![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Zasto postoji thread sa naslovom "politika"?
|
|
24-08-2009, 02:08 AM
Upis: #41
|
|||
|
|||
|
RE: Zasto postoji thread sa naslovom "politika"?
[quote='crazyme' pid='135830' dateline='1250975793']
Kada sam dosao sa svojim roditeljima u Sarajevo 99' u 3. razred iz Beograda(moji su roditelji inace iz Sarajeva) dosao sam i odmah dobio uvrede da sam srbenda, da sam cetnik onaj ovaj a nisam znao ni sta znaci to!i to sto si rekla reci sarajevskim papcima supcima koji su dosli u sarajevo poslije rata kada su sve pokrali i prave se nesto!sve nam zivo uzese i krv nam popise!i ti tu mene krivis?malo razmisli, samo to trazim od tebe... ramisljas da je sve tako savrseno, ali eto zamisli sebe u mojoj ulozi, ako ikako mozes, pa onda reci nesto... [quote='r@r' pid='135829' dateline='1250975723'] Pih , svakakvih ljudi ovdje ima
Tako si jebozovan x| Por fa fucking vore Pour l'amour vrai attend!! o.o |
|||
|
24-08-2009, 02:13 AM
Upis: #42
|
|||
|
|||
(24-08-2009 02:07 AM)teen_lutka Napisao/la: Zasto ne bi bilo te teme? Mozda neko ima potrebu da prica o politici i trenutno katastrofalnoj situaciji ovdje na balkanu.. ima dosta clanova od 18 i vise godina, a normalno je da se u tim godinama pocinje pratiti politika. Iako sam maloljetna zanimaju me razlozi zasto odluce dignuti cijene svemu, zasto onemogucavaju besplatno skolovanje, besplatne knjige? sve se to nas tice.. Necu biti laik i ne znati nista o tome. Svijet ostaje na nama, a ne na starijim ljudima od 60 godina.. nece nam oni graditi buducnost, nego mi.. Prema tome ponekad treba biti u toku sa politickim desavanjima.Evo,upravo zato. Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
24-08-2009, 05:23 AM
Upis: #43
|
|||
|
|||
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Politika SAD-a | Fidel Castro | 37 | 2,792 |
04-05-2009 08:59 PM Zadnji upis: Replica |
|
![]() |
Pitanja i prijedlozi za forum "POLITIKA" | Fidel Castro | 4 | 1,460 |