[-]
Zadnji upisi
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:11 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:24 Vrijeme:Danas
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:21 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:52 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252858 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4218 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
U žitu otkriven misteriozni Yin Yang
07-06-2009, 02:52 AM
Upis: #1
U žitu otkriven misteriozni Yin Yang
Citiraj:Radi li se o fascinantnom dijelu umjetnika ili o znanstvenoj fantastici, pitanje je koje se nameće kad se pojave ovakvi tajanstveni tragovi u žitu. Golemi krugovi u znaku Yin Yanga otkriveni su 25. svibnja u Velikoj Britaniji, u Wiltshireu u blizini Devizesa.

To je područje od ranije poznato po čestoj misterioznoj pojavi krugova u žitu. Obzirom da su prosječne duljine od 35 metara, zaista je teško objasniti način njihova nastanka. Cinici tako tvrde da su krugovi djelo kompjuterskih stručnjaka koji djeluju uz pomoć volontera, no, druga strana ih pobija činjenicom kako preko noći nema dosta vremena da takvo djelo nastane samo od strane ljudske ruke, piše Daily Mail.

Wiltshire je često poprište ovog fenomena; njegova prostrana zelena i zlatna polja tako nerijetko preko noći postanu ukrašena. Procjenjuje se da nastanak misterioznih krugova donosi milijune funti zarade lokalnoj ekonomiji.

Muti mi se Muti mi se...to je bio moj komentar na sve ovo...
[Slika: 60225847.th.jpg]

[Slika: 2njevkz.gif]
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
07-06-2009, 03:11 AM
Upis: #2
RE: U žitu otkriven misteriozni Yin Yang
ja sam gledala kako se to pravi, to rade ljudi i onda zezaju druge kako su to "vanzemaljci" uradili Muti mi se ..mislim nidje veze. I nije istina da ne moze biti napravljeno od ljudske ruke .. normalno da moze

Tako si jebozovan x|
Por fa fucking vore
Pour l'amour vrai attend!! o.o
07-06-2009, 04:01 AM
Upis: #3
Fino izgleda.

07-06-2009, 04:34 AM
Upis: #4
Aha...mislim, koji umjetnici...što ti je čovjek i mašina...LOLLOL savršeni spojSmijesak

[Slika: 2njevkz.gif]
07-06-2009, 04:37 AM
Upis: #5
Jako dobro uradeno....svida mi se....ne zanima me odakle je, ali super izgleda....

Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall.
07-06-2009, 04:59 AM
Upis: #6
Zanima me koliko bi mi naplatio da mi to napravi u vrtu....
Odlicno je....

Gone 4ever
07-06-2009, 05:52 AM
Upis: #7
Ma da....vanzemaljci dodju sa letecim tanjirima,njih nekoliko ponesu mašinu i crtaju nešto što se ne može brzo napraviti,a uz to da ih još niko ne vidi ......ma dajjj Muti mi se

[Slika: 33zfq7t.gif]
19-06-2009, 07:59 AM
Upis: #8
^^ i to ne bilo kakvi vanzemaljci, vec umjetnicki nadareni lol LOL LOL

........like the fire needs the air, I won't burn unless you're there.........
29-06-2009, 11:29 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 29-06-2009 11:30 PM od Pumpkin.)
Upis: #9
Tacno je da postoje ljudi koji prave te nacrte i rade krugove u zitu, cak ima i internet stranica njihova.
Ali, postoje i krugovi koji se ipak bitno razlikuju od tih. Krugovi koje prave ovi ljudi jesu lijepi za oko, ali znatno su manji i stabljike zita su slomljene. S druge strane, autenticni ("pravi") krugovi znatno su veci, komplikovaniji, pravilniji i apsolutno niti jedna stabljika nije ni slomljena ni ostecena, vec samo savijena. Gledala sam cak i kako su u jednom takvom krugu nasli gnijezdo sa jajima. Sve oko njega bilo je lijepo polozeno, a gnijezdo i jaja netaknuti. Da je ikakav stroj u pitanju sigurno bi bili unisteni.
Cak su se javljali dobrovoljci da drze strazu noci, ali bi ujutru samo osvanuo novi krug a da nikoga nisu vidjeli da je radio. Sto znaci da autenticni krugovi nastaju u samo nekoliko sekundi, dok je ljudima potrebna noc da ih naprave.

I naucnici koji to puno vise istrazuju od vas, posmatrajuci sve te misteriozne krugove dosli su do podatka da je samo 20ak posto tih krugova laznjaci (sto se vidi prema polomljenim stabljikama).

Budimo realni, napraviti ih moze samo neka nezemaljska sila Bravooo
08-07-2009, 11:15 PM
Upis: #10
lagano je uzet kosilicu i kosit :/
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis