[-]
Zadnji upisi
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:21 Vrijeme:Danas
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:19 Vrijeme:Danas
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Šank Pregleda:9 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:47 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252855 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4216 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 
Turbofolk
28-11-2007, 03:36 AM
Upis: #1
Th_whistling Turbofolk
Znam da ovdje ima puno onih koji jednostavno ne vole ovo slusati pa molim takve da se suzdrze vrijedjanja tipa niko od tih pjevaca nezna pjevati i slicno.. ovo je tema samo za one koji vole ovo slusati...

pisite koje pjevace slusate, da li slusate samo ovo, vec i ostalu muziku, itd.

ii jos nesto da vas pitam.. Sta mislite o novom albumu Seke Aleksic? LOL

Rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi se carsija da radi,
rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi ce svi!
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
28-11-2007, 07:07 AM
Upis: #2
RE: Turbofolk
ja Seku ne volim bas puno i cula sam samo jednu pesmu sa njenog novog albuma...Pesma se zove Aspirin i najjaca je...refren mi stoji kao potpis...bas super pesma a ostale nisam cula...Turbofolk ne volim bas mnogo,ali mi ne smeta da ga slusam...

The way that you stare,starts a fire in me,
come up to my room,you sexy little thing
and let's play a game,I won't be a tease
I'll show you the boom,my sexy little thing
28-11-2007, 07:12 AM
Upis: #3
Ja slusam turbo folk..i drag mi je... ono lomi sve...
a novi album od seke mi nije ness...
ova pesma aspirin mi je dobar samo refren ostalo bezveze.... et... a inace nema dobre zabave bez turbo folk...

[Slika: ndt1g7.jpg]

Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti.

. Just game!
28-11-2007, 07:34 AM
Upis: #4
YasMiAn Napisao/la:Ja slusam turbo folk..i drag mi je... ono lomi sve...
ova pesma aspirin mi je dobar samo refren ostalo bezveze.... et... a inace nema dobre zabave bez turbo folk...

Dzezmin ne moze i turbo folk i system of a down Pokvaren zub
28-11-2007, 10:50 PM
Upis: #5
nice_baby Napisao/la:
YasMiAn Napisao/la:Ja slusam turbo folk..i drag mi je... ono lomi sve...

Dzezmin ne moze i turbo folk i system of a down Pokvaren zub

eh moja to ti tako mislis, na mobu mi je poredak pjesama ...
seka aleksic-aspirin a odma ispod system of a down LOL...A ubacim aj i sevdallinke...... LOL Ipak najbolje je slusati sve pa da svudje pripadas...

. Just game!
28-11-2007, 11:02 PM
Upis: #6
Ne valja tako razmisljat, ne mozes bit super sa svima, treba bit onakav kakav jesi, a jednom ces nac ljude kojima ces pripadat po prirodi...

28-11-2007, 11:23 PM
Upis: #7
Meni je najludje kad na derneku vidim ono slusam:rock,metal,turbofolk buahahLOL
29-11-2007, 02:28 AM
Upis: #8
ja slusam turbofolk LOL
novi cd od seke je extra!!! naj pesme su mi kraljica, hirosima i poslednji let...

Nisu losa vremena, losi su ljudi..
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
29-11-2007, 02:30 AM
Upis: #9
SanZy Napisao/la:Meni je najludje kad na derneku vidim ono slusam:rock,metal,turbofolk buahahLOL

a mislis da je nemoguce imati raznovrstan ukus, ja ga imam, slusam ono sto mi dodje pod uho a svidi mi se. Meni se ne svidjaju sve pjesme turbo folka, ne svidjaju mi se ni sve od metala, pa izaberem koje mi se svidjaju a koje ne... Necu da ogranicavam sebe, ono slusam samo metal i nista vise iako mi se svidja nesto turbo folka... a ja izigravam nekog metalca a glumim da volim sve to... ma dajte zavaravate se

. Just game!
29-11-2007, 05:23 AM
Upis: #10
SanZy Napisao/la:Meni je najludje kad na derneku vidim ono slusam:rock,metal,turbofolk buahahLOL

whahahahah huba Pokvaren zub fakat.. nego meni najvise smetaju wannabe djecica kojih je btw nas grad pun.. oni su ti kao neki metalci, darkeri, rokeri, pankeri.. a vamo der slusaju samo turbo folk LOL huba !! i odmah da kazem da narodnjaci i metal ne mere zajedno.. definitivno.. a svi bi trebali biti ono sto jesu a ne pretvarati se..
Odgovori na upis