![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Titanic
|
|
25-07-2009, 03:06 AM
Upis: #41
|
|||
|
|||
RE: Titanic
(25-07-2009 03:04 AM)Lilihipich Napisao/la: Gledala sam ga 11 puta i uvijek zaplačem.Jako mi je tužan ali kvaliteta mu je što je baziran na istinitoj priči. mora biti dobar 11 oskara
You spin my head right round!!! |
|||
|
25-07-2009, 04:23 AM
Upis: #42
|
|||
|
|||
|
Secam se kad sam bila mladja, pa jos internet nije bio toliko zastupljen i dosao moj komsija i doneo nam lyrics one pesme "my heart will go on".. pa sva srecna
![]() Onako.. ok je film. People = Shit |
|||
|
29-11-2009, 07:10 AM
Upis: #43
|
|||
|
|||
|
imam ga na CD-u
jako je dobar;)gledala sam ih opet zajedno u tragičnom filmu:put slobode pre-predobar film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!morate ih oba pogledati!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
13-12-2009, 07:23 AM
Upis: #44
|
|||
|
|||
|
Ma Titanic je definitivno najbolji film koji je ikada snimljen.
Ni sama ne znam koliko puta sam ga gledala ali svaki put se iznova rasplacem... And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you !!! ![]() ''Prestat cu da te volim, prestat cu da te gledam, prestat cu da ti se divim, kad prestanem da zivim.'' |
|||
|
14-12-2009, 11:45 PM
Upis: #45
|
|||
|
|||
|
~ po meni nekako debilan film :/
gledala i previse puta i nikad nisam zaplakala niti mi je uopce toliko tuzan :/ ali ima par dobrih scena ^^ |
|||
|
22-01-2010, 02:56 AM
Upis: #46
|
|||
|
|||
|
Ja Titanic jos nisam gledala... Ali planiram ovih dana, pa vam javim moje misljenje (:
![]() Jedan osmijeh ne kosta nista, a znaci mnogo
|
|||
|
22-01-2010, 03:35 AM
Upis: #47
|
|||
|
|||
|
gledao i definitivno se nisam rasplakao hehe niti mislim da je najbolji film ikada kako tvrdi dosta njih,šta znam nekako mi je beze jer kad znaš šta je sve bilo msm ono po istinitom je događaju nekako nije užitak neki.... nezz šta bi rekao više jednostavno nije mi neki film....
92% of teens have moved on to turbo folk. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this into your signature. ---/\--- ---\/--- If You ---[]--- Support METAL ---[]--- add the GUITAR to your --/[]\-- page -/._. \- /_/ \_\ ╔══╦═╦══╦═╦╗ ║║║║╩╬╗╔╣╩║╚╗ ╚╩╩╩═╝╚╝╚╩╩═╝ |
|||
|
09-02-2010, 07:50 PM
Upis: #48
|
|||
|
|||
|
Ma to je prava klasika.
![]() Ima i boljih,al titanic je klasika. Sve ostalo je u jednu ruku komercijalno,bude hit i isfura nakon par mjeseci. Nisam ti rekao tad, al cu ti reci sad,je*em i tebe,i tvoj bioloski sat. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

jako je dobar;)gledala sam ih opet zajedno u tragičnom filmu:put slobode

![[Slika: os515s.jpg]](http://i45.tinypic.com/os515s.jpg)