![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Tko se ovdje razumije u grcku religiju?
|
|
10-03-2010, 11:04 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 10-03-2010 11:05 PM od Shadowboxer.)
Upis: #21
|
|||
|
|||
|
RE: Tko se ovdje razumije u grcku religiju?
Ovo se desilo u CG (a dje se drugo i moze desit takvi avetluk?).
![]() Kod mojih drugova i drugarica Grka je pop masu fin, tako da se to nije desavalo da nekog naglavacke izbaci. Njihovi popovi su mnogo finiji, nijesu maniti i ne huskaju svoj narod protiv drugih. Dva muska grcka-latinizirana imena: Aleksandar i Eugen, a imas ih mali milion.
Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
10-03-2010, 11:41 PM
Upis: #22
|
|||
|
|||
|
Aleksandar i Eugen,
napisi jos i ako mozes objasnje neko... uz njih... pa cu izabrat koji mi najvise odgovara znam za nase.. zato me zanima bas za grke. morat cu otic na neki grcki forum |
|||
|
11-03-2010, 07:23 AM
Upis: #23
|
|||
|
|||
|
Imas sve na wikipediju druze.
Aleksandar znaci zastitnik ljudi, a za Eugen nijesam sigurna.
Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
13-03-2010, 03:27 AM
Upis: #24
|
|||
|
|||
|
stvarno izvini sto nisam prije pisala.
ovak. penelopa je odisejeva zena. imali su sina Telemaha. i sad oni su zivili i onda je doisej pozvan u rat ( ja msm trojanski). i kad se rat zavrsio on krene kuci a tu ga je penelopa cekala 20 godina ja msm. nju je prije odisejevog povratka oblijetalo 108 prosaca. znam da se je jedan zvao Demoptolem, a da im je svima vodja bio antinoj. i kad se odisej vratio ona ga je prerusila u prosijaka, jer im je obecala da ce izabrat jednog. onda je on rekao da se ona uda za onog ko moze odapeti strijelu preko ( ja msm) 12 drzaka sjekira. svi su pokusali ali je samo odisej uspio. onda je on sve prosijeke pogubio. OVA PRICA MI JE BILA NA TAKMICENJU. ALI POZNAVAJUCI MITOLOGIJU.. bilo je fakat dosta verzija. ova se najvise koristi kao istinita. Ja to mogu jer ne dam da me povuku na dolje, Ja to mogu jer kad me sruse, dizem se na noge, Velike cure me placu, zato ne placem ni jaa Radim kako me je volja jer nemam zivota dvaa !! |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Ko ovdje posti? | Z-LiM | 56 | 3,841 |
03-10-2009 07:30 PM Zadnji upis: eMiNiCa |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)