[-]
Zadnji upisi
teretana ne valja???
Temu pokrenuo:Nhjufy Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:5 Momke Pregleda:210 Vrijeme:Danas
Uhapšen režiser Roman Polanski
Temu pokrenuo:Shadowboxer Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:7 Svijet slavnih Pregleda:334 Vrijeme:Danas
Pomoc hitnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Temu pokrenuo:Meedena Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:1 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:33 Vrijeme:Danas
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:71 Muzika Pregleda:2000 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:709 WC-oteka Pregleda:12452 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:eMo_PrInCeSs Odgovora:24519 WC-oteka Pregleda:272822 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:57 TEEN kafić Pregleda:601 Vrijeme:Danas
Najljepsi muskarac na svijetu(poznati)
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:142 Svijet slavnih Pregleda:33536 Vrijeme:Danas
*Komentari na Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:2484 Slike forumaša i komentari Pregleda:45570 Vrijeme:Danas
* Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:495 Slike forumaša i komentari Pregleda:49927 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 1 glasova - 5 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tUlUmI
11-10-2008, 08:25 PM
Upis: #11
RE: tUlUmI
New year, slavim sa razredom. Lagana techno glazba, opijanje i zabava do ludilaaaaaaaa!
No kad se radi o rođendanu mog starijeg bratića to je ... ma bolje da vam ne pričam

Carpe Diem

I wish I had an angel
For one moment of love
I wish I had your angel
Your Virgin Mary undone
I'm in love with my lust
Burning angel wings to dust
I wish I had your angel tonight

Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
22-10-2008, 04:25 AM
Upis: #12
RE: tUlUmI
(11-10-2008 05:47 PM)RedaAlert Napisao/la:  
(11-10-2008 08:32 AM)Jocker Napisao/la:  
(19-01-2008 12:18 PM)Ocean_Soul Napisao/la:  Gdje god je raja i piva, tu sam i ja, tu je i dernek...

potpis Pokvaren zub

potpis potpis : D
i jos jedan

subotom idem u zoloski vrt,najvise me gotive magarac i hrt
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
Odgovori na upis