. Sto se tice Srbije..Nemam neko misljenje o tome sto su ispali..Zao mi je sto je Slovenija ispala,ali..Tu ne mozemo nista. Fudbal je igra pa neka pobijedi najbolji
Ljubav je stvar osjećanja, a ne volje. Ne mogu voljeti zato što hoću, a još manje zato što moram, stoga je obavezna ljubav glupost. |
|||
|
30-06-2010, 07:25 PM
Upis: #8
|
|||
|
|||
|
Fedja odkad ti govoris susjedi?
![]() Ne pratim prvenstvo bas, nekad pogledam nesto malo, ali me nerviraju one vuvuzele. -.- Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall. |
|||
|
30-06-2010, 07:32 PM
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
Navijam za Njemacku,ona je najbolja.
>KaXes da si exTra,a ja sam mnOgo boŁja,JbgX fuXo,Ti si samO droŁja;P< .....Za swe 0Ne k0Ji Me 0g0waRaju..imAm N0wu wijeSt .... sTa g0D wi RaDiLi..ja 0sTajeM THE BEST .....^^ Poslije $vakog pada ustajem ...... nikad ne odu$tajem ...... jaČa po$tajem ...... do kraja o$tajem ...... za tebe ne brinem $e............ $ebe ne $tidim $e.... |
|||
|
30-06-2010, 07:37 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 30-06-2010 07:39 PM od eMo_PrInCeSs.)
Upis: #10
|
|||
|
|||
(30-06-2010 07:25 PM)_leeylich_ Napisao/la: Fedja odkad ti govoris susjedi? Vuvuzele ![]() haha, koga jos ne nerviraju? I ja ponekad pogledam. Nemam bas nekog favorita, ali Španjolci su stvarno dobri .
![]() Jedan osmijeh ne kosta nista, a znaci mnogo
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Kvalifikacije za Europsko prvenstvo... | ++Aisha++ | 29 | 1,421 |
15-09-2007 07:14 AM Zadnji upis: jask0 |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

A sinoc kad sam gledala Srbiju , zamalo nisam zaplakala od srece .. Za Sloveniju onak .. Nije mi ni njih bas zao .. Ali et ;D 
. To mi je jedan od razloga sto ne volim njihov fudbalski tim.
Ipak je ovo nacija kojoj je ragbi sve na svijetu.
...pa boze,sigurno da cu navijati za svoje susjede,a ne za tamo neku Australiju ....

![[Slika: os515s.jpg]](http://i45.tinypic.com/os515s.jpg)