[-]
Zadnji upisi
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:10 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:23 Vrijeme:Danas
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:20 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:48 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252857 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4216 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vlaska magija
28-12-2008, 07:51 AM
Upis: #1
vlaska magija
dolazim iz istocnog kraja srbije...ili timocke krajne...ovde ima puuunooo vlaha i ja sam jedna polovina vlajna ... Fenser a veruje se da se vlajne puuuno bakcu sa magijom
i ja polako ucim zanat a salim se...moja baba zna razne bajalice,i gleda i u zrna i u kafu i u karte i tako to...i ti joj doneses malo kreme pa ti ona nesto izbaje pa ti onda kao bolje ucis....pa nesto sa vodom....bla,bla,bla.....ja bih trebala da verujem u to LOL i ne verujem bas...ali mi je smesno kada dodju one seljanke kod babe pa im ona baje i dobije neke pare Smijesak i to onda pravac u moj dzep a ako je po babinim pricama moje pra,pra,pra (ko zna koliko pra ima ) babe su bile poznate vracare po srbiji...hmmm... ko zna,mozda u meni cuci nesto .... Verujete li vi u ovo?

PS:trenutno ucim vlaski,kako bi mi lakse islo bajanje(a i zbog latinskog Plazim se )...takodje ucim i gledanje u zrna...znam da gledam u kafu i u karte...narocito u karte....ali ja to radim kada mi je dosadno,ne kada zelim da znam sta ce se desiti

mada postoje neke bizarne slucajnosti kada ispadne tacno...i to najcesce kada nekoliko puta gledas u karte i uvek ti je jedna karta na jednom istom mestu...to ce se sigurno desiti(ili nisi promesao lepo karte ) ... i da imam one ciganske karte za gatanje

[Slika: 4748.png]

"Nemoguće je tačno odrediti trenutak rađanja prijateljstva. Kao što postoji kap koja prepuni sud kad ga punite, tako nakon niza prijatnih gestova postoji onaj koji vam prepuni srce."
James Boswell
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
28-12-2008, 07:58 AM
Upis: #2
RE: vlaska magija
Vlaski?
To je rumunski?
Rumunsko-srbijanski?

Cula sam za to,ali
nisam nesto posebno
paznje posvecivala...

Gone 4ever
Pronadji sve upise od ovog clana
29-12-2008, 12:20 AM
Upis: #3
hehe...srbijanski Smijesak SRPSKI LOL anyyywaaay....pa da...dosta je slican rumunskom...ali nije rumunski LOL

"Nemoguće je tačno odrediti trenutak rađanja prijateljstva. Kao što postoji kap koja prepuni sud kad ga punite, tako nakon niza prijatnih gestova postoji onaj koji vam prepuni srce."
James Boswell
29-12-2008, 12:22 AM
Upis: #4
Vjerujem i uzasavam se istog.

Time goes by
No time to cry
Life s you and I
Alive...today
29-12-2008, 12:36 AM
Upis: #5
U ovo nevjerujem.Babe sa sela neznaju gatatiLOL
29-12-2008, 01:48 AM
Upis: #6
Muti mi se Muti mi se Muti mi se Muti mi se
no coment.....da mene neko uci gatati i gledati u solju? ne hvala-zato sto u to ne vjerujem!

Mala kapljica u zoru,malo zrno soli u moru,
jos jedna kisa u kasnu jesen,jos jedna noc sto mirise na kesten,
Jos jedna ljubav po svemu lazna,jos jedna lutka nimalo vazna...
nimalo draga..nimalo mila...eto bas takva tebi sam bila....
Napustila 4um
31-12-2008, 08:24 AM
Upis: #7
ma daaaajte..... LOL ne ucim ja jer verujem ;D nego da bih se spasila od smora LOL

James Boswell
08-01-2009, 04:59 AM
Upis: #8
Verujem u to..ali se nikada ne bi ucila, gledala sam neki dokumentarac i govori kako je sve to protiv Boga i astrologija, a moja mama je astrolog, a i ja cu biti, mislim volim da znam sta ce se desiti.. ali te bajalice su mi nekako, nemam pojma.. to ne bi ucila

People = Shit
23-12-2009, 05:30 PM
Upis: #9
Stojim iza toga da je sve sto ima veze sa bilo kakvom magijom zlo...jer jos nikad nisam cula da je magija nekom donijela dobro Smijesak
14-04-2010, 07:04 AM
Upis: #10
Pa vi stvarno mislite da mozete vidjeti sta ce se desiti.Zasto niko od vas nije predvidio brojeva lota i digo dobar kes ili neku katastrofu.Dajte ba manite bajki LOL
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
Smiley8 crna magija Cinthorc 51 9,763 26-04-2010 06:28 AM
Zadnji upis: Sweet_Lady