[-]
Zadnji upisi
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:10 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:23 Vrijeme:Danas
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:20 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:47 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252855 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4216 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tetovaza
23-12-2009, 11:11 PM
Upis: #61
RE: tetovaza
(15-07-2009 01:00 AM)Ocean_Soul Napisao/la:  
(14-07-2009 08:01 PM)superman Napisao/la:  prije tetoviranja samo treba dobro razmisliti sta zelite da vam cijeli zivot krasi tijelo Smijesak

Tako je. Treba dobro promisliti o okruženju u kojem živite, kako će to utjecati na vašu karijeru u budućnosti, i da li ćete sa 32 godine lupati glavom u zid kako ste samo bili glupi i napravili takvu debilnost. Tetovaža mora biti nešto što vam puno znači i što ima značenje za vas, a ne nekakva furka, koja izgleda cool dok ti je 13.

Kao onaj lik iz American History X sa kukastim krstom na prsima, i on se promijeni, ali i dalje ta tetovaza tu.Muti mi se

Stell dich mitten in den Regen,
glaub an seinen Tropfensegen
spinn dich in das Rauschen ein
und versuche gut zu sein!
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
08-02-2010, 06:47 AM
Upis: #62
Kakve vrste privremene tetovaže imaju?
Uradila bih trajnu, ali... momak mi nije za to Pokvaren zub
Htjela bih ovako nešto, na tom mjestu, ali neki drugi simbol.
http://tattoos-101.tattoofinder.com/file...n_legs.jpg

Wish you were here...
Me, oh, my country man,
wish you were here...

I wish you were here...
Don't you know the snow is getting colder?
And I miss you like hell,
And I'm feeling blue...

Il n'y a que les montagnes qui ne se rencontrent jamais.
08-02-2010, 07:24 AM
Upis: #63
Zna li iko ista o biljnim?

[Slika: ndt1g7.jpg]

Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti.

. Just game!
08-02-2010, 07:35 AM
Upis: #64
Meni su prelijepe tetovaza na prstenjaku. Nakon vjencanja, oba partnera tetoviraju na prstenjak prvo slovo imena osobe s kojom su se vjenčali. Mozda nesto u obliku prstena sa slovom, ili nekim simbolom koji je vazan samo nama. Ili nesto slicno LOL.

Nisam neki fan klasicnog0 prstenja, burmi i toga. Hem ga mozes lako skinuti, hem ga mozes izgubiti pa citav belaj ispadne Pokvaren zub.

To je nesto sto planiram uraditi svidjelo se to njemu ili ne, a Boga mi i on ce makar ga morala za usi dovesti Pokvaren zub.

Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
09-02-2010, 08:03 PM
Upis: #65
Ah,uradit cu tattoo kad napunim 18,sljedece godine. JeeejLOL
Razmisljala sam da uradim masnu,gdje i koliku ne znamSmijesak voljela bih da je nesto diskretno.
Incijale ne bih nikada tetovirala.Voljela bih takoder istetovirat neki kratak citat,ili odlomak iz knjige koji me predstavlja,ali meni je 17 godina,i tek pronalazim svoj identitet kako treba,tako da ne mogu reci sta me predstavlja ,znam sta me trenutno predstavlja, al hoce li me predstavljati u 30-oj,40-oj,ne znam.Tak da cu tu ideju realizirat nekad kasnijeSmijesak
Sad zasad,masnicaPlazim sePlazim se

Nisam ti rekao tad, al cu ti reci sad,je*em i tebe,i tvoj bioloski sat.
11-02-2010, 04:35 AM
Upis: #66
Iskreno, meni je glupo tetoviranje necega sto ti je kao vazno, ja ono sto volim i sto mi je vazno imam u glavi, ne treba mi na telu..I ako bih zeleo da uradim tetovazu, uradio bih je bez razmisljanja kako ce izgledati kada ostarim, jer znam da me to nece zanimati pored osobe koju volim.. Tako da kada bih radio, uradio bih onu vevericu iz ledenog doba, Dzerija iz legendarnog crtaca Tom i Dzeri, nekog andjela ili notu iza uha..To mi je nekako slatko skroz.. LOL

Nisu losa vremena, losi su ljudi..
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
27-03-2010, 09:01 AM
Upis: #67
Ljudi ja sam se istetovirala 26.12.2009. i uopste nije nista strasno! Vise su to price da trebate da strepite od straha LOL
Prepone me nisu bolele, ni stomak, kuk malcice zbog dirktnog udaranju i kost i rebro me je bas bas bolelo Plazim se Ali nije nista neizdrzljivo, ako sam ja zensko izdrazala da me 6h u od popodneva do uvece bocka iglicom bez prestanka sto ne bi bilo ko od vas? Smijesak

Najveci baxuz, od svih baxuza... Wink
27-03-2010, 11:48 PM
Upis: #68
Ja sam odlučila LOL Uradiću trajnu. Sviđa mi se, a i sitna je, valjda neće puno boljeti Plazim se
http://tattoos-101.tattoofinder.com/file...n_legs.jpg

Wish you were here...
Me, oh, my country man,
wish you were here...

I wish you were here...
And I'm feeling blue...

09-04-2010, 05:52 AM
Upis: #69
Ema pa koje znacenje ima? Smijesak

Najveci baxuz, od svih baxuza... Wink
10-04-2010, 12:21 AM
Upis: #70
Definitivno ću uraditi neku ribicu, samo još nisam izabrala kakvu..
Uglavnom će biti tako nešto kao na slici što sam stavila, kod članka.
A, riba zbog toga što sam riba u horoskopu Smijesak

Wish you were here...
Me, oh, my country man,
wish you were here...

I wish you were here...
And I'm feeling blue...

Odgovori na upis