![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
tetovaza
|
|
23-12-2009, 11:11 PM
Upis: #61
|
|||
|
|||
RE: tetovaza
(15-07-2009 01:00 AM)Ocean_Soul Napisao/la:(14-07-2009 08:01 PM)superman Napisao/la: prije tetoviranja samo treba dobro razmisliti sta zelite da vam cijeli zivot krasi tijelo Kao onaj lik iz American History X sa kukastim krstom na prsima, i on se promijeni, ali i dalje ta tetovaza tu.
Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
08-02-2010, 06:47 AM
Upis: #62
|
|||
|
|||
|
Kakve vrste privremene tetovaže imaju?
Uradila bih trajnu, ali... momak mi nije za to ![]() Htjela bih ovako nešto, na tom mjestu, ali neki drugi simbol. http://tattoos-101.tattoofinder.com/file...n_legs.jpg Wish you were here... Me, oh, my country man, wish you were here... I wish you were here... Don't you know the snow is getting colder? And I miss you like hell, And I'm feeling blue... Il n'y a que les montagnes qui ne se rencontrent jamais. |
|||
|
08-02-2010, 07:24 AM
Upis: #63
|
|||
|
|||
|
Zna li iko ista o biljnim?
![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
08-02-2010, 07:35 AM
Upis: #64
|
|||
|
|||
|
Meni su prelijepe tetovaza na prstenjaku. Nakon vjencanja, oba partnera tetoviraju na prstenjak prvo slovo imena osobe s kojom su se vjenčali. Mozda nesto u obliku prstena sa slovom, ili nekim simbolom koji je vazan samo nama. Ili nesto slicno
.Nisam neki fan klasicnog0 prstenja, burmi i toga. Hem ga mozes lako skinuti, hem ga mozes izgubiti pa citav belaj ispadne . To je nesto sto planiram uraditi svidjelo se to njemu ili ne, a Boga mi i on ce makar ga morala za usi dovesti .
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. |
|||
|
09-02-2010, 08:03 PM
Upis: #65
|
|||
|
|||
|
Ah,uradit cu tattoo kad napunim 18,sljedece godine. Jeeej
![]() Razmisljala sam da uradim masnu,gdje i koliku ne znam voljela bih da je nesto diskretno.Incijale ne bih nikada tetovirala.Voljela bih takoder istetovirat neki kratak citat,ili odlomak iz knjige koji me predstavlja,ali meni je 17 godina,i tek pronalazim svoj identitet kako treba,tako da ne mogu reci sta me predstavlja ,znam sta me trenutno predstavlja, al hoce li me predstavljati u 30-oj,40-oj,ne znam.Tak da cu tu ideju realizirat nekad kasnije ![]() Sad zasad,masnica ![]()
Nisam ti rekao tad, al cu ti reci sad,je*em i tebe,i tvoj bioloski sat. |
|||
|
11-02-2010, 04:35 AM
Upis: #66
|
|||
|
|||
|
Iskreno, meni je glupo tetoviranje necega sto ti je kao vazno, ja ono sto volim i sto mi je vazno imam u glavi, ne treba mi na telu..I ako bih zeleo da uradim tetovazu, uradio bih je bez razmisljanja kako ce izgledati kada ostarim, jer znam da me to nece zanimati pored osobe koju volim.. Tako da kada bih radio, uradio bih onu vevericu iz ledenog doba, Dzerija iz legendarnog crtaca Tom i Dzeri, nekog andjela ili notu iza uha..To mi je nekako slatko skroz..
Nisu losa vremena, losi su ljudi.. |
|||
|
27-03-2010, 09:01 AM
Upis: #67
|
|||
|
|||
|
Ljudi ja sam se istetovirala 26.12.2009. i uopste nije nista strasno! Vise su to price da trebate da strepite od straha
Prepone me nisu bolele, ni stomak, kuk malcice zbog dirktnog udaranju i kost i rebro me je bas bas bolelo Ali nije nista neizdrzljivo, ako sam ja zensko izdrazala da me 6h u od popodneva do uvece bocka iglicom bez prestanka sto ne bi bilo ko od vas?
Najveci baxuz, od svih baxuza...
|
|||
|
27-03-2010, 11:48 PM
Upis: #68
|
|||
|
|||
|
Ja sam odlučila
Uradiću trajnu. Sviđa mi se, a i sitna je, valjda neće puno boljeti ![]() http://tattoos-101.tattoofinder.com/file...n_legs.jpg Wish you were here... Me, oh, my country man, wish you were here... I wish you were here... Don't you know the snow is getting colder? And I miss you like hell, And I'm feeling blue... Il n'y a que les montagnes qui ne se rencontrent jamais. |
|||
|
09-04-2010, 05:52 AM
Upis: #69
|
|||
|
|||
|
Ema pa koje znacenje ima?
Najveci baxuz, od svih baxuza...
|
|||
|
10-04-2010, 12:21 AM
Upis: #70
|
|||
|
|||
|
Definitivno ću uraditi neku ribicu, samo još nisam izabrala kakvu..
Uglavnom će biti tako nešto kao na slici što sam stavila, kod članka. A, riba zbog toga što sam riba u horoskopu
Wish you were here... Me, oh, my country man, wish you were here... I wish you were here... Don't you know the snow is getting colder? And I miss you like hell, And I'm feeling blue... Il n'y a que les montagnes qui ne se rencontrent jamais. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

![[Slika: ndt1g7.jpg]](http://i49.tinypic.com/ndt1g7.jpg)
.