![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Vjerovali ili ne
|
|
16-02-2009, 10:26 PM
Upis: #11
|
|||
|
|||
|
RE: Vjerovali ili ne
Svaka kraljica koja se zvala Jane.....je ubijena....smaknuta sa vlasti.....ili je poludila....
PINK STUDIO - Jutro Poslije Ostavi sve i dodji Zatvori prozor i pokrij me Tiho zakljucaj vrata,odjebi od mene... Tiho zakljucaj vrata,odjebi zauvijek Tvoje lice,tvoje rijeci postale su,preblijede Uzmi sal i svoju glazbu,odjebi od mene Uzmi sal i svoju glazbu,odjebi zauvijek Ako sam ti rekla da te volim Bila sam usamljena Ako sam ti rekla da te volim Bila sam pijana |
|||
|
25-03-2009, 06:44 AM
Upis: #12
|
|||
|
|||
|
poslije ovoga sam malo pametinija :-)))
zirafin seks traje dvije sekunde a plod nosi 2 godine, da sam zirafa nebi se nikako seksala Jos se porezem na tvoje dodire od stakla nikada se ja iz tvog srca nisam makla i još branim te a znam da istina je tanka ja nisam ziva od kad tvoja me je ruka dotakla |
|||
|
10-05-2009, 03:28 AM
Upis: #13
|
|||
|
|||
|
*Italiju posjeti godisnje vise od 26 miliona turista
*Najdublje jezero na svijetu je Bajkalsko,duboko 1741 metar *Prve jahte koristili su u 17 vijeku holandski kraljevi kao brodove za zabavu *Asteci su sjemenke kakaovca koristili kao novac |
|||
|
10-05-2009, 03:56 AM
Upis: #14
|
|||
|
|||
|
*ne postoje dvije zebre sa identicnim sarama
*za vrijeme svog zivota,u prosijeku,jedna pcela proizvede 12-tinu kafene kasike meda *ugljen monoksid moze ubiti covjeka za manje od 15 minuta *pcela u prosijeku zamahne 11.500 puta u minuti *ljudi sa kompjuterskog ekrana citaju 25% sporije nego sa papira *SAD su platile 7,2 miliona Rusiji za Aljasku 1867.god *ljudsko oko moze raspoznati oko 500 nijansi sive *galeb moze da pije morsku vodu jer ima posebne zlijezde koje filtriraju so *sve su bebe daltonisti kad se rode Nisam ti rekao tad, al cu ti reci sad,je*em i tebe,i tvoj bioloski sat. |
|||
|
10-05-2009, 05:52 AM
Upis: #15
|
|||
|
|||
|
Ja znam da covjek pojede u prosjeku 5 paukova ili nekih sitnijih insekata u toku zivota za vrijeme spavanja.
Sve je lako kad si mlad ... ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)