[-]
Zadnji upisi
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Narina Odgovora:23184 WC-oteka Pregleda:220111 Vrijeme:Danas
Tko se ovdje razumije u grcku religiju?
Temu pokrenuo:Millione Zadnji odgovorio:robijas Odgovora:13 Religija & Spiritualnost Pregleda:55 Vrijeme:Danas
Prizivanje duhova....da ili ne?
Temu pokrenuo:Djiki Zadnji odgovorio:Sarajka Odgovora:8 Putovanja / Turizam Pregleda:57 Vrijeme:Danas
Priznajem
Temu pokrenuo:jigsAw Zadnji odgovorio:Millione Odgovora:5 WC-oteka Pregleda:41 Vrijeme:Danas
* Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:jigsAw Odgovora:476 Slike forumaša i komentari Pregleda:47658 Vrijeme:Danas
kad vam je pun email box
Temu pokrenuo:Millione Zadnji odgovorio:Millione Odgovora:0 TEEN kafić Pregleda:10 Vrijeme:Danas
Stariji muskarci da ili ne?
Temu pokrenuo:Millione Zadnji odgovorio:jigsAw Odgovora:6 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:80 Vrijeme:Danas
More ili Planina??
Temu pokrenuo:princess_sox Zadnji odgovorio:jigsAw Odgovora:52 Putovanja / Turizam Pregleda:2976 Vrijeme:Danas
Malo traca :D
Temu pokrenuo:Igor Pintarić Zadnji odgovorio:diavolo Odgovora:9 Politika Pregleda:95 Vrijeme:Danas
Sjećanja na vaše bivše ljubavi........
Temu pokrenuo:hot girl**** Zadnji odgovorio:hot girl**** Odgovora:13 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:166 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tetovaza
30-12-2008, 11:48 PM
Upis: #1
tetovaza
E, kontam da napravim tetovazu vec imam jednu na ledima(leptira) a sad hocu na nozi,tj. iznad zgloba, al nikako da se odlucim kakvu napravit........htjela bi nesto na fantasy fazon
haj mi dajte koji prijedlog Plazim se

Time goes by
No time to cry
Life s you and I
Alive...today
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
31-12-2008, 12:36 AM
Upis: #2
RE: tetovaza
tweety bi bilo dobro
hehhe
pa neznam sve zavizi sta volis
ja bih mozda duha stavila
ili patuljka nesh slicno tome....

Svako musko kaze
da je zensko davo,a svaki
od njih Boga moli da ga jedan
davo
VOLI!!!

Bez obzira na to koliko ste snažni kao pojedinac, zajedno smo snažniji nego što bismo to ikada bili kao pojedinci.
31-12-2008, 01:10 AM
Upis: #3
Joj recu ti sta je meni predobro: andjeoska krila na ledjima Pokvaren zub

31-12-2008, 01:49 AM
Upis: #4
(31-12-2008 01:10 AM)Ocean_Soul Napisao/la:  Joj recu ti sta je meni predobro: andjeoska krila na ledjima Pokvaren zub

pa da naravno to je super nisam se sjetila toga bravo i meni se to svidja
Wink

Svako musko kaze
da je zensko davo,a svaki
od njih Boga moli da ga jedan
davo
VOLI!!!

Bez obzira na to koliko ste snažni kao pojedinac, zajedno smo snažniji nego što bismo to ikada bili kao pojedinci.
11-06-2009, 08:50 AM
Upis: #5
Aha, tu je!!! Satrala sam se tražeći ovu temu. Vidim i nije nešto aktivna, ali primjećujem i da ima novih članova sa dobrim idejama za tetoviranje.
Ajmo, da čujemo prijedloge, savjete, šta imate, šta biste željeli, šta vam lijepo izgleda, šta ružno, znate li značenje... itd.

Evo ja ću jedan osvrt... Kaže mi momak da je gledao emisiju o tetovažama i da leptira uglavnom imaju prostitutke, jer (za njih) označava let od jednog cvijeta do drugog i "oprašivanje", što i one rade. Pokvaren zub

S obzirom da je meni tetovaža nešto trajno, a ne privremena furka, i nešto zbog čega se ne smiješ kajati za 10-20 godina, to treba da bude nešto što ti puno znači. Htjela bih imati jednu ili više ovih tetovaža: srp i čekić, petokraka, Tito, nevidljivi rozi jednorog (ko je čitao moje prijašnje postove zna na šta mislim): http://en.wikipedia.org/wiki/Invisible_Pink_Unicorn (a ovako bi izgledalo: http://thecureservicegroup.org/wp-conten...logo.jpg), zatim Penrose trokut (ako vam je poznato ime M.C. Eschera, biće vam poznat i pojam nemogućeg ili Penrose trokuta), ili neki Keltski simbol. Keltski krst dolazi u obzir, mada nažalost ne istostrani, jer se povezuje sa Ku Klux Klanom i Nacistima.

Naravno, mora biti na mjestu koje je vidljivo samo ako ja to želim (leđa, ramena, noge, stražnjica, grudi, stomak, zadnji dio vrata), jer ne želim da mi jednog dana to bude problem kod traženja posla (zamislite nastavnicu ili tetu u vrtiću sa tetovažama po rukama). Leđa i ramena su mi prioritet.

Raspisah se ja. Eto, jednog dana, ako bude para, biće i koja tetovažica. Zasad su ideje u glavi.

11-06-2009, 06:02 PM
Upis: #6
Ja gledam na Discowery emisiju onu Miami ink sad se zove LOL ljudi rade predivne tetovaze nema kakvih nema....

U svijetu postoji jedno carstvo u njemu caruje drugarstvo...
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
11-06-2009, 06:50 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 11-06-2009 06:50 PM od Black_Cat..)
Upis: #7
Prelijepe su mi one zvijezdice ...na bilo koji način,samo nek su zvijezdice,ili može bit jedna zvijezdaLOL.

http://media.photobucket.com/image/tatto...ATTOOS.jpg

http://farm2.static.flickr.com/1213/1490...24.jpg?v=0

http://www.freetattoodesignsandpictures....flash1.jpg (Noga je ova ružna,al zanemarite to,gledajte zvijezdicePokvaren zub)
11-06-2009, 06:53 PM
Upis: #8
ova druga je najlijepsa!

Zaljubljen/a Sve je lako kad si mlad ... Zaljubljen/a
11-06-2009, 06:56 PM
Upis: #9
Da LOL.

Ima ih još tonu prelijepih,al eto na te sam prve naišla.
I ja bih voljela jednu ovakvu Tuzna.
11-06-2009, 06:59 PM
Upis: #10
i ja!al bas na tom dijelu noge,super izgleda!nije mi uopste palo na pamet da se tu stavlja tetovaza.ova mi se bas svidja,hocu da je imam...Smijesak

Zaljubljen/a Sve je lako kad si mlad ... Zaljubljen/a
Odgovori na upis