![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Turbofolk
|
|
28-11-2007, 03:36 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
Turbofolk
Znam da ovdje ima puno onih koji jednostavno ne vole ovo slusati pa molim takve da se suzdrze vrijedjanja tipa niko od tih pjevaca nezna pjevati i slicno.. ovo je tema samo za one koji vole ovo slusati...
pisite koje pjevace slusate, da li slusate samo ovo, vec i ostalu muziku, itd. ii jos nesto da vas pitam.. Sta mislite o novom albumu Seke Aleksic?
Rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi se carsija da radi,
rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi ce svi! |
|||
|
28-11-2007, 07:07 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Turbofolk
ja Seku ne volim bas puno i cula sam samo jednu pesmu sa njenog novog albuma...Pesma se zove Aspirin i najjaca je...refren mi stoji kao potpis...bas super pesma a ostale nisam cula...Turbofolk ne volim bas mnogo,ali mi ne smeta da ga slusam...
The way that you stare,starts a fire in me, come up to my room,you sexy little thing and let's play a game,I won't be a tease I'll show you the boom,my sexy little thing |
|||
|
28-11-2007, 07:12 AM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
Ja slusam turbo folk..i drag mi je... ono lomi sve...
a novi album od seke mi nije ness... ova pesma aspirin mi je dobar samo refren ostalo bezveze.... et... a inace nema dobre zabave bez turbo folk... ![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
28-11-2007, 07:34 AM
Upis: #4
|
|||
|
|||
YasMiAn Napisao/la:Ja slusam turbo folk..i drag mi je... ono lomi sve... Dzezmin ne moze i turbo folk i system of a down
|
|||
|
28-11-2007, 10:50 PM
Upis: #5
|
|||
|
|||
nice_baby Napisao/la:YasMiAn Napisao/la:Ja slusam turbo folk..i drag mi je... ono lomi sve... eh moja to ti tako mislis, na mobu mi je poredak pjesama ... seka aleksic-aspirin a odma ispod system of a down ...A ubacim aj i sevdallinke...... Ipak najbolje je slusati sve pa da svudje pripadas...
![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
28-11-2007, 11:02 PM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
Ne valja tako razmisljat, ne mozes bit super sa svima, treba bit onakav kakav jesi, a jednom ces nac ljude kojima ces pripadat po prirodi...
|
|||
|
28-11-2007, 11:23 PM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
Meni je najludje kad na derneku vidim ono slusam:rock,metal,turbofolk buahah
|
|||
|
29-11-2007, 02:28 AM
Upis: #8
|
|||
|
|||
|
ja slusam turbofolk
![]() novi cd od seke je extra!!! naj pesme su mi kraljica, hirosima i poslednji let... Nisu losa vremena, losi su ljudi.. |
|||
|
29-11-2007, 02:30 AM
Upis: #9
|
|||
|
|||
SanZy Napisao/la:Meni je najludje kad na derneku vidim ono slusam:rock,metal,turbofolk buahah a mislis da je nemoguce imati raznovrstan ukus, ja ga imam, slusam ono sto mi dodje pod uho a svidi mi se. Meni se ne svidjaju sve pjesme turbo folka, ne svidjaju mi se ni sve od metala, pa izaberem koje mi se svidjaju a koje ne... Necu da ogranicavam sebe, ono slusam samo metal i nista vise iako mi se svidja nesto turbo folka... a ja izigravam nekog metalca a glumim da volim sve to... ma dajte zavaravate se ![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
29-11-2007, 05:23 AM
Upis: #10
|
|||
|
|||
SanZy Napisao/la:Meni je najludje kad na derneku vidim ono slusam:rock,metal,turbofolk buahah whahahahah huba fakat.. nego meni najvise smetaju wannabe djecica kojih je btw nas grad pun.. oni su ti kao neki metalci, darkeri, rokeri, pankeri.. a vamo der slusaju samo turbo folk huba !! i odmah da kazem da narodnjaci i metal ne mere zajedno.. definitivno.. a svi bi trebali biti ono sto jesu a ne pretvarati se..
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

Turbofolk

![[Slika: ndt1g7.jpg]](http://i49.tinypic.com/ndt1g7.jpg)