![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Valentinovo
|
|
08-02-2009, 10:10 PM
Upis: #11
|
|||
|
|||
|
RE: Valentinovo
ha ja lako ti je to, a ne da ga ides sad pitati sta da ti kupim, to je bezveze totalno, pokvaris car
![]() meni je tako bivsha dosla, sta da ti kupim... nemoj vala nista, kupi mi cokoladu i meni dosta ![]() malo maste samo, jer masta radi svasta
Scouse or die Éire go Brách |
|||
|
08-02-2009, 10:45 PM
Upis: #12
|
|||
|
|||
|
Posto znam kako moj dragi funkcionise, sigurno bi me odveo u nekakvi Irish ili Scottish bar, gledala ga kako se nagrdi i onda se prepire sa ostalim pijanicama 'oce li Skotska bit nezavisna'.
Ali nijesam tamo sa njim, bit cu u Zagrebu za taj dan sa majkom.I, o da, nijesam uopste romanticna i ne volim Valentinovo. Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
08-02-2009, 11:19 PM
Upis: #13
|
|||
|
|||
|
Malo mi je glupo kupit nesto osobi koju volis.
Ako volis tu osobu onda se potrudi za poklon. Ja iskreno vise bi se obradovala da mi decko napravi cestitku neg da mi kupi nesto. Jer tako znam da se bas potrudio. A najlakse je kupit. ![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
09-02-2009, 12:07 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 09-02-2009 12:09 AM od ami.)
Upis: #14
|
|||
|
|||
|
proslo sam mu valentinovo kupila veliko srce i pise " t si moja sreca" i napravila castitku i stavila moju i njegovu sliku
A najvjerovatnoje cu poslusati Jocker-a, masta radi svasta Jos se porezem na tvoje dodire od stakla nikada se ja iz tvog srca nisam makla i još branim te a znam da istina je tanka ja nisam ziva od kad tvoja me je ruka dotakla |
|||
|
09-02-2009, 12:29 AM
Upis: #15
|
|||
|
|||
|
Mozes da mu kupis obicnu jastucnicu za jastuk i odneses da na nju naprave vasu sliku, ono par dana prije uslikajte se zajedno kako se ljubite i onda odneses i naprave ti jastucnici sa vasom slikom.
Meni je to jako divnoo. ![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
09-02-2009, 12:31 AM
Upis: #16
|
|||
|
|||
|
super ti je savijet, kako se toga nisam sjetila, samo neznam gdje cu to napraviti
Jos se porezem na tvoje dodire od stakla nikada se ja iz tvog srca nisam makla i još branim te a znam da istina je tanka ja nisam ziva od kad tvoja me je ruka dotakla |
|||
|
12-02-2009, 03:27 AM
Upis: #17
|
|||
|
|||
|
Yasmian - pravo dobar savjet.....Ja trenutno nemam decka tako da ovoga puta ne moram razmisljati o tome....A kada sam bila 4 razz moja simpatija mi je napravila cvijet od krep papira (stvarno se treba potruditi za to) koje smo radili u skoli....Joj sto mi je to bilo slatko....
Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall. |
|||
|
15-02-2009, 12:44 PM
Upis: #18
|
|||
|
|||
|
[tema premjestena u Čestitke]
|
|||
|
14-02-2010, 11:06 PM
Upis: #19
|
|||
|
|||
|
sretno i zaljubljeno valentinovo svimaa..
![]() Jedan osmijeh ne kosta nista, a znaci mnogo
|
|||
|
15-02-2010, 12:42 AM
Upis: #20
|
|||
|
|||
|
Sretno valentinovo svima...volite se ..ljubite i budite sretni
Jos se porezem na tvoje dodire od stakla nikada se ja iz tvog srca nisam makla i još branim te a znam da istina je tanka ja nisam ziva od kad tvoja me je ruka dotakla |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

Ali nijesam tamo sa njim, bit cu u Zagrebu za taj dan sa majkom.![[Slika: ndt1g7.jpg]](http://i49.tinypic.com/ndt1g7.jpg)
![[Slika: n1056123691_30078305_3654.jpg]](http://i255.photobucket.com/albums/hh124/Danieloncarevic/n1056123691_30078305_3654.jpg)

![[Slika: os515s.jpg]](http://i45.tinypic.com/os515s.jpg)