![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
vlaska magija
|
|
28-12-2008, 07:51 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
|
vlaska magija
dolazim iz istocnog kraja srbije...ili timocke krajne...ovde ima puuunooo vlaha i ja sam jedna polovina vlajna ...
a veruje se da se vlajne puuuno bakcu sa magijom i ja polako ucim zanat a salim se...moja baba zna razne bajalice,i gleda i u zrna i u kafu i u karte i tako to...i ti joj doneses malo kreme pa ti ona nesto izbaje pa ti onda kao bolje ucis....pa nesto sa vodom....bla,bla,bla.....ja bih trebala da verujem u to i ne verujem bas...ali mi je smesno kada dodju one seljanke kod babe pa im ona baje i dobije neke pare i to onda pravac u moj dzep a ako je po babinim pricama moje pra,pra,pra (ko zna koliko pra ima ) babe su bile poznate vracare po srbiji...hmmm... ko zna,mozda u meni cuci nesto .... Verujete li vi u ovo? PS:trenutno ucim vlaski,kako bi mi lakse islo bajanje(a i zbog latinskog )...takodje ucim i gledanje u zrna...znam da gledam u kafu i u karte...narocito u karte....ali ja to radim kada mi je dosadno,ne kada zelim da znam sta ce se desiti mada postoje neke bizarne slucajnosti kada ispadne tacno...i to najcesce kada nekoliko puta gledas u karte i uvek ti je jedna karta na jednom istom mestu...to ce se sigurno desiti(ili nisi promesao lepo karte ) ... i da imam one ciganske karte za gatanje ![]() "Nemoguće je tačno odrediti trenutak rađanja prijateljstva. Kao što postoji kap koja prepuni sud kad ga punite, tako nakon niza prijatnih gestova postoji onaj koji vam prepuni srce." James Boswell |
|||
|
28-12-2008, 07:58 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: vlaska magija
Vlaski?
To je rumunski? Rumunsko-srbijanski? Cula sam za to,ali nisam nesto posebno paznje posvecivala... Gone 4ever |
|||
|
29-12-2008, 12:20 AM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
hehe...srbijanski
SRPSKI anyyywaaay....pa da...dosta je slican rumunskom...ali nije rumunski
![]() "Nemoguće je tačno odrediti trenutak rađanja prijateljstva. Kao što postoji kap koja prepuni sud kad ga punite, tako nakon niza prijatnih gestova postoji onaj koji vam prepuni srce." James Boswell |
|||
|
29-12-2008, 12:22 AM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
Vjerujem i uzasavam se istog.
Time goes by No time to cry Life s you and I Alive...today |
|||
|
29-12-2008, 12:36 AM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
U ovo nevjerujem.Babe sa sela neznaju gatati
|
|||
|
29-12-2008, 01:48 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
![]() no coment.....da mene neko uci gatati i gledati u solju? ne hvala-zato sto u to ne vjerujem! Mala kapljica u zoru,malo zrno soli u moru, jos jedna kisa u kasnu jesen,jos jedna noc sto mirise na kesten, Jos jedna ljubav po svemu lazna,jos jedna lutka nimalo vazna... nimalo draga..nimalo mila...eto bas takva tebi sam bila.... Napustila 4um |
|||
|
31-12-2008, 08:24 AM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
ma daaaajte.....
ne ucim ja jer verujem ;D nego da bih se spasila od smora
![]() "Nemoguće je tačno odrediti trenutak rađanja prijateljstva. Kao što postoji kap koja prepuni sud kad ga punite, tako nakon niza prijatnih gestova postoji onaj koji vam prepuni srce." James Boswell |
|||
|
08-01-2009, 04:59 AM
Upis: #8
|
|||
|
|||
|
Verujem u to..ali se nikada ne bi ucila, gledala sam neki dokumentarac i govori kako je sve to protiv Boga i astrologija, a moja mama je astrolog, a i ja cu biti, mislim volim da znam sta ce se desiti.. ali te bajalice su mi nekako, nemam pojma.. to ne bi ucila
People = Shit |
|||
|
23-12-2009, 05:30 PM
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
Stojim iza toga da je sve sto ima veze sa bilo kakvom magijom zlo...jer jos nikad nisam cula da je magija nekom donijela dobro
|
|||
|
14-04-2010, 07:04 AM
Upis: #10
|
|||
|
|||
|
Pa vi stvarno mislite da mozete vidjeti sta ce se desiti.Zasto niko od vas nije predvidio brojeva lota i digo dobar kes ili neku katastrofu.Dajte ba manite bajki
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
![]() |
crna magija | Cinthorc | 51 | 9,763 |
26-04-2010 06:28 AM Zadnji upis: Sweet_Lady |

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

a veruje se da se vlajne puuuno bakcu sa magijom
i ne verujem bas...ali mi je smesno kada dodju one seljanke kod babe pa im ona baje i dobije neke pare
i to onda pravac u moj dzep a ako je po babinim pricama moje pra,pra,pra (ko zna koliko pra ima ) babe su bile poznate vracare po srbiji...hmmm... ko zna,mozda u meni cuci nesto .... Verujete li vi u ovo?
)...takodje ucim i gledanje u zrna...znam da gledam u kafu i u karte...narocito u karte....ali ja to radim kada mi je dosadno,ne kada zelim da znam sta ce se desiti ![[Slika: 4748.png]](http://www.signaturebar.com/uploads/images/4748.png)