![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Varate li svog partnera ??
|
|
27-01-2010, 12:20 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
samo za cure ja sam u duzoj vezi godinu i 2 mj imala sam iskusenja
pa pitam vas jeste li vi i kako ste se osjecali kasnije kad ste s tim momkom Life is a Book
|
|||
|
27-01-2010, 12:23 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Varate li svog partnera ??
Ne varam ga. On, jedan jedini mi je dovoljan.
|
|||
|
27-01-2010, 01:57 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 27-01-2010 01:58 AM od Ocean_Soul.)
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
2 i po godine i nije mi na um palo. On je moje najveće blago i osoba sa kojom planiram zajednički život i ne pada mi na pamet da ugrozim ovo što imamo.
Bila sam i u lošim vezama, ali sam imala toliko dostojanstva da prvo prekinem pa onda ganjam druge. Osjećala bih se kao govno da to bilo kome uradim, jer niko to ne zaslužuje. Samo oni koji i sami varaju. |
|||
|
27-01-2010, 02:00 AM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
Koja je poenta prevariti osobu sa kojom si u vezi ?
Zasto si onda sa tom osobom ako ces varat? Zasto?, da dokazes da ti to mozes, da dokazes nesto? To je ispod svakog nivoa, bar za mene. A najgore je kada prevari pa jos se usudi pogledati u oci i reci NISAM, ma F.off. ![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
27-01-2010, 02:27 AM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
ma znam i meni je dovoljan al ono kad ti se nabacuju dobri momci tam vam bude iskusenja ja zasad nisam ni jednom njeg prevarila jer znam da me voli i bilo bi me sramota da ga gledam u oci kad bi uradila on ima sve sto imaju i drugi momci sladak barem meni za druge me briga sta misle i to mi je jedini muskarac u zivotu s kojim sam spavala i osjecala bi se prljavo kad bi bila s nekim drugim moje tijelo samo njemu pripada neg zanimalo me bas kako druge cure razmisaljaju ima sigurno neki sto drugacije razmisljaju
Life is a Book
|
|||
|
27-01-2010, 08:49 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
nisam nikad ubila bi me savjest
Me against the World. |
|||
|
05-02-2010, 09:48 AM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
Nisam i nikad necu! To je znak nepostovanje. Ako je veza u krizi, pricacu s njim kako da to resimo ili raskinucu.... Neversto je glupa stvar.
If you love someone, you say it, you say it right then, out loud. Otherwise the moment just... passes you by... |
|||
|
05-02-2010, 10:54 AM
Upis: #8
|
|||
|
|||
(05-02-2010 09:48 AM)Kitty Cat Napisao/la: Nisam i nikad necu! To je znak nepostovanje. Ako je veza u krizi, pricacu s njim kako da to resimo ili raskinucu.... Neversto je glupa stvar. svaka cast za koment samo POTPIS na ovo Life is a Book
|
|||
|
05-02-2010, 11:08 PM
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
..ne.ima razlog što sam baš sa njim u vezi.
..jedan mi je sasvim dovoljan
..nikad neće razumeti te,plašiće se da ne srušiš sve,sve one njihove virtue,i boje se..jer si mnogo drukčiji od svih jer ti si stalna opasnost za njih,nešto si novo a ne znaju šta.. love me or hate me I'm still gonna shine! \m/
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
|
|||
|
06-02-2010, 08:04 AM
Upis: #10
|
|||
|
|||
|
Nema teorije.2 i po godine,i ne pada mi na pamet.Da zbog nekog kratkog uzivanja,veze za jednu noc izgubim nekog ko mi je najvazniji u zivotu,nema sanse.
Sve je lako kad si mlad ... ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
![]() |
koliko partnera do sada...? | ljepotica bez zvijeri | 93 | 6,638 |
03-03-2010 07:23 AM Zadnji upis: L'Differente |
![]() |
koliko zapravo poznajete svog partnera. | solider | 33 | 3,475 |
03-03-2010 07:20 AM Zadnji upis: L'Differente |
| 75 partnera sa 17 godina | Thugh Life | 84 | 5,032 |
07-11-2009 07:37 AM Zadnji upis: xx.Black Angel.xx |
|
| Gdje ste upoznali sadasnjeg partnera? | ++Aisha++ | 46 | 3,079 |
08-05-2009 05:48 AM Zadnji upis: BloOM |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

![[Slika: ndt1g7.jpg]](http://i49.tinypic.com/ndt1g7.jpg)