[-]
Zadnji upisi
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Problemi & Savjeti Pregleda:21 Vrijeme:Danas
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:11 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:24 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:52 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252862 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4218 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tetovaza
12-06-2009, 10:01 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 12-06-2009 10:01 PM od Black_Cat..)
Upis: #31
RE: tetovaza
^^Na kojem mjestu bi je uradila LOL?
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
12-06-2009, 10:24 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 12-06-2009 10:28 PM od Medena.)
Upis: #32
(12-06-2009 07:48 AM)Ocean_Soul Napisao/la:  Znam da je moj prijatelj dao 600 maraka za relativno malu tetovažu...

(12-06-2009 08:09 AM)Ocean_Soul Napisao/la:  Mada, zavisi koliko je detaljna tetovaža, kako je kvalitetno urađena, koliko zahtijeva itd...

Ja sam svoju platila 480 dolara a to je oko 680 maraka..
Mislim sta da ti kazem.. to je bilo prosle godine, nisam imala nekih velikih obaveza i racuna koje moram platiti a imala dobar posao..tako da mi u to vrijeme nije ni bilo nista OMG.. a sad se ne bih usudila dati toliko za tetovazu..

Mada stvarno volim ovo sto sam uradila.. evo i nakon godine dana nikad se nisam pokajala ni sekunde.. tetovaza je dva ljiljana i bratovo ime..
Ljiljani su znacajni u mom zivotu.. vezu me za ljepsi dio djetinjstva, predstavljaju mjesto odakle poticem tako da bez obzira gdje me ovaj zivot odvede da nikad ne zaboravim odakle sam i kroz sta sam prosla.
Kuca gdje sam odrasla je bila bombardovana za vrijeme rata i dobro se sjecam kad mi je bilo 6 godina i mi otisli u posjetu i tad sam vidjela u sred onih rusevina i nereda, dva prelijepa ljiljana cvjetaju uprkos svemu.

A braco.. mislim to mi je najdraza osoba.. i mozemo se mi ljutiti i svadjati jedno s drugim ali ja cu njega voliti bez obzira na sve..

Evo slika tetovaze

[Slika: 1089zc1.jpg]

[Slika: 2v9tezn.jpg]

*** Kod carobnog stapica nije bitna duzina, vec magija ***

Pocela sam pisati blog!!! Inbeetween The Reality
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
12-06-2009, 10:34 PM
Upis: #33
Lijepa je tetovaža,i lijepo je to što si bratovo ime istetovirala Smijesak.
20-06-2009, 04:36 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 20-06-2009 04:41 AM od katarina77.)
Upis: #34
hej poz svima ... obozavam tetovaze bilo na muskom ili zenskom spolu.... ja mam tri tetovaze jedna je na desnom zglobu zmajek iz crtica srek, duga je darknes vila onak leti (uboji) ona je na desnom guzu velicine tako od struka pa do ispod guze a treca je ljiljan (cvjet cistoce hahaha kak da ne jako sam cista ) ljubicasti na desnoj sisi.. eto nisam vas valjda sokirnula...... ah da ova na nozi je crno bijela vellcine20 cm otprilike..... poz svima
p.s miami link su mrak tetovazice za pozeljet,, isto kao i u l.a linku....     moj tatto na nozi ovu na guzi nemrem slinut prevelika je da je sliknem sama isto tak i na sisi je nezgodna....
(12-06-2009 10:24 PM)Medena Napisao/la:  
(12-06-2009 07:48 AM)Ocean_Soul Napisao/la:  Znam da je moj prijatelj dao 600 maraka za relativno malu tetovažu...

(12-06-2009 08:09 AM)Ocean_Soul Napisao/la:  Mada, zavisi koliko je detaljna tetovaža, kako je kvalitetno urađena, koliko zahtijeva itd...

Ja sam svoju platila 480 dolara a to je oko 680 maraka..
Mislim sta da ti kazem.. to je bilo prosle godine, nisam imala nekih velikih obaveza i racuna koje moram platiti a imala dobar posao..tako da mi u to vrijeme nije ni bilo nista OMG.. a sad se ne bih usudila dati toliko za tetovazu..

ja sam svoju na guzi platila 3000 kuna na crno. tip se inace bavi tetoviranjem , dok bi u salonu platila oko 8000-9000 kuna (ta je u boji) . ova mala na nozi me u salonu kostala 1500 kuna crno bjela , a ljiljan me kostao 700 kuna isto kod tog tipa . kad slikam stavit cu je ovdje

Mada stvarno volim ovo sto sam uradila.. evo i nakon godine dana nikad se nisam pokajala ni sekunde.. tetovaza je dva ljiljana i bratovo ime..
Ljiljani su znacajni u mom zivotu.. vezu me za ljepsi dio djetinjstva, predstavljaju mjesto odakle poticem tako da bez obzira gdje me ovaj zivot odvede da nikad ne zaboravim odakle sam i kroz sta sam prosla.
Kuca gdje sam odrasla je bila bombardovana za vrijeme rata i dobro se sjecam kad mi je bilo 6 godina i mi otisli u posjetu i tad sam vidjela u sred onih rusevina i nereda, dva prelijepa ljiljana cvjetaju uprkos svemu.

A braco.. mislim to mi je najdraza osoba.. i mozemo se mi ljutiti i svadjati jedno s drugim ali ja cu njega voliti bez obzira na sve..

Evo slika tetovaze

[Slika: 1089zc1.jpg]

[Slika: 2v9tezn.jpg]
24-06-2009, 11:27 PM
Upis: #35
pogledajte ovaj tatto Smijesak Smijesak

[Slika: 525armpittattoo.jpg]

Zaljubljen/a Sve je lako kad si mlad ... Zaljubljen/a
25-06-2009, 01:27 AM
Upis: #36
^hahah, kako je luda tetovaza....hahaha....

Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall.
25-06-2009, 03:42 AM
Upis: #37
joj ima stvarno nijepih tetovaza,ali ja ne bi mogla ili ne bi smijela uraditi tetovazu na sebi,,uhhh

You could be the one in my dreams
You could be much more than you seem
Anything I've wanted in life
Do you understand what I mean?
I can see that this could be fate
I can love you more than they hate
Doesn't matter who they will blame
We can beat them at their own game

For just one night, we could be the same No matter what they say
25-06-2009, 05:01 AM
Upis: #38
ja ubrzo planiram uraditi tattoo (tj.u fazi sam skupljanja para za to), ali iskreno imam toliko ideja da neznam za sta bih se odlucila, samo znam da ne zelim nesto ogromno, da mi se nebude primjetilo toliko kad budem baba u godinama Plazim se ...
meni su drama one tattoo tribal, ili zmajevi zmije, paukovi...
a neznam ni sama sta cu ni kako cu... simpa mi je na vratu, iza uha neku malu zmijicu ili nesto slicno Plazim se
ev postavit cu neke koje se meni svidjaju Plazim se

http://angel-tattoo.net/wp-content/uploa...tattoo.jpg

http://www.tetoviranje.com/Galleria/1-ta...a_0001.jpg

http://www.zhippo.com/MikeDevriesTattoos..._small.jpg

ili mozda pak ovako nesto, samo bi ja tu umjesto mom napisala ime svoje pokojne majke

http://d-signgraphics.com/jamesconnell/w...tattoo.jpg

Everything will be okay in the end.
If it's not okay, it's not the end.

[Slika: Showing-Some-Gothic-Love-5.gif]
25-06-2009, 06:18 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 25-06-2009 06:31 AM od _leeylich_.)
Upis: #39
^Ovaa treca mi je super....Kako je finaa i dobraa....Ja bih jednu takvu....LOL

http://2.bp.blogspot.com/_rNLB0-Q8z7c/Sc...tattoo.JPG
http://www.arachnoboards.com/ab/attachme...1216579088
http://www.houseofpain-tattoo.co.uk/phot...%20tat.jpg
http://files.myopera.com/Zaphira/albums/...tattoo.jpg

Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall.
25-06-2009, 10:05 PM
Upis: #40
i meni se ova treca najvise svidja..... =)))
a i ova treca sto si ti postavila je takodjer super

Everything will be okay in the end.
If it's not okay, it's not the end.

[Slika: Showing-Some-Gothic-Love-5.gif]
Odgovori na upis